Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros

QUOTE(Vitulka @ 2010 06 03, 16:42)
meteoritais tepu visą veidą, šepetėlį makaluoju ir tepu ant veido daug kartų, kitaip nieko nesimato. Lengvai kartą perbraukus nieko nesimatys  schmoll.gif

Man rodos ir nuo meteoritu priklauso arba/ir nuo sepetelio - as naudoju TBS didiji. Dabar tik drugelius pasilikus turiu, bet kiek turejau, su visais nereikejo daug vargt, t.y. nereikejo daug kartu tept. Isskyrus 'Mythic', kurie man jokio poveikio nedave, tai matyt per mazai bruzinau (nors dariau ta daugiau nei iprastai).
Atsakyti
shopingas, aš visus su TBS didžiuoju tepu, jei perbraukčiau kelis kartus švytėjimas tai būtų tiek su Gold, tiek su Butterfly, bet man reik maskavimo, todel reikia braukyt ne vieną ir ne kelis kartus smile.gif
o beige ir mythic, jei kelis kart perbraukčiau, tai rašyčiau, kad nieko jie gero neduoda, nes ir neduotų schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 06 04, 17:19)
shopingas, aš visus su TBS didžiuoju tepu,  jei perbraukčiau kelis kartus švytėjimas tai būtų tiek su Gold, tiek su Butterfly, bet man reik maskavimo, todel reikia braukyt ne vieną ir ne kelis kartus smile.gif
o beige ir mythic, jei kelis kart perbraukčiau, tai rašyčiau, kad nieko jie gero neduoda, nes ir neduotų  schmoll.gif

Is goldu as tenoredavau vientiso svytejimo, tai ju isvis ten karta perbraukus labai daug pasidengia. O drugeliai man ir blizgejimo, ir parudina su keliais pabraukimais. 'Beige' seniai bandziau, bet rodos irgi daug nereikejo braukyt, o 'mythic' jau aprasiau. Tiesa, kazkaip atrodo visi limituoti greiciau padaro darba, spalva ryskesne isgaunama greiciau (berods 'perles de velours', tai isvis vos pabrauki ir iskart visa parudavus).
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 06 04, 16:19)
shopingas, aš visus su TBS didžiuoju tepu,  jei perbraukčiau kelis kartus švytėjimas tai būtų tiek su Gold, tiek su Butterfly, bet man reik maskavimo, todel reikia braukyt ne vieną ir ne kelis kartus smile.gif
o beige ir mythic, jei kelis kart perbraukčiau, tai rašyčiau, kad nieko jie gero neduoda, nes ir neduotų  schmoll.gif

o kaip suprasti kad meteoritai dar duoda maskavima? kaip jus tepate? ant veido be pudros?
Atsakyti
QUOTE(myglle @ 2010 06 08, 14:10)
o kaip suprasti kad meteoritai dar duoda maskavima? kaip jus tepate? ant veido be pudros?

Na, nezinau, man tai meteoritai nieko nemaskuoja.
Atsakyti
Kai daug primakaluoji ju ant veido, jie duoda toki gera vientisuma, sulygina veido oda ir truputi pamaskuoja 4u.gif
Atsakyti
o nebuna tada per daug blizgesio, blizguciu???
Atsakyti
ant saules man jie per daug blizga, bet blizga jie bet kuriuo atveju,- ar daug dedi, ar maziau smile.gif
Atsakyti
Kokius rutuliukus isimti is Beige ir Pink ,kad taip ziauriai neblizgetu? g.gif
Atsakyti
tie, kurie blizgus. labai gerai matosi, kurie matiniai ir kurie blizgus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervuoge @ 2010 06 13, 19:55)
tie, kurie blizgus. labai gerai matosi, kurie matiniai ir kurie blizgus wink.gif

Na jeigu klausiu vadinasi man nesimato blush2.gif Kokiam beige visi beveik blizgus perlamutriniai atrodo,pinke irgi panasiai, tik myhic matiniai,o blizga tik gelsvi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dilgelyt: 13 birželio 2010 - 20:26
Aš irgi norėjau miniukų, bet nusprendžiau nebepirkti, nes taip ir neradau patikimos parduotuvės internete. Galvojau iš evecare.com užsisakyti, bet kažkaip nekelia pasitikėjimo ta parduotuvė ir kai dar čia paskaičiau, tai išvis noras praėjo...
Nors gal visi tie miniukai kokybe nepasižymi, tai nėr ko su originalaus dydžio lygint g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 27 birželio 2010 - 17:48