Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros

dėl miniukų manau taip, kad jie išpilstyti į kitokias pakuotes. nenorėčiau tikėti, jog juos atskirai ir gamina.
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2010 06 27, 17:45)
Aš irgi norėjau miniukų, bet nusprendžiau nebepirkti, nes taip ir neradau patikimos parduotuvės internete. Galvojau iš evecare.com užsisakyti, bet kažkaip nekelia pasitikėjimo ta parduotuvė ir kai dar čia paskaičiau, tai išvis noras praėjo...
Nors gal visi tie miniukai kokybe nepasižymi, tai nėr ko su originalaus dydžio lygint  g.gif

būtent iš tos parduotuvės pirko viena narė. Pardavė Kosmetikos išparduotuvėj, nupirko kita narė, ji pardavė juos po vieną. Ir viena iš pirkėjų rašė, kad jie jai atrodo neoriginalūs, nors kita pirkusi narė rašė, kad nešė į Kristianą ir išsiaiškino, kad jie originalūs.
dviprasmiški labai atsiliepimai smile.gif
o šiaip jei nori naujausio leidimo meteoritų, tai jie dabar pardavinėjami po 7 gr. ir dežutėj be šepetelio. Šitų dar nebus prigaminę neoriginalių smile.gif
QUOTE(shopingas @ 2010 04 28, 13:09)
Ateinu su siokiom tokiom naujienom apie meteoritu miniatiuras - nebeatrandu originalaus posto, i kuri atsakyt noriu, tai rasau taip.... Buvo uzejus kalba apie originaluma ir svorius, tai parasiau i Guerlain ir gavau stai toki atsakyma:

"The new Meteorites miniatures collection is available since the beginning of 2009.
It contents 3 miniatures. Each one is separately packed in an individual folding box. All this collection is in a pink box. The capacity is 7 grammas.

The previous Meteorites set contain 3 miniatures of 8 grammas. They were not individually packed in the pink box and there was a pink brush inside the set."

Kas nesupranta angliskai, tai raso, kad nuo 2009m. gaminamos naujos miniatiuros - kiekviena dezute atskirai supakuota ir visos jos sudetos i rozine dezute, o kiekis po 7g. Iki tol buve miniatiuros neturi atskiru dezuciu, sudetos i rozine dezute visos ir svoris po 8g. rinkinyje ir sepetelis yra.
Atsakyti
Ai, šiknon, užsisakiau aš tuos miniukus iš evecare, su siuntimu išėjo 43$. Jaučiu, vistiek nusivilsiu, bet jau tiek seniai norėjau, kad irnesakyk.gif
Buvau radusi per ebay už 26$ su nemokamu siuntimu į visą pasaulį, bet labai jau nepatikimai ten viskas atrodė.
Atsakyti
Gavau miniukus, išbandžiau kol kas tik ant "plikos" odos. Labiausiai kaip pudra patiko Mythic. Tada Pink kaip skaistalai.
Beige "nesupratau". Pasipudravus matosi pudros tekstūra (ko su Mythic ir Pink nepastebėjau) ir toks labai šviesus auksinis/rusvas atspalvis. Kaip bronzerio negalėčiau naudot, nes per šviesus, spalvos ant mano odos beveik nesimato (nesu porcelianinė, bet ir nepasakyčiau, kad įdegus).
Kas nepatiko visose pudrose tai blizgučiai. Patalpoje atrodo subtiliai, ypač Mythic. Bet ant saulės doh.gif Karnavalas tiesiog. Nors blizgučiai labai labai maži, bet spindi tikrai kaip vakarinis makiažas, neatrodo natūraliai. Ir čia tik kelis kartus perbraukus šepetuku.
Žodžiu, antrą kartą nepirksiu. Taigi, tęsiu paieškas natūraliai atrodančiam "spindesiui iš vidaus". Mythic būtų puikus variantas, jei ne tas blizgėjimas saulėje.
Gal pabandžius su pilnu makiažu dar nuomonė pasikeis, žiūrėsim.
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2010 07 08, 19:25)
Mythic būtų puikus variantas, jei ne tas blizgėjimas saulėje.
Gal pabandžius su pilnu makiažu dar nuomonė pasikeis, žiūrėsim.

