Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros

QUOTE(Gafsa @ 2010 07 09, 19:26)
O gal kas zino,kur tokius parduoda?Online arba gyvai?

miniukai tik duty free, jei neklystu. arba ebay

blizgučiai ir man matos, kai tik užsitepu, paskui jų nebelieka ax.gif
Atsakyti
Sveikos,
gal kuri turit meteoritu miniatiuras, kur su sepeteliu budavo ir galit paziureti kaip ant sepetelio parasyta? g.gif
as kai buvo nuolaida is braskiu buvau uzsisakius meteoritus, bet del tam tikru priezasciu gavau tik siandien juos, ir siaip ir dezutes dailios ir kvapas yra ir patinka labai, bet ant sepetelio parasyta ne Guerlain, o Gueilain... g.gif
Siaip visi uzrasai ant dezutes, kurioje buvo ipakuoti atitinka, tik rusiskai su klaida parasyta pudra del veido ir dar kazkokioj kalboj vietoj "rara" parasyta "para" smile.gif Siaip pagal tinkliuka ziurint tai made in france.. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zhyi: 17 liepos 2010 - 22:23
QUOTE(zhyi @ 2010 07 17, 22:17)
Sveikos,
gal kuri turit meteoritu miniatiuras, kur su sepeteliu budavo ir galit paziureti kaip ant sepetelio parasyta?  g.gif 
as kai buvo nuolaida is braskiu buvau uzsisakius meteoritus, bet del tam tikru priezasciu gavau tik siandien juos, ir siaip ir dezutes dailios ir kvapas yra ir patinka labai, bet ant sepetelio parasyta ne Guerlain, o Gueilain...  g.gif
Siaip visi uzrasai ant dezutes, kurioje buvo ipakuoti atitinka, tik rusiskai su klaida parasyta pudra del veido ir dar kazkokioj kalboj vietoj "rara" parasyta "para"  smile.gif Siaip pagal tinkliuka ziurint tai made in france..  g.gif

Turiu ta sepeteli, tai pas mane uzrasyta be klaidu Guerlain. Tiesa, as rudeni pirkau tuos miniukus is braskiu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikciurna_ @ 2010 07 17, 21:35)
Turiu ta sepeteli, tai pas mane uzrasyta be klaidu Guerlain. Tiesa, as rudeni pirkau tuos miniukus is braskiu...  ax.gif

Nu nejaugi bus neorginalus.. g.gif O gal kai cia buvo ta nuolaida jiems, tai ji ir buvo, kad isparduoti "brokuotus"? biggrin.gif Nesu anksciau turejus meteoritu, tai sunku palyginti, bet kiek maciau ivairiu foto, tai man jie lygia tokie patys..ir dezutes dailios.. Ir kvepia skaniai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zhyi @ 2010 07 17, 22:17)
Sveikos,
gal kuri turit meteoritu miniatiuras, kur su sepeteliu budavo ir galit paziureti kaip ant sepetelio parasyta?  g.gif 
as kai buvo nuolaida is braskiu buvau uzsisakius meteoritus, bet del tam tikru priezasciu gavau tik siandien juos, ir siaip ir dezutes dailios ir kvapas yra ir patinka labai, bet ant sepetelio parasyta ne Guerlain, o Gueilain...  g.gif
Siaip visi uzrasai ant dezutes, kurioje buvo ipakuoti atitinka, tik rusiskai su klaida parasyta pudra del veido ir dar kazkokioj kalboj vietoj "rara" parasyta "para"  smile.gif Siaip pagal tinkliuka ziurint tai made in france..  g.gif

po kiek gramų? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zhyi @ 2010 07 17, 22:37)
Nu nejaugi bus neorginalus..  g.gif  O gal kai cia buvo ta nuolaida jiems, tai ji ir buvo, kad isparduoti "brokuotus"?  biggrin.gif  Nesu anksciau turejus meteoritu, tai sunku palyginti, bet kiek maciau ivairiu foto, tai man jie lygia tokie patys..ir dezutes dailios.. Ir kvepia skaniai  ax.gif

Braskes gi grazina visiems prasantiems pinigus uz situos meteoritus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 07 18, 08:38)
po kiek gramų?  ax.gif

Po 8g smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Porcelianinė @ 2010 07 18, 08:57)
Braskes gi grazina visiems prasantiems pinigus uz situos meteoritus  4u.gif

Man nebegrazintu schmoll.gif Nes jie gauti jau geguzes menesi, o i mano rankas tik vakar pakliuvo.. Beto net nezinociau ka rasyti jiem.. g.gif Ir jeigu pinigus grazintu, tai man juos atgal reiktu issiusti?

Paziurejau, kad uzsakymas darytas balandzio 29, gauti jie geguzes 5d..Trys menesiai dar nepraejo. Kiek zinau tai muita galima atsiimti per 3 menesius, tai gal ir skunda del prekes galima per tris menesius pateikti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zhyi: 18 liepos 2010 - 10:29
QUOTE(zhyi @ 2010 07 18, 10:25)

originalai, jei spręst pagal svorį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 07 18, 09:50)
originalai, jei spręst pagal svorį  smile.gif

Na man irgi atrodo, kad orginalai smile.gif tik tas sepetelis ramybes neduoda..Bet turbut viska pasako uzrasas: make-up brush made in china.. ax.gif
Atsakyti
siandien gavau dovanu guerlain meteoritus "beige chic" didele pakuote 33 g, tik nesuprantu koki jie efekta turi duoti, tepiau ir taip ir taip, ir tik skruostus, po to jau visa veida, bet kaip nematau jokio rezultato taip nematau. g.gif gerai kad nepirkau pati, nes butu gaila buve tiek pinigu i bala ismesti.
Atsakyti
QUOTE(Kameja111 @ 2010 08 03, 12:09)
siandien gavau dovanu guerlain meteoritus "beige chic" didele pakuote 33 g,  tik nesuprantu koki jie efekta turi duoti, tepiau ir taip ir taip, ir tik skruostus, po to jau visa veida, bet kaip nematau jokio rezultato taip nematau. g.gif gerai kad nepirkau pati, nes butu gaila buve tiek pinigu i bala ismesti.

Siaip turetu kazkiek sulygint veiduko atspalvi, priduot odai gaivumo. Jei labai balta esat, tai gali ir siek tiek parudint (man gelsvo rudumo duodavo doh.gif ). O tepti ju reiketu negailint - gal per mazai tepet? Nors man paciai 'mythic' kaip bebandziau jokio efekto neduodavo: nei didelio svytejimo, nei skaistinimo ar pan. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kameja111 @ 2010 08 03, 11:09)
siandien gavau dovanu guerlain meteoritus "beige chic" didele pakuote 33 g,  tik nesuprantu koki jie efekta turi duoti, tepiau ir taip ir taip, ir tik skruostus, po to jau visa veida, bet kaip nematau jokio rezultato taip nematau. g.gif gerai kad nepirkau pati, nes butu gaila buve tiek pinigu i bala ismesti.

As irgi nemaciau jokio efekto, turejau trejus, dvejus presuotus ir vienus rutuliukus, jei maziau tepi, tai nulis efekto, o jei daug priterlioji, tai kaip miltuotas veidas atrodo, neradau aukso viduriuko, o cia visos tiek mire, kad nelabai ir aisku ar tik ne didzioji dalis mire del mados, o ne del efekto lotuliukas.gif
Atsakyti