Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros

QUOTE(Tainka @ 2010 05 13, 03:02)

Tainka, 13 Geg 2010 - 03:02, para�ė:

Tainka, 13 Geg 2010 - 03:02, para�ė:

Tikrai skiriasi, maciau realiai biggrin.gif

Tikrai skiriasi, maciau realiai biggrin.gif

Buvau siandien Kristijanoje, bet deja sioje nebuvo nauju meteoritu doh.gif reikia iki akropolio numaut prie progos mirksiukas.gif bet konsultantes mane itikinejo, kad tie nauji meteoritai visai niekuo nesiskiria nuo senu blink.gif nu ***** kazkaip idomu, pasidare. Kaip gali jie niekuo nesiskirti, jeigu rutuliuku spalva net kitokia lotuliukas.gif joms taip ir pasakiau, bet jos vistiek savo... nu zodziu mistika biggrin.gif mausiu i akropoli savo akim isitikinti hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(gudre755 @ 2010 05 13, 22:54)

gudre755, 13 Geg 2010 - 22:54, para�ė:

Buvau siandien Kristijanoje, bet deja sioje nebuvo nauju meteoritu doh.gif reikia iki akropolio numaut prie progos mirksiukas.gif bet konsultantes mane itikinejo, kad tie nauji meteoritai visai niekuo nesiskiria nuo senu blink.gif nu ***** kazkaip idomu, pasidare. Kaip gali jie niekuo nesiskirti, jeigu rutuliuku spalva net kitokia lotuliukas.gif joms taip ir pasakiau, bet jos vistiek savo... nu zodziu mistika  biggrin.gif mausiu i akropoli savo akim isitikinti  hihihi.gif

Buvau siandien Kristijanoje, bet deja sioje nebuvo nauju meteoritu doh.gif reikia iki akropolio numaut prie progos mirksiukas.gif bet konsultantes mane itikinejo, kad tie nauji meteoritai visai niekuo nesiskiria nuo senu blink.gif nu ***** kazkaip idomu, pasidare. Kaip gali jie niekuo nesiskirti, jeigu rutuliuku spalva net kitokia lotuliukas.gif joms taip ir pasakiau, bet jos vistiek savo... nu zodziu mistika  biggrin.gif mausiu i akropoli savo akim isitikinti  hihihi.gif

Atspalviai akivaizdziai skiriasi, tai manau ir efektas kitas turi but.
As pries kelias dienas buvau Vilniaus akropolyje del meteoritu uzklausti, tai sake dar neturi nauju, visos dezutes pardavimui tik senu. Bet testeriai man pasirode visai kitokie, kitu spalvu rutuliukai, bet kadangi labai skubejau tai nebesiaiskinau...gali buti, kad testerius jau atveze, o pacius meteoritus pirmiau nori senus isparduot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gudre755 @ 2010 05 13, 22:54)

As buvau Akropolio ax.gif Man kitaip sake, sake, kad skiriasi ne tik spalvos, bet ir tekstura, na tos musu konsultantes unsure.gif
Atsakyti
labai norėčiau naujų meteoritų, jei būtų mažiau blizgūs nei senieji smile.gif parašykit kam pavyks realiai juos pažiūrėt
Atsakyti
QUOTE(Tutti @ 2010 05 14, 16:23)

Tutti, 14 Geg 2010 - 16:23, para�ė:

Tutti, 14 Geg 2010 - 16:23, para�ė:

labai norėčiau naujų meteoritų, jei būtų mažiau blizgūs nei senieji  smile.gif parašykit kam pavyks realiai juos pažiūrėt

labai norėčiau naujų meteoritų, jei būtų mažiau blizgūs nei senieji  smile.gif parašykit kam pavyks realiai juos pažiūrėt

nu siandien buvau akropolio kristianoje biggrin.gif pamaciau naujuosius meteoritus wub.gif dabar man ju reikia hihihi.gif labiau apziurejau 03 numeriuka beige, tai akivaizdziai jie skiriasi ir efektas man visai ju kitoks g.gif naujieji man maziau blizgus. Tiesa pabandziau tik ant rankos biggrin.gif zodziu nauji man tarpinis variantas tarp mythic ir beige senuju toks miksas padarytas biggrin.gif kitu dvieju nespejau apziureti labai skubejau 4u.gif bet, kad maziau blizgus tai tikrai mirksiukas.gif
Atsakyti
Ar yra summer stones Lietuvoje?
Atsakyti
QUOTE(Pampariskinas @ 2010 05 16, 15:21)

Pampariskinas, 16 Geg 2010 - 15:21, para�ė:

Pampariskinas, 16 Geg 2010 - 15:21, para�ė:

tai buvo limituotas leidimas, jei gerai prisimenu. Lietuvoj nėra smile.gif
Atsakyti
Na gyvai siandien paziurejau naujuosius meteoritus, bet nesitepliojau. Tai rutuliukai tikrai kitokie nei senuju.
Atsakyti
apziurejau vakar kristutei naujus meteoritus, labiausiai patiko beige (ar kaip ju dabar tas naujas pavadinimas) pirmas ispudis toks daug kas sako kad jie ne tokie blyzgus kaip senieji, bet man pasirode atvirksciai kad blyzgejimas bus dydesnis, bet kas labiausiai patiko kad jie neduoda to tokio vaskinio gelsvo atspalvio kaip buvo su senaisiais rutuliukais
Atsakyti

i 
Žinutės apie veido švytėjimo priemones perkeltos čia
Atsakyti
aisku 4u.gif na as isigijau naujus meteoritus 03 nr.Dore, tai vasara jie bus kaip tik biggrin.gif siandien tik pabandziau, ant svaraus veidelio, be pudrytes, tai graziai paskaistina, bet to rudumo negalejau pamatyti, nes buvau soleriume, tai veidelis buvo kiek rausvas blush2.gif ryt jau isbandysiu ant mineralines pudrytes mirksiukas.gif nezinau kaip kitom merginom, bet man sie naujieji maziau blizgus nei seni smile.gif
Atsakyti
O limituotu Azijos rinkai skirtu 'Absolute white' neibandet dar nei viena? ax.gif As i LT pas druage siunciausi ir per atostogas pasiimsiu, tai sake jau gavo, o man dabar nekantrumas prasidejo isbandyt ir paziuret kas ten per dalykas. Jauciu blogiausiu atveju bent kaip highlighter'is tiks naudot.
Atsakyti