Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros

QUOTE(shopingas @ 2010 04 10, 16:46)
Nemanau, kad neoriginalus gavot. Kiek zinau, meteoritu isvis nepadirbineja.

Kiek ieskojau info internete, neradau nieko del padirbinejimo. Va siek tiek sunerimau, kad parasyta 6 g., o pvz. internete raso 8 g. Ant pakuotes parasyta 0.28 oz
taip atrodo Mythic
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2010 04 10, 16:58)
Kiek ieskojau info internete, neradau nieko del padirbinejimo. Va siek tiek sunerimau, kad parasyta 6 g., o pvz. internete raso 8 g. Ant pakuotes parasyta  0.28 oz
taip atrodo Mythic

Na viskas gerai tiek su rutuliukais, tiek su uzrasais. Tik kad 0.28oz atitinka 8g, bet internete ne viena radau kur raso 0.24oz/7g. Tai gal cia nuo pagaminimo salies ar pan priklauso. g.gif Siulyciau nekreipti daug demesio i tai - originalus pas jus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 10 balandžio 2010 - 16:02
QUOTE(shopingas @ 2010 04 10, 17:01)
Na viskas gerai tiek su rutuliukais, tiek su uzrasais. Tik kad 0.28oz atitinka 8g, bet internete ne viena radau kur raso 0.24oz/7g. Tai gal cia nuo pagaminimo salies ar pan priklauso.  g.gif Siulyciau nekreipti daug demesio i tai - originalus pas jus.

Gal tikrai nuo salies priklauso. Rezultatas tu meteoritu tai grazus gaunasi ant veido thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 04 10, 17:46)
Nemanau, kad neoriginalus gavot. Kiek zinau, meteoritu isvis nepadirbineja. Na jei padirbinetu, tai ju pasirinkimas zymiai didesnis butu nei kad dabar. O svoris gramais cia ant pakuotes parasytas? As nebepamenu koks pas mane buvo, bet internete radau, kad raso 7g (svori uncijomis pavertus i gramus gaunasi siek tiek virs 7g, tai gal del to raso 8g kartais). O manau ir 6g gali but realiai - nezinau kaip uzrasyta, bet gali but paklaida verciant svorius.

As taip pat niekada niekur nesu uztikusi/girdejusi/maciusi padirbtu meteoritu. Nemanau, kad jie neoriginalus.
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2010 04 10, 15:45)
Pirkau internetu Guerlain meteoritu miniatiuru kolekcija, nors aprasyme buvo parasyta, kad originalai, as tuom labai suabejojau, nes kiek skaiciau miniaturiu buna po 8 g., o as gavau 6 g.  g.gif

Pirkau is Vichy siuos meteoritus (pirkau kaip neoriginalus, todel jokiu pretenziju nereiskiu, tiesiog savo pastebejimais noriu pasidalinti ax.gif ).
Vis delto manau, kad cia yra kopija, nes visu pirma kliuvo kvapas - mano turimi turi gana malonu, meteoritams budinga, kvapa, o sie visiskai bekvapiai (pati dezute turi gana nemalonu kliju kvapa). Rutuliuku atspalviai skiriasi nuo mano (turiu tikrai originalius Mythic ir Baige) ir, tiesiog pabandymui, isemiau tam tikru spalvu rutuliukus ir palyginau - rezultatas gaunasi skirtingas.
Tai galbut, vis delto, padirbinejami meteoritai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B.r.i.u.n.e.t.e: 14 balandžio 2010 - 20:44
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2010 04 14, 22:42)
Pirkau is Vichy siuos meteoritus (pirkau kaip neoriginalus, todel jokiu pretenziju nereiskiu, tiesiog savo pastebejimais noriu pasidalinti  ax.gif ).
Vis delto manau, kad cia yra kopija, nes visu pirma kliuvo kvapas - mano turimi turi gana malonu, meteoritams budinga, kvapa, o sie visiskai bekvapiai (pati dezute turi gana nemalonu kliju kvapa). Rutuliuku atspalviai skiriasi nuo mano (turiu tikrai originalius Mythic ir Baige) ir, tiesiog pabandymui, isemiau tam tikru spalvu rutuliukus ir palyginau - rezultatas gaunasi skirtingas.
Tai galbut, vis delto, padirbinejami meteoritai  g.gif

Galit įmesti foto kaip atrodo tie jūsų nauji meteoritai mirksiukas.gif Labai jau įdomu pasidarė, nes pirmą kartą girdžiu kad meteoritus padirbinėja.
Atsakyti
QUOTE(Rethimna @ 2010 04 14, 21:45)
Galit įmesti foto kaip atrodo tie jūsų nauji meteoritai      mirksiukas.gif    Labai jau įdomu pasidarė, nes pirmą kartą girdžiu kad meteoritus padirbinėja.

