Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros

QUOTE(Serket @ 2010 04 29, 14:31)
Nenoriu pasirodyti visiška "tundra" (nors gal tokia ir esu šioje srityje  lotuliukas.gif ), bet kur Vilniuje galima rasti Guerlain konsultantes? Aš irgi gal kada norėčiau užsukti pasikonsultuoti  ax.gif

Nėra Vilniuje Guerlain konsultančių schmoll.gif Guerlain kosmetika parduodama tik Kristianose, Sarmose ir Douglasuose tik parfumerija, mano požiūriu, didžiausia tikimybė atrasti labiau nusimanančią konsultantę yra Gedimino pr. esančioje Kristėje( kur priešais Gedimino 9 ir vyriausybę), bet tai iš tiesų priklauso nuo to, kiek ji Guerlain domisi asmeniškai ,mano galva, didžioji dauguma konsultančių turi labai bendras elementarias žinias ir kas blogiausia, jų galvose dažnai knibžda kažkokie mitai kosmetikos ir parfumerijos tema doh.gif . Taigi kuo nuoširdžiausiai patarčiau informacijos ieškotis internete, arba nebent dar pavyktų rasti tuo besidominčią kosmetologę ar visažistę.
Atsakyti
QUOTE(Tainka @ 2010 03 12, 01:08)
Guerlain Météorites Collection Perles summer 2010

user posted image

MERGAITES, PO KIEK GRAMU SIE NAUJI METEORITAI A? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gudre755 @ 2010 05 11, 19:19)
MERGAITES, PO KIEK GRAMU SIE NAUJI METEORITAI A? 4u.gif

30g smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tainka @ 2010 05 12, 00:46)

Gal jau pas mus Lietuvėlėje yra šių meteoritų Kristutėje? Niekas neužmatė?
Atsakyti

man daug grazesnis tas naujas meteoritu ipakavimas bigsmile.gif tvirtesne, ne tokia popierine dezute ir siaip dizainas smagus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tainka @ 2010 05 12, 00:46)

uzmaciau juos ebay, bet ten raso 35g, tai reiskias neoriginalus blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Jovita23 @ 2010 05 12, 07:42)
Gal jau pas mus Lietuvėlėje yra šių meteoritų Kristutėje? Niekas neužmatė?

Jau yra, Kristianoj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gudre755 @ 2010 05 12, 13:32)
uzmaciau juos ebay, bet ten raso 35g, tai reiskias neoriginalus blink.gif

Nemanau, reiketu tiksliau issiaiskint su pardaveju kas ant dezutes uzrasyta. Gal jis automatiskai kokia programa ar pats verte ir taip paverte netiksliai.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 05 12, 15:00)
Nemanau, reiketu tiksliau issiaiskint su pardaveju kas ant dezutes uzrasyta. Gal jis automatiskai kokia programa ar pats verte ir taip paverte netiksliai.

tai nieko kai iseis nueisiu pas mus i Kristiana ir pasiziuresiu smile.gif o del neteisingai versto teksto, tai as jam parasiau laiska, jis man atrase 35g kaip ir parduotuveje doh.gif tai ir likau nesupratus blink.gif nu bus matyt biggrin.gif paciai idomu paliko 4u.gif
Atsakyti
nesupratau, šita nauja trijulė skiriasi kuo nors nuo senųjų ar čia tie patys tik kitoje pakuotėje? rutuliukų spalvos tai lygtais skiriasi
Atsakyti
QUOTE(Tutti @ 2010 05 12, 14:54)
nesupratau, šita nauja trijulė skiriasi kuo nors nuo senųjų ar čia tie patys tik kitoje pakuotėje? rutuliukų spalvos tai lygtais skiriasi

Siaip tie patys. Kalbejau su Guerlain konsultante, tai ji sake visiskai nieko nei sudetyje nekeite, pakeite tik dezute, kad patogesne butu naudojimui.
Atsakyti
mhm, man irgi čia rūpestis- reikės pirkti ar ne g.gif nes beige lyg ir ne tokie, nors ir senokai jos beturėjus jau. Na, kuri pirma iki Kristės nulėksite, duokit žinot kas kaip smile.gif aš į savo Kristę visai net neinu, nes kažkokias atliekas tik suveža į apgriaužtus stendus doh.gif čia Marijampolėje. O apie vardines firmas net ner ko svajoti verysad.gif

shipingas jau spėjo atsakyti kol skundžiausi smile.gif reiškia šią vasarą bus man ramu, nes ir beige, ir mythic išbandžiusi pardaviau. Šiek tiek liūdna žinoma, kad nieko naujo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo axioma: 12 gegužės 2010 - 14:02