Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros

QUOTE(zhyi @ 2010 02 25, 17:19)
O mythic meteoritai suteikia kiek nors svytejimo?
Esu sviesaus veido, bet visada pasirudinu. Tai kuriuos meteoritus geriau pirkti mythic ar beige? Noreciau kad nepadarytu veido dar labiau raudono ir balto, o kad butu spindintis ir siek tiek parudintas.
visada buvau i galva isikalsui, kad pirksiu butent mythic, bet dabar kaip ir beige isinorejau  mastau.gif

na as turiu ir beige ir mythic, beige visai man nieko neparudija, o tik duoda labiau sioki toki svytejima..o mythic visai nepabalina, o tik priduoda labiau skaistumo smile.gif kadangi beige yra daugiau blizguciu tai juos naudoju tik baliams, o mythic kasdienai smile.gif
Atsakyti
turiu beige meteoritus. mano oda ganetinai sviesi, tai jie man suteikia siek tiek rusvumo. blizguciu man tikrai ne per daug smile.gif . zodziu patinka man jie 4u.gif
Atsakyti
Kazkodel galvoju, kad visiems siems meteorams reikalingas lygus, grazus veidelis, noriu as ju, bet mano veidas toks su inkstiriukais, na ne is lygiuju, o gal mano nuomone klaidinga ? Kazi cia foto kur nors sioje temoje yra kaip Jus mergaites su jais atrodote ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vonios Fane: 26 vasario 2010 - 10:42
QUOTE(Vitulka @ 2010 02 26, 03:35)
buvo atsiliepimų tikrai, jie atsirado spalį (?), bet mažai kam patiko  ax.gif ir pirkusių buvo tik kelios

Varčiau senąją temą, mačiau šiek tiek. O jei taip trumpai ir apibendrinant? Kokia spalvytė, blizgumas, pliusai/minusai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 02 26, 11:53)
Varčiau senąją temą, mačiau šiek tiek. O jei taip trumpai ir apibendrinant? Kokia spalvytė, blizgumas, pliusai/minusai?  4u.gif

siek tiek parudina, vientisas svytejimas. kol saulute neislindus tai man jie labai patinka, bet pries saule per daug veidukas zeri. pavasariui labiau noreciau vel beige nusipirkti.

o gal turejusios ar bandziusios 'Perles Imperiales' ir 'Butterfly' galetu juos palyginti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(skaistukas @ 2010 01 06, 14:01)
tik va mano TBS didysis sepetukas nelabai patogus naudoti sitai pudrytei, nors rutuliukams jis pats geraiusias  smile.gif kaska kito reikes galvoti, koki mazesni g.gif

Sveikutės,
na, bet ir užkrečiama ši jūsų temelė lotuliukas.gif Nenulipau nuo kompo, kol neperskaičiau biggrin.gif Pati labai žaviuosi Meteoritais, bet kol kas nieko iš jų nesu turėjusi. Norėdama juos išbandyti, nulėkiau į Gedimino Kristianą Vilniuje, o ten graži lėlytė parodė ir ištepliojo SMASHBOX Sun Powder - ji presuota, irgi su įvairiausiom spalvom ir atspalviais irg suteikia švytėjimo. Tai dabar laukiu jos atvykstant (užsisakiau JAV). Žiūrėsim, gal tai kažkas giminingo Meteoritams rolleyes.gif Kadangi esu žalia tuose dalykuose, tai ir pasidaviau rekomendacijai. Bus matyti, labai tikiuosi, kad neapsigavau ax.gif
O kadangi matau iškilo klausimas dėl teptuko, tai noriu pasakyti, kad ta pati Kristianos maloni lėlytė (nu ji tikrai taip atrodė wub.gif ) primigtinai rekomendavo presuotai ir būtent tokiai įvairiaspalvei pudrai naudoti vėduoklinį šepetuką #22. Žinoma, kaip jau merginos minėjo, tai turbūt daugiau patogumo ir pripratimo reikalas. Pati jo neturėjus, bet bandau ieškotis - kol kas nepavyksta... (turiu omeny ne iš Kristianos pirkti)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Serket: 26 vasario 2010 - 14:44
Aš tai iš vienos narės nusipirkau pabandyti 1/4 meteoritų ir kartu pridėjo vėduoklinį šepetėlį - tokio nesu turėjus. Pirmas įspūdis labai teigiamas, ant viršaus viso makiažo pasitepiau - gražu smile.gif O šepetėlis, man atrodo, būtų patogiau storesnis, bet gal šitas labiau išsklaido... g.gif
Atsakyti
QUOTE(jaunuole @ 2010 02 26, 10:18)
turiu beige meteoritus. mano oda ganetinai sviesi, tai jie man suteikia siek tiek rusvumo. blizguciu man tikrai ne per daug smile.gif . zodziu patinka man jie  4u.gif

Mano oda sviesi (neautralus tonas), bet 'beige' man neitiko tuo, kad geltonumo priduodavo, nors svelniai ir graziai parudindavo veiduka... ax.gif

QUOTE(Vonios Fane @ 2010 02 26, 11:42)
Kazkodel galvoju, kad visiems siems meteorams reikalingas lygus, grazus veidelis, noriu as ju, bet mano veidas toks su inkstiriukais, na ne is lygiuju, o gal mano nuomone klaidinga ? Kazi cia foto kur nors sioje temoje yra kaip Jus mergaites su jais atrodote ax.gif  4u.gif

Meteoritai neuzmaskuos daug (net jei juose daug maskuojanciu spalvyciu) - tokiu atveju geriausia meteoritus naudot uzbaigimui makiazo ant kitos pudros.

