Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros

Kai Shopingas papeikė naujuosius meteoritus tai labai džiaugiausi- nors šitų man nereikės biggrin.gif bet dabar visai man galvą susukot unsure.gif taigi nuėjau su vyru pasitarti ar man jų reikia ir ar aplamai man dar konors trūksta lotuliukas.gif tai atsakė: "saulele, aš visai nenusimanau, kam ten tie tepaliukai skirti, ir kuo viena pudra nuo kitos skiriasi, bet jei tu ją turėdama jausies laimingesnė, tai man klausimų nekyla smile.gif " susileidau vietoje wub.gif ta gražia proga ir nusipirkau. dabar laukiu kaip kokio Kalėdų stebuklo bigsmile.gif

nu jau tikrai tas žodis lotuliukas.gif balsu susijuokiau, nežinau ką gretimam kabinete pagalvojo doh.gif o vyras mano taip, nuostabus thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo axioma: 10 gruodžio 2009 - 14:01
QUOTE(axioma @ 2009 12 10, 13:54)
Kai Shopingas papeikė naujuosius meteoritus tai labai džiaugiausi- nors šitų man nereikės  biggrin.gif   bet dabar visai man galvą susikot  unsure.gif   taigi nuėjau su vyru pasitarti ar man jų reikia ir ar aplamai man dar konors trūksta  lotuliukas.gif  tai atsakė:  "saulele, aš visai nenusimanau, kam ten tie tepaliukai skirti, ir kuo viena pudra nuo kitos skiriasi, bet jei tu ją turėdama jausies laimingesnė, tai man klausimų nekyla smile.gif "  susileidau vietoje  wub.gif   ta gražia proga ir nusipirkau. dabar laukiu kaip kokio Kalėdų stebuklo  bigsmile.gif

O kuoks juokingas žodis gavos, kai ne ta raidelė parašyta biggrin.gif
Nu bet klausykitės, kokie gražūs vyro žodžiai wub.gif
Aš ir labai jų laukiu, tikiuosi liksiu patenkinta wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akvilexxx: 10 gruodžio 2009 - 13:58
QUOTE(tura @ 2009 12 10, 09:33)
Gal kas bandėt presuotus Guerlain meteorus. Mythic. Va tokius

Turiu dėžutę, trūksta tik pudros. bet bijau, kad nebūtų per daug ružava. netinkamus rutuliukus galima išimti, o čia tai nelabai.

As bandziau siuos ir paprastus rutuliukais 'Mythic', tai man sie presuoti kazkiek pabalino veiduka, bet jokio svytejimo nemaciau (ruzavumo tikrai nera per daug), o rutuliukai isvis nieko nepadare.

Bet siaip neapsimoka pirt presuotu vien del kiekio ir kainos santykio - ten gi tik 9g berods.
Atsakyti
QUOTE(remygaaa @ 2009 12 12, 22:36)
kaip ir pas mus tas pats kai nuejau paklausti taip pasake lotuliukas.gif marijampoleje

Na tai juk nera sio gamintojo stendo, tai ir klausti nereikia manau, aisku kad netures mirksiukas.gif

As irgi gundausi naujaisiais meteoritais, bet turiu drugelius, tai galvoju dar susilaikyt biggrin.gif
Atsakyti
sakykit, kur galima rasti GUERLAIN METEOROTES butterfly pearls vilniuje?
noreciau isbandyt.
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2009 12 15, 15:03)
sakykit, kur galima rasti  GUERLAIN METEOROTES butterfly pearls  vilniuje?
noreciau isbandyt.

Parduotuvese jau nerasit g.gif
Atsakyti
Įsigijau beige spalvos meteoritus. Man tai jie ganėtinai blizgūs atrodo, bandžiau vakare, tai dieną gal ir mažiau turėtų būt to blizgesio g.gif

O kiek jūs jų tepat? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linarija: 16 gruodžio 2009 - 22:11
QUOTE(linarija @ 2009 12 16, 23:09)
Įsigijau beige spalvos meteoritus. Man tai jie ganėtinai blizgūs atrodo, bandžiau vakare, tai dieną gal ir mažiau turėtų būt to blizgesio  g.gif

O kiek jūs jų tepat?  g.gif

man tai kuo daugiau tuo graziau rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutes,

ateinu ir as su ispudziais smile.gif

Siendien buvau Kirpykloje Kristianoje ir buvo siektiek laiko, tai sakau nuleksiu isbandysiu naujuosius meteoritus (nors buvau jau nusprendus kad jie man bus per sviesus ir per blizgus schmoll.gif ).
Ir ka jus manot bigsmile.gif atrodo super duper thumbup.gif thumbup.gif blizgusciu stambiu visai nera, veidelis svyti nuostabiai wub.gif , viskas uzsisakinesiu smile.gif gerai kad nepaskubejau ir neuziakiau vel beige doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skaistukas: 16 gruodžio 2009 - 23:05
QUOTE(skaistukas @ 2009 12 16, 23:04)
Sveikutes,
gerai kad nepaskubejau ir neuziakiau vel beige doh.gif

Man jie daug geresni uz Beige thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tainka @ 2009 12 17, 01:31)
Man jie daug geresni uz Beige thumbup.gif

Ir man drinks_cheers.gif
Atsakyti
nemenka kazkieno kolekcija, bet gal cia apskritai visu meteoritu kolekcija g.gif
user posted imageuser posted image

cia be tu vienspalviu rutuliuku:

presuoti:

taigi mergaites, pas dauguma is musu visai dar ne liga lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Portishead: 18 gruodžio 2009 - 22:30