Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros

QUOTE(Jorky @ 2010 04 16, 13:21)
o kur galima nusipirkti Perles de Velours ?

man ir jie patiko, tamsesnei odai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agvill @ 2010 04 16, 10:49)
is dalies sutunku su jusu nuomone, pati turejau mythic man jie nepatiko, jokio afekto nemaciau, kazkokia nesamone, bet kaip isigyjau beige tada supratau uz ka jie gyriami yra, zodziu reikia visas rusis isbandyti ir nuspresti kurie tinka

Na gali buti, kad kitu rusiu meteoritai duoda kitoki efekta, kas yra daugiau ju bande labiau gali pakomentuoti skirtumus 4u.gif

QUOTE(Vitulka @ 2010 04 16, 10:56)
man po tokių žinučių visad noris paklaust: ar daug kartų šepetėliu perbraukiat veidą?  smile.gif
aš laaaabai daug kartų turiu makaluot, tept ir vėl makaluot, tept ir t.t, kad pamatyčiau bet kokių meteoritų poveikį  ax.gif

Buvau dar pries pirkdama skaiciusi kad reikia daug ju tepti, na patikekit - as tikrai ne is tu taupiuju, kurioms kosmetikos priemoniu ilgai uztenka ax.gif tepiau kiek netingejau, tikrai daug. na negaliu sakyt kad nieko nesimato, bet nu atsiprasau uz toki efekta moket 150lt ir dar taip juos girt blink.gif nesuprantu kur kabliukas, manes kazkodel nepakabino smile.gif juk toki poveiki galima isgauti su trigubai pigesniais skaistalais..

QUOTE(Aiva. @ 2010 04 16, 11:33)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif beveik jokios naudos is ju, jei netepi bent keliolika kartu doh.gif nelabai vykes mano sis pasirinkimas, nors norejau isbandyt. dabar kankinuosi kiekviena ryta ir gaistu laika, kad bent kazkas matytusi. nera blogiausias pirkinys ir gal net neparduosiu (irgi pirkau puse), bet yra daug geresniu dalykeliu ax.gif
gal tikrai beige suteikia kitoki rezultata? g.gif

Na as irgi nesakau, kad tai blogas dalykas ir uztepus daugybe kartu tikrai duoda kazkoki vos vos efektuka smile.gif kad jau nusipirkau tai ir naudoju, bet esme ta, kad neatrodo si preke verta savo vertes ir tiek daug pagyru. aisku as galiu pakomentuoti tik mythic, gal kiti geresni smile.gif
Atsakyti
turiu beige meteoritus. kitu kol kas neesu bandziusi. sie man tiesiog bigsmile.gif . aisku bent kelis kartus pamakaluoju sepeteliu ir tepu, bet galutinis rezultatas man patinka. nesigailiu, kad pirkau visa dezute ir mokejau tokia kaina. dabar noriu dar mythic nusipirkti.
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 04 16, 11:56)
aš laaaabai daug kartų turiu makaluot, tept ir vėl makaluot, tept ir t.t, kad pamatyčiau bet kokių meteoritų poveikį  ax.gif

Man tik 'Mythic' tokie laabai daug makalavimu reikalaujantys meteoritai buvo, bet efekto praktiskai nemaciau.... Visi kiti meteoritai tiek pastangu efektui isgaut nereikalaudavo.

QUOTE(Jorky @ 2010 04 16, 12:21)
o kur galima nusipirkti Perles de Velours ?

Manau jau tik ebay uztikt kartkartem galima.

QUOTE(Pupse @ 2010 04 16, 17:19)
Na gali buti, kad kitu rusiu meteoritai duoda kitoki efekta, kas yra daugiau ju bande labiau gali pakomentuoti skirtumus  4u.gif

juk toki poveiki galima isgauti su trigubai pigesniais skaistalais..

kad jau nusipirkau tai ir naudoju, bet esme ta, kad neatrodo si preke verta savo vertes ir tiek daug pagyru. aisku as galiu pakomentuoti tik mythic, gal kiti geresni smile.gif

Man kaip rasiau 'mythic' nieko nedave. Visu kitu efekta maciau, bet ne visi patiko. Siaip reikia atrast savus.

Dar pataisysiu, kad meteoritai (na ir 'mythic') nera skaistalai - tai pudra, bet priklausomai nuo atspalvio daznai ir kaip skaistalai ar highlighter'is naudojasi. Butent 'mythic' visam veidukui skirti - skaistalu funkcijos neatlieka.

Cia su jumis sutinku - jei man reikia tokiu produktu dazytis 10min, kad vos vos kazkas matytusi, tai yra laiko gaisimas. doh.gif Nors man visais kitais bandytais meteoritais uztenka pora kartu perbraukt per veida.
Atsakyti
QUOTE(jaunuole @ 2010 04 16, 16:33)
turiu beige meteoritus. kitu kol kas neesu bandziusi. sie man tiesiog  bigsmile.gif . aisku bent kelis kartus pamakaluoju sepeteliu ir tepu, bet galutinis rezultatas man patinka. nesigailiu, kad pirkau visa dezute ir mokejau tokia kaina.

