QUOTE(agvill @ 2010 04 16, 10:49)
is dalies sutunku su jusu nuomone, pati turejau mythic man jie nepatiko, jokio afekto nemaciau, kazkokia nesamone, bet kaip isigyjau beige tada supratau uz ka jie gyriami yra, zodziu reikia visas rusis isbandyti ir nuspresti kurie tinka
Na gali buti, kad kitu rusiu meteoritai duoda kitoki efekta, kas yra daugiau ju bande labiau gali pakomentuoti skirtumus
QUOTE(Vitulka @ 2010 04 16, 10:56)
man po tokių žinučių visad noris paklaust: ar daug kartų šepetėliu perbraukiat veidą?
aš laaaabai daug kartų turiu makaluot, tept ir vėl makaluot, tept ir t.t, kad pamatyčiau bet kokių meteoritų poveikį
Buvau dar pries pirkdama skaiciusi kad reikia daug ju tepti, na patikekit - as tikrai ne is tu taupiuju, kurioms kosmetikos priemoniu ilgai uztenka

tepiau kiek netingejau, tikrai daug. na negaliu sakyt kad nieko nesimato, bet nu atsiprasau uz toki efekta moket 150lt ir dar taip juos girt

nesuprantu kur kabliukas, manes kazkodel nepakabino

juk toki poveiki galima isgauti su trigubai pigesniais skaistalais..
QUOTE(Aiva. @ 2010 04 16, 11:33)
Na as irgi nesakau, kad tai blogas dalykas ir uztepus daugybe kartu tikrai duoda kazkoki vos vos efektuka

kad jau nusipirkau tai ir naudoju, bet esme ta, kad neatrodo si preke verta savo vertes ir tiek daug pagyru. aisku as galiu pakomentuoti tik mythic, gal kiti geresni
The only thing that you are guaranteed at birth is death.. The rest is earned..
Startas vasario 22d. Ugis 158cm