hmmm, keista - man myth blizga minimaliai... as ju kaip ir nematau isvis...
tiesa, bandziau tuos naujuosius - teint rose - tai ten man atrodo tik vieni rimtai blizgus rutuliukai - balti. bet reikes paziureti sauleje - gal pati nematau, kad blizgu g.gif
Atsakyti
Na, aš kai nesu pripratus prie jokių blizgučių ant veido (išskyrus šešėlius), tai man labai nenatūraliai atrodo. Mythic aišku, švelniau blizga. Bet Pink ant saulės tikrai LABAI jau ryškiai matosi. Nes tam, kad Pink galima būtų naudoti kaip skaistalus, spalva matytųsi, ir užtepti daugiau reikia.
Nors sakau, patalpoje Maythic man labai patiko, atrodo subtiliai švyti, bet ant saulės juk kiekvienas taškiukas išryškėja. Kaip tik va dabar pasidažiau pilnai ir ant presuotos pudros švelniai perbraukiau Mythic. Kambary praktiškai net nesimato, o ryškioj saulėj blink.gif Skonio ir įpratimo reikalas, turbūt.

Va, pavyko nufotografuoti, kaip per akis perbraukus atrodo ant ryškios saulės
user posted image
Aišku, čia labai išdidinta, dėl to blizgučiai ypač išryškėja, realybėj kiek subtiliau autrodo, bet principas, apie ką kalbu, matosi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 08 liepos 2010 - 21:02
QUOTE(himalaia @ 2010 07 08, 21:49)
Na, aš kai nesu pripratus prie jokių blizgučių ant veido (išskyrus šešėlius), tai man labai nenatūraliai atrodo. Mythic aišku, švelniau blizga. Bet Pink ant saulės tikrai LABAI jau ryškiai matosi. Nes tam, kad Pink galima būtų naudoti kaip skaistalus, spalva matytųsi, ir užtepti daugiau reikia.
Nors sakau, patalpoje Maythic man labai patiko, atrodo subtiliai švyti, bet ant saulės juk kiekvienas taškiukas išryškėja. Kaip tik va dabar pasidažiau pilnai ir ant presuotos pudros švelniai perbraukiau Mythic. Kambary praktiškai net nesimato, o ryškioj saulėj  blink.gif Skonio ir įpratimo reikalas, turbūt.

Va, pavyko nufotografuoti, kaip per akis perbraukus atrodo ant ryškios saulės
user posted image
Aišku, čia labai išdidinta, dėl to blizgučiai ypač išryškėja, realybėj kiek subtiliau autrodo, bet principas, apie ką kalbu, matosi.

neskubek nurasyti siu rutuliuku, pradzioj blizgink tik skruostukus, o paskui kai nusinaudos siektiek neliks tu blizguciu. mythic blizgus tik virsutinis sluosksnis, dauguma rutuliuku siektiek apsitryne liekamatiniai ir tik kai kurie blizgus mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu žiūrėsim. Bandysiu gal paeiksperimentuot, pamaišyt tarpusavyje tuos rutuliukus, išrinkt blizgesnius...
Atsakyti
Bet tikrai!!! Specialiai pasimaliavojau ir nulekiau saulej paziuret - matosi blizguciai!!! Daug ir man tas labai nepatinka. Bet gal tik is labai arti g.gif na, blogiausiu atveju reikes baltus isimti rutuliukus - man ju ir taip per daug
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2010 07 09, 18:02)
Nu žiūrėsim. Bandysiu gal paeiksperimentuot, pamaišyt tarpusavyje tuos rutuliukus, išrinkt blizgesnius...

Kai tik įsigijau meteoritus (Mythic ir Beige), man irgi nepatiko tas blizgėjimas. Todėl iš pradžių Beige visai nenaudojau (nes ten blizgučiai gerokai didesni nei Mythic ir labiau matosi, net ir be saulės) biggrin.gif Bet vėliau išrinkau, mano nuomone, pačius blizgiausius ir naudoju puikiausiai. Nėra taip, kad visai nebūtų to blizgėjimo, bet jis labai minimalus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2010 07 12, 23:10)
Kai tik įsigijau meteoritus (Mythic ir Beige), man irgi nepatiko tas blizgėjimas. Todėl iš pradžių Beige visai nenaudojau (nes ten blizgučiai gerokai didesni nei Mythic ir labiau matosi, net ir be saulės) biggrin.gif Bet vėliau išrinkau, mano nuomone, pačius blizgiausius ir naudoju puikiausiai. Nėra taip, kad visai nebūtų to blizgėjimo, bet jis labai minimalus smile.gif

Miniatiuras pirkot?
Atsakyti
QUOTE(Porcelianinė @ 2010 07 13, 08:16)
Miniatiuras pirkot?

Ne miniatiūras, normalaus dydžio (33g).
Atsakyti