QUOTE(shopingas @ 2010 04 16, 17:05)
Man tik 'Mythic' tokie laabai daug makalavimu reikalaujantys meteoritai buvo, bet efekto praktiskai nemaciau.... Visi kiti meteoritai tiek pastangu efektui isgaut nereikalaudavo.

Dar pataisysiu, kad meteoritai (na ir 'mythic') nera skaistalai - tai pudra, bet priklausomai nuo atspalvio daznai ir kaip skaistalai ar highlighter'is naudojasi. Butent 'mythic' visam veidukui skirti - skaistalu funkcijos neatlieka.

Cia su jumis sutinku - jei man reikia tokiu produktu dazytis 10min, kad vos vos kazkas matytusi, tai yra laiko gaisimas.  doh.gif Nors man visais kitais bandytais meteoritais uztenka pora kartu perbraukt per veida.

Na gali buti tada, kad cia tik mythic tokie neryskiausi, gal veliau isdrisiu kitoki atspalvi pabandyti ax.gif

aciu kad pataisei del to jog cia pudra, visgi as tepu jau ant kreminio makiazo pagrindo, nes kitaip tai kazi ar isvis atrodytu kad pasidazius esu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupse @ 2010 04 16, 22:05)
aciu kad pataisei del to jog cia pudra, visgi as tepu jau ant kreminio makiazo pagrindo, nes kitaip tai kazi ar isvis atrodytu kad pasidazius esu  ax.gif

Jei oda be dideliu priekaistu, tai galima labai puikiai tiesiai ant veiduko tept ir viskas gerai. Jei yra kokiu odytes nelygumu, spuogiuku ir tt ar siaip norint idealiai isbaigto rezultato, tai graziau ziurisi ant pudros tepant.

Na o kitus atspalvius, tai Kristianoj pasibandyt galit - matysit patinka ar ne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 16 balandžio 2010 - 21:43
gal kas atsiliepimu apie situos turite g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dai'na @ 2010 04 17, 10:49)

Turiu presuotus Mythic ir Nacre des mers, gaila 300 lt, kaip i bala, jokio efekto

i 
Stenkimės cituoti taip, kad citata neužimtų didžiosios dalies žinutės.
Nuotrauka ištrinta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 17 balandžio 2010 - 14:54
QUOTE(Dai'na @ 2010 04 17, 12:49)

Cia presuoti 'Mythic' - as tokio tipo 'beige' turejau, bet nesuzavejo. Matytis matesi, bet blizgumas tik paciam pavirsiuje, po pirmo naudojimo nusitrina, o paskui lieka tik matine rusva pudra, t.y. eiline pudra uz kuria tos kainos tikrai neverta moket.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 17 balandžio 2010 - 15:03
QUOTE(shopingas @ 2010 04 17, 16:02)
Cia presuoti 'Mythic' - as tokio tipo 'beige' turejau, bet nesuzavejo. Matytis matesi, bet blizgumas tik paciam pavirsiuje, po pirmo naudojimo nusitrina, o paskui lieka tik matine rusva pudra, t.y. eiline pudra uz kuria tos kainos tikrai neverta moket.

drinks_cheers.gif ir dar super greit susinaudoja, nepalygint su rutuliukais kurie daaaaug ilgiau tarnauja
Atsakyti
QUOTE(Portishead @ 2010 04 17, 17:56)
drinks_cheers.gif  ir dar super greit susinaudoja, nepalygint su rutuliukais kurie daaaaug ilgiau tarnauja

Berods 9g cia yra, rutuliuku 33g. O kaina siu brangesne - bent cia rutuliukai $54, o sitie presuoti $65. doh.gif

Nebenoriu n-aji karta kartotis, bet sitokiose pakuotese ne tie patys kaip presuoti metalinese (ju is paprastuju tik 'mythic' tera) ir ne tie patys kaip rutuliukais. Net pavadinimas truputi kitoks. O metalinese ir rutuliukais tie patys. Nu cia taip 'ant greituju' parasiau kas nezino dar.... ax.gif
Atsakyti
Atlekiu pasidalint naujienom (o gal tik man naujienos) - jau teko gyvai paciupinet meteoritus naujose dezutese. wub.gif Tai ir realybej labai grazios, bet apart to, niekuo nesiskiria nuo buvusiu. Dar su konsultante kalbejau ir klausiau ar kazka juose pakeite, tai sake ne ir pakeite tam, kad butu patogesne pakuote bei nesibarstytu (cia kazkuriai forumietei Kristianoj konsultante sake, kad keis meteoritu formule, todel pakeite pakuote). As kazkaip Guerlain konsultante labiau pasitikiu nei Kristianos.... ax.gif
user posted image
Atsakyti