Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros

Siandien isbandziau winter radiance, tai man jie per daug baltoki g.gif
Atsakyti
kadangi as labai esu zalia meteorituose gal galetumete man pasakyti kuo skiresi teint beige meteoritai 02 nr nuo Mythic.nes as labai norejau Mythic bet gavau dovanu teint beige verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(myglle @ 2010 06 01, 11:15)
kadangi as labai esu zalia meteorituose gal galetumete man pasakyti kuo skiresi teint beige meteoritai 02 nr nuo Mythic.nes as labai norejau Mythic bet gavau dovanu teint beige  verysad.gif

abieji skaistina bet mythic labiau, jie tarsi net pabalina bent jau man taip buvo, beige dar duoda vos vos rusva atspalvi
Atsakyti
cia gal durnas bus klausimas, bet as pabandziau pasitepti meteoritasi tai is arti, gal kokiu 15 sm ziurint i veidrodi matosi blizguciai.is toli ne, bet va is arti ziurin.taip turi but? blush2.gif
Atsakyti
summer stones meteoritai dabar dar tik skaistalai, laukiu daugiau saules ir atostogu, kad galima būtų po ja pagulėti, nes kad ir kaip atsargiai visą veidą nutepu- per tamsu ir gana doh.gif o krūtinės labai nemėgstu pudrinti.

mhm, laukiu labai tos shu uemuros pudros todėl ir tvardausi del naujųjų meteoritų, nes kiek nužiūrėjau tai spalvos sudėtos praktiškai tokios pat kaip ir Dore rutuliukų. pas mane oda su ganėtinai ryškiomis poromis taigi jų sutraukiamasis efektas turėtų pasimatyti, jei toks yra smile.gif gerai, kai jau apsitepliosiu nauju pirkiniu bandysiu pasirodyti veido švytėjimo temoje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 06 01, 02:01)
O limituotu Azijos rinkai skirtu 'Absolute white' neibandet dar nei viena?  ax.gif As i LT pas druage siunciausi ir per atostogas pasiimsiu, tai sake jau gavo, o man dabar nekantrumas prasidejo isbandyt ir paziuret kas ten per dalykas. Jauciu blogiausiu atveju bent kaip highlighter'is tiks naudot.

jau geras dvi savaites turiu Absolute White, tai ka galiu pasakyti - meteoritai 3 skirtingu dydziu - maxi matiniai balti, medium balti su svelniai roziniu perlu atspalviu ir mini su melsvu, bet taip nezymiai, kad neisiziurejus visi atrodo balti. rausvieji turi tokiu didesniu pavieniu blizguciu, o melsvieji suteikia vientisa perlamutra. kartu sepeteliu uztepus ant odos ji tikrai pasvieseja, tik turi smulkiu blizguciu, nors ir nera ju labai daug, bet nera vientiso svytejimo kaip pavyzdziui su goldais ar drugeliais. manau ypac tiktu ziema wub.gif
na, ber kadangi as juos kolekcionuoju, tai esu visais turimais savo meteoritais patenkinta ir juos vienodai myliu wub.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _IRIS_: 02 birželio 2010 - 01:07
merginos gal galetumete man pasakytu kokius rutuliukus tureciau isimti is savo teint beige, kad nebutu stambiu blizguciu ir as siuos meteoritus galeciau naudoti kasdienai.
teint beige
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo myglle: 02 birželio 2010 - 09:39
Man atrodo, kad tie geltoni rutuliukai labiau blizgus g.gif bet nejau jie jau tokie jums per blizgus, kad net norite juos isimti blink.gif as naudoju Dore dienai ir man tikrai ne perblizgu schmoll.gif sie manau panasus yra smile.gif tik raudonu rutuliuku yra biggrin.gif na butinai eidama pro Kristiana reiks paziuret 4u.gif kazkaip as ju net neuzkabinau pirkdama Dore 03 nr. 4u.gif
Atsakyti
[quote=myglle,2010 06 01, 11:15]
kadangi as labai esu zalia meteorituose gal galetumete man pasakyti kuo skiresi teint beige meteoritai 02 nr nuo Mythic.nes as labai norejau Mythic bet gavau dovanu teint beige verysad.gif

Reikia dziaugtis, kad beige gavai, as tai turiu mythic, reikia nemazai su jais zaisti, kad pamtyti kakoki tai rezultata ax.gif
Atsakyti
merginos as ikelciau foto kaip atrodau su savo meteoritais, bet gal galite tiksliai paaiskinti kaip juos tepti ir ant kurio veido vietu?
Atsakyti
tepti tai: dideliu šepetėliu gerai pamakaloti per meteoritus ir lengvai per veidą, o katras vietas tai... teptike tas kurias norisi- apžiūrėsim ir nuspręsim ar gerai tos vietos pasirinktos smile.gif arba tepkite pradžioje tik skruostikaulius- nusifotografuokite, paskui visą veidą, irgi nusifotografuokite ir pasižiūrėsite kaip gražiau gaunasi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo axioma: 03 birželio 2010 - 09:30
meteoritais tepu visą veidą, šepetėlį makaluoju ir tepu ant veido daug kartų, kitaip nieko nesimato. Lengvai kartą perbraukus nieko nesimatys schmoll.gif
nuotraukose meteoritų poveikio nesimato, ypač beige, mythic. Turiu foto turbūt su visais, geriausiai nuotraukose matos Gold temptation, Pearly White ax.gif
Atsakyti