Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros

QUOTE(axioma @ 2010 05 12, 15:58)
mhm, man irgi čia rūpestis- reikės pirkti ar ne  g.gif  nes beige lyg ir ne tokie, nors ir senokai jos beturėjus jau. Na, kuri pirma iki Kristės nulėksite, duokit žinot kas kaip smile.gif  aš į savo Kristę visai net neinu, nes kažkokias  atliekas tik suveža į apgriaužtus stendus doh.gif  čia Marijampolėje. O apie vardines firmas net ner ko svajoti  verysad.gif

shipingas jau spėjo atsakyti kol skundžiausi smile.gif  reiškia šią vasarą bus man ramu, nes ir beige, ir mythic išbandžiusi pardaviau. Šiek tiek liūdna žinoma, kad nieko naujo smile.gif

O tie tretieji-tai kokia spalva? Beige, mythic ir pink??????
Atsakyti
Dabar pervadinti naujieji kaip beige, rose ir dore. Logiškai beige tai beige, pink tai rose, o mythic- dore smile.gif čia taip:
http://www.temptalia...for-summer-2010
Atsakyti
naujųjų beige meteoritų apžvalga . 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2010 05 12, 16:38)
naujųjų beige meteoritų apžvalga4u.gif

nu nezinau ar jie tokie pat g.gif senuosiuose nera violetiniu biggrin.gif ir sie man blizgesni atrodo ax.gif nu idomu, kaip realiai bus lotuliukas.gif
Atsakyti
temptalia.com komentaruose raso kad jie 33 g g.gif
man meteoritu skirtumas matosi is 3 nr, butent tokio meteoritu spalvu derinio dar nebuvo pries tai. ir dezute patogesne, senosiuose dangtelis visas "uzsivelka" ant tos dalies kur meteoritai, o naujuosiuose tas dangtelis trumpais krastais, ir atvirksciai, ne uzsivelka, o "isikisa" i vidu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Portishead: 12 gegužės 2010 - 16:33
Axioma, o kaip tie summer stones ? koks efektas? 4u.gif
Atsakyti
labai geras efektas smile.gif kadangi aš baltaodė bent pakolkas tai reikia psisaugoti, kad nepadauginčiau nes rudina stipriai. atspalvis kakavinis, neryžina, blizgesio turi, bet su saiku, laisvai tinka visam veidui ir dieną smile.gif žodžiu, patenkinta.

čia shopingo komentaras prieš metus laiko apie juos:

As patenkinau smalsuma (t.y. isbandziau visus mane dominusius bronzatus) ir lieku prie Guerlain 'summer stones' - geresnio uz ji neradau.

bet dabar skaitau, kad pardavė nes nenaudojo. Gal pasakys kodėl nebenaudojo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 05 12, 13:57)
Siaip tie patys. Kalbejau su Guerlain konsultante, tai ji sake visiskai nieko nei sudetyje nekeite, pakeite tik dezute, kad patogesne butu naudojimui.

kaip galim taip sakyt,jei akivaizdžiai jie skirias:
Beige senieji:
user posted image
user posted image
Fofo iš čia

naujieji:
user posted image

necituokit foto smile.gif
Atsakyti
Rusu forume skaiciau, kad naujieji meteoritai beveik jokiu blizguciu neturi, daugiau matiniai... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 05 12, 19:23)

tikrai skiriasi. del beige raso kad naujieji meteoritai neturi to geltonumo, kuri beige senukai suteikdavo.
Atsakyti
QUOTE(axioma @ 2010 05 12, 18:44)
bet dabar skaitau, kad pardavė nes nenaudojo. Gal pasakys kodėl nebenaudojo smile.gif

Buvo uzejes metas, kad nebenorejau bronzatu visai - tai isipardaviau ka turejau. O ir siaip truputi erzino, kad jie su blizguciais, tai jau kitas priemones reikia atsargiau rinktis, kad perdaug to blizgumo nebutu.

QUOTE(Vitulka @ 2010 05 12, 19:23)
kaip galim taip sakyt,jei akivaizdžiai jie skirias:

As trumpam tada i Saks5thAvenue buvau uzbegus, tai tik uzklausiau pagirnde ar keite kazka su meteoritais (nes cia kazkuri buvo rasius, kad lyg ir nebesausins odos jie, nes sudetyje kazka keite), tai man sake, kad visiskai nieko nekeite, tik dezute patogesne padare. O as pati kolkas naujuju neapziurinejau, tai tik sakau kaip girdejau. blush2.gif O is foto tikrai skiriasi - nors daznai reiketu ziuret i realias foto, nes reklamines kartais nuo realiu kazkiek skiriasi.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 05 13, 00:35)
O is foto tikrai skiriasi - nors daznai reiketu ziuret i realias foto, nes reklamines kartais nuo realiu kazkiek skiriasi.

Tikrai skiriasi, maciau realiai biggrin.gif
Atsakyti