QUOTE(Juoko ašara @ 2010 02 26, 12:11)
o gal turejusios ar bandziusios 'Perles Imperiales' ir 'Butterfly' galetu juos palyginti? 4u.gif

Turejau abu, bet man 'butterfly' labiau patinka. Is esmes, abejuose labai panasiu atspalviu rutuliukai. "Butterfly" man parudina veiduka, jokio raudonumo neduoda, naturaliai atrodo. Turi blizguciu, bet man netrukdo, nes realiai nelabai jie matosi. "Perles imperiales" man turbut vieninteliai meteoritai, kurie taip viska ant veiduko isryskino (kiekviena pora, iskilima ir pan), spalvyte man buvo gera, suteike skaistumo odytei, kazkiek pavieniai blizguciai matesi, bet paskui pastebejau, kad dar ir vientisas svytejimas matosi, o tai jau man nepatiko visam veiduikui (per blizgu). Is 'perles imperiales' turiu tik kelis rozinius rutuliukus, tai juos kaip shimmer'i naudoju skruostams....

QUOTE(Serket @ 2010 02 26, 15:42)
Sveikutės,
primigtinai rekomendavo presuotai ir būtent tokiai įvairiaspalvei pudrai naudoti vėduoklinį šepetuką #22. Žinoma, kaip jau merginos minėjo, tai turbūt daugiau patogumo ir pripratimo reikalas. Pati jo neturėjus, bet bandau ieškotis - kol kas nepavyksta... (turiu omeny ne iš Kristianos pirkti)

Gal neperkami sie sepeteliai, kad taip primygtinai siule biggrin.gif Jei rimtai, tai veduokliniai buna diveju rusiu: vieni storesni, standesni ir skirti tepimui, kiti 'skystesni' ir skirti nuvalyt apibyrejusiems produktams nuo veiduko. tie, kur tepimui, tai graziai padengia, bet produktas neturetu but labai kietas. O jei konkreciai meteoritus, tai neisivaizduoju kaip juo padengt reiketu - gi dauguma paprastu dideliu sepeteliu daug daug kartu per tuos rutuliukus bruzina, o tokiu menku sepeteliu reiketu zymiai ilgiau vargt...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 26 vasario 2010 - 16:29
shopingas, o kurie labiau blizga: beige ar drugeliai? visai pasimeciau, nezinau, kuriuos geriau pirkti, kad tiktu dienai ir pries saule labai nezereciau g.gif
Atsakyti
Sveikutes, na ir as pasisakysiu apie meteoritus:D esu isbandzius nemazai rusiu ir noriu dar lotuliukas.gif cia jau kaip liga kokia hihihi.gif tai va: Mythic man visai patiko, nes jie tokie neutralus, suteikia skaistumo ir dar veido odos spalva sulygina, gal kiek pamaskuoja, Beige na nieko, kol nepabandai geresniu biggrin.gif jie kaip jau ir kitos forumietes sake labiau zeri, parudina, kazkaip neuzkabino jie manes ir jie maziau zeri uz butterfly' ax.gif, kurie man patinka wub.gif turiu juos ir dabar, graziai suteikia skaistumo, tepuos ir diena, man jie per daug neblizga, o vakarui pasitepliuoju labiau, gi grazu vakare zibeti biggrin.gif jauciu vasara graziai jie atrodis ant idegusios odos wub.gif 'perles imperiales' 2009 turejau, bet pardaviau dabar jau gailiuos verysad.gif doh.gif patiko jie man, bet va sove mintis, kad per daug visko ir nespesiu isnaudoti, o dabar ju truksta, nes graziai paskaistino odyte,ir suteikdavo rudai rausva (bet labai nedideli)atspalvi na tokios sveikos ir pailsejusio odytes wub.gif tai tiek smile.gif gal kam pades mano patirtis biggrin.gif noreciau dar isbandyti tos Whyte Pearls wub.gif ar kazka panasaus 4u.gif o dar paskaiciau geru atsiliepimu apie juos tai is vis wub.gif dar pamirsau pamineti, kad meteoritai sutvarko, bent jau man T zonos blizgesi, nes pasausina odyte, jie man puiki priemone uzbaikti makijaza 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gudre755: 26 vasario 2010 - 20:37
QUOTE(Juoko ašara @ 2010 02 26, 17:59)
shopingas, o kurie labiau blizga: beige ar drugeliai? visai pasimeciau, nezinau, kuriuos geriau pirkti, kad tiktu dienai ir pries saule labai nezereciau g.gif

Blizga labiau drugeliai (visgi kalediniai), bet man jie puikiai tinkami ir dienai. Kaip jau kazkas rase, nereikia persistengt ir viskas buna gerai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(zhyi @ 2010 02 26, 22:52)
O kur labiausiai apsimoka meteoritus pirkti ar siustis is kur?

Siaip internete kainos +- visur panasios kaip Kristianoj (ypac jei reiketu per tarpininke siustis). Paciai galima parsisiust is strawberrynet.com (jei susirastumet ten perkancia forumiete ir prisiprasytumet, tai dar nuolaida gautumet - braskese perkant vis kaupiasi nuolaida, tai berods iki 15% galima sukaupt) arba galima ebay paieskot.
Atsakyti