Negaliu teigti, kad jie tikrai neoriginalai, bet linkstu link to ax.gif
Atrodo stai taip http://cgi.ebay.com/...em=110515940983
o as pati, jeigu idomu, galesiu rytoj padaryti nuotrauka, nes dabar nepavyks padaryti aiskios (apsvietimas netinkamas).
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

daug graziu atsiliepimu cia prisiskaiciau gal per tris temas, kol dar neturejau savuju meteoritu. Na ir aisku man ju uzsireike, bet tiesa sakant dziaugiuosi kad pabandymui nusipirkau puse dezutes mythic ir nepuoliau isleisti daug pinigu ax.gif

kazkokio stebuklo zinoma nesitikejau, bet isbandziusi tikrai nesupratau uz ka jie taip garbinami. Jei buciau tokio efekto produkta nusipirkus is kokios eurokos uz 15lt buciau pamasciusi, kad pagal kaina ir kokybe blush2.gif nes nu ka as zinau, man asmeniskai beveik nieko jie nepakeicia, kad ir kiek daug pritepciau, turiu pigesniu skaistalu ir bronzonatu kurie graziau atrodo. Niekad nesidazau per ryskiai, bet koks tikslas tepti priemone kuri praktiskai nieko nepakeicia g.gif del tokio efekto galima isidyti dvigubai pigesniu produktu, kurie savo kokybe manau nenusileidzia mirksiukas.gif

nebandziusioms meteoritu ir svajojancioms juos isbandyti mergaitems patarciau pradziai nusipirkti puse dezutes ar pasibandyti pasidazyti parduotuveje pries perkant mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupse @ 2010 04 16, 11:29)
Sveikutes  4u.gif

daug graziu atsiliepimu cia prisiskaiciau gal per tris temas, kol dar neturejau savuju meteoritu. Na ir aisku man ju uzsireike, bet tiesa sakant dziaugiuosi kad pabandymui nusipirkau puse dezutes mythic  ir nepuoliau isleisti daug pinigu  ax.gif

kazkokio stebuklo zinoma nesitikejau, bet isbandziusi tikrai nesupratau uz ka jie taip garbinami. Jei buciau tokio efekto produkta nusipirkus is kokios eurokos uz 15lt buciau pamasciusi, kad pagal kaina ir kokybe  blush2.gif nes nu ka as zinau, man asmeniskai beveik nieko jie nepakeicia, kad ir kiek daug pritepciau, turiu pigesniu skaistalu ir bronzonatu kurie graziau atrodo. Niekad nesidazau per ryskiai, bet koks tikslas tepti priemone kuri praktiskai nieko nepakeicia  g.gif del tokio efekto galima isidyti dvigubai pigesniu produktu, kurie savo kokybe manau nenusileidzia  mirksiukas.gif

nebandziusioms meteoritu ir svajojancioms juos isbandyti mergaitems patarciau pradziai nusipirkti puse dezutes ar pasibandyti pasidazyti parduotuveje pries perkant  mirksiukas.gif

is dalies sutunku su jusu nuomone, pati turejau mythic man jie nepatiko, jokio afekto nemaciau, kazkokia nesamone, bet kaip isigyjau beige tada supratau uz ka jie gyriami yra, zodziu reikia visas rusis isbandyti ir nuspresti kurie tinka
Atsakyti
QUOTE(Pupse @ 2010 04 16, 10:29)
Sveikutes  4u.gif

daug graziu atsiliepimu cia prisiskaiciau gal per tris temas, kol dar neturejau savuju meteoritu. Na ir aisku man ju uzsireike, bet tiesa sakant dziaugiuosi kad pabandymui nusipirkau puse dezutes mythic  ir nepuoliau isleisti daug pinigu  ax.gif

man po tokių žinučių visad noris paklaust: ar daug kartų šepetėliu perbraukiat veidą? smile.gif
aš laaaabai daug kartų turiu makaluot, tept ir vėl makaluot, tept ir t.t, kad pamatyčiau bet kokių meteoritų poveikį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervuoge @ 2010 04 03, 14:22)
Išbandžiau limituotus Perles de Velours meteoritus  4u.gif  wub.gif
user posted image
Esu labai patenkinta. Jie suteikia labai silta svelnu persiko atspalvi. Kadangi kitų nesu bandžiusi, sunku su kažkuriais palyginti.

Norėčiau pabandyti summer stones arba beige meteoritus  4u.gif
Jei kas noretumete trupuciu pasidalinti- parašykite  drinks_cheers.gif  smile.gif

o kur galima nusipirkti Perles de Velours ?
Atsakyti
QUOTE(Pupse @ 2010 04 16, 11:29)
Sveikutes  4u.gif

kazkokio stebuklo zinoma nesitikejau, bet isbandziusi tikrai nesupratau uz ka jie taip garbinami. Jei buciau tokio efekto produkta nusipirkus is kokios eurokos uz 15lt buciau pamasciusi, kad pagal kaina ir kokybe  blush2.gif nes nu ka as zinau, man asmeniskai beveik nieko jie nepakeicia, kad ir kiek daug pritepciau, turiu pigesniu skaistalu ir bronzonatu kurie graziau atrodo. Niekad nesidazau per ryskiai, bet koks tikslas tepti priemone kuri praktiskai nieko nepakeicia  g.gif del tokio efekto galima isidyti dvigubai pigesniu produktu, kurie savo kokybe manau nenusileidzia  mirksiukas.gif

nebandziusioms meteoritu ir svajojancioms juos isbandyti mergaitems patarciau pradziai nusipirkti puse dezutes ar pasibandyti pasidazyti parduotuveje pries perkant  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif beveik jokios naudos is ju, jei netepi bent keliolika kartu doh.gif nelabai vykes mano sis pasirinkimas, nors norejau isbandyt. dabar kankinuosi kiekviena ryta ir gaistu laika, kad bent kazkas matytusi. nera blogiausias pirkinys ir gal net neparduosiu (irgi pirkau puse), bet yra daug geresniu dalykeliu ax.gif
gal tikrai beige suteikia kitoki rezultata? g.gif
Atsakyti