QUOTE(Pupse @ 2010 04 16, 11:29)
Sveikutes
daug graziu atsiliepimu cia prisiskaiciau gal per tris temas, kol dar neturejau savuju meteoritu. Na ir aisku man ju uzsireike, bet tiesa sakant dziaugiuosi kad pabandymui nusipirkau puse dezutes mythic ir nepuoliau isleisti daug pinigu
kazkokio stebuklo zinoma nesitikejau, bet isbandziusi tikrai nesupratau uz ka jie taip garbinami. Jei buciau tokio efekto produkta nusipirkus is kokios eurokos uz 15lt buciau pamasciusi, kad pagal kaina ir kokybe

nes nu ka as zinau, man asmeniskai beveik nieko jie nepakeicia, kad ir kiek daug pritepciau, turiu pigesniu skaistalu ir bronzonatu kurie graziau atrodo. Niekad nesidazau per ryskiai, bet koks tikslas tepti priemone kuri praktiskai nieko nepakeicia

del tokio efekto galima isidyti dvigubai pigesniu produktu, kurie savo kokybe manau nenusileidzia
nebandziusioms meteoritu ir svajojancioms juos isbandyti mergaitems patarciau pradziai nusipirkti puse dezutes ar pasibandyti pasidazyti parduotuveje pries perkant

beveik jokios naudos is ju, jei netepi bent keliolika kartu

nelabai vykes mano sis pasirinkimas, nors norejau isbandyt. dabar kankinuosi kiekviena ryta ir gaistu laika, kad bent kazkas matytusi. nera blogiausias pirkinys ir gal net neparduosiu (irgi pirkau puse), bet yra daug geresniu dalykeliu
gal tikrai beige suteikia kitoki rezultata?