Įkraunama...
Įkraunama...

Veterinarai - 3

QUOTE(aramelle @ 2010 03 24, 12:37)
na dar negirdejau tokiu fokusu bigsmile.gif is manes net kartais uz apziura neima ax.gif o cia...dar uz apvertima moket g.gif ispindejimas kazkoks,ne kitaip,pinigu lupimas kazkoks.As karta uzsiminiau savo vetei,kad reik drauges suni apziuret,bet jai nelabai su pinigeliais gerai,tai sake,lai atveza,nekankina gyvuno,nemokamai apziures smile.gif tai cia manau ne tik lupikavimas,bet ir meile gyvunam...o tie,kur uz zodi ar zvilgsni ima pinigus...tai neturiu zodziu...lupikai ir tiek blink.gif

lotuliukas.gif Ne ne taip supratot aš šį sakinį kabutėse paėmiau ( "už gyvunėlio apvertimą 3 Lt, laikymą 2 Lt" ) tiesiog kaip pavyzdį paminėjau apvertimą, kad ima kai kurios klinikos už beleką rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(KRIAUKLELE @ 2010 03 24, 11:43)
O jus nebandete nuvezti i Buivydiskiu veterinarijos klinika? Mes ten savo sunis skiepijom ir siaip buvau radusi dvi kregzdutes, tai labai normaliai prieme ir apziurejo. kazkada kiaulyte turejom, kai urejom rupesteliu, tai tik ten vezam. Klinika daugiau valdiska, ne privati. Nors uz skiepus mes mokejom, bet uz kregzdutes - ne.

Nesame buve.Dėkui reikės pasidomėti 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sinta: 25 kovo 2010 - 17:57
Kaune savo veislyno sunis visada vezu i Ramucius esancia vet klinika Vetvila, super aptarnavimas, Kristina veterinare priima net ir nedarbo valandomis jei beda uzpuola, kainos nesikandzioja ir dar daug patarimu visada sulaukiu 4u.gif
Atsakyti
4u.gif
Manau, kad kaina ir kokybė nevisada kartu einančios savokos. Kad brangu, tai nereiškia, kad bus labai l. gerai, o ,kad pigu, nebus prasta apžiūra.
Eilę metų lankiausi Buivydiškėse, ir negaliu pasakyti nei vieno blogo žodžio apie ten dirbančius, dabar einame į Vilniaus vet. kliniką Siesikų g. irgi labai patinka, o kreipėmės su nemažom bėdom.
Neskirstau gydytojų į superinius ir į neišmanėlius.O gal pas neišmanėlius nebuvau papuolusi.Tiesiog kartais visiem pasitaiko nesėkmių.
Kartais pagalvoju, kad ir šeimininkų keistų būna, nesenai laukėme, kol ateis eilė, na ir atėjo tokia ponia, po kurios vizito net man nervai sukilo.
Atsakyti
Sveikos, mano šuniui buvo pradurta kojytė, ta prasme šukė įilindo iš išorės pusės, šukės nėra bet dar kraujuoja kai užsigauna.. Manau gal rieks kreiptis į vetą, gal patartumėt kokį tokiu klausimu?
Atsakyti
Sveiki, iškart atsiprašau - tikiu, kad perskaičius visas temas atsakymą ko gero atrasčiau, bet jo reikia greitai, o dabar nesu pajėgi perskaityti visko apart dabartinę permečiau akim. Gal kas esat susidūrę ir galėtų patarti kur geriau vežti katę, esam vežę pas du vetus (Klaipėdoj) - labai seniai pas Liną Varanauską, ne taip seniai - pas Marytę (čia vet.klinika netoli Eglės turgaus). Nors ir seniai buvom pas Varanauską, man kažkaip atrodo ten geriau... Bet ir Marytė nieko, ten vaistus vežėm leisti, švietėm kojytę. Važiuojam su konkrečia problema, spėjam , kad gali tekti daryti tyrimus (galbūt susijusius su plaučiais, širdimi).
Atsakyti
QUOTE(ghost_boo @ 2010 03 30, 19:48)
Sveiki, iškart atsiprašau - tikiu, kad perskaičius visas temas atsakymą ko gero atrasčiau, bet jo reikia greitai, o dabar nesu pajėgi perskaityti visko apart dabartinę permečiau akim. Gal kas esat susidūrę ir galėtų patarti kur geriau vežti katę, esam vežę pas du vetus (Klaipėdoj) - labai seniai pas Liną Varanauską, ne taip seniai - pas Marytę (čia vet.klinika netoli Eglės turgaus). Nors ir seniai buvom pas Varanauską, man kažkaip atrodo ten geriau... Bet ir Marytė nieko, ten vaistus vežėm leisti, švietėm kojytę. Važiuojam su konkrečia problema, spėjam , kad gali tekti daryti tyrimus (galbūt susijusius su plaučiais, širdimi).

rašykit nikui Aidulia, ji žino geriausius Klp vetus, nes buvo susidūrusi su įvairiais smile.gif
Atsakyti
Ačiū! Dar Gargžduos radom vieną gal neblogą, tai ieškau atsiliepimų, ryt žiūrėsim kur vešim savo senukę.
Atsakyti
Važiuojam su konkrečia problema, spėjam , kad gali tekti daryti tyrimus (galbūt susijusius su plaučiais, širdimi).

Jau parašiau jums. Su tokiom problemom, rekomenduočiau dr. Bartkų. Nes pas jį yra geriausia, naujausia aparatūra. Vistiek rentgeną jus siųs daryti pas jį, kraujo daugelį tyrimų važiuosite atlikti pas jį, tai ir nesimėtykit smile.gif .
Atsakyti
Labai atsiprasau kad neperskaiciau visos temukes, bet labai jau daug skaityti ax.gif Labai geras veterinaras yra Plutiskese.. cia Marijampolietems mirksiukas.gif mano katinukas jo klinikoj jau 8 diena guli ant lasaliniu verysad.gif cray.gif Nuo Hills`o persu katems kepenu ir kasos veikla sutriko... Ir tik nesugalvokit merginos savo katytem duoti pasta (kuria vet. vaistinese vis siulo) kad plaukus tirpdytu, taip pat laaabai kenkia kaciu kepenims doh.gif Cia sis gydytojas apsviete...
Atsakyti
QUOTE(Dolitukeee @ 2010 04 14, 00:30)
Labai atsiprasau kad neperskaiciau visos temukes, bet labai jau daug skaityti  ax.gif  Labai geras veterinaras yra Plutiskese.. cia Marijampolietems mirksiukas.gif  mano katinukas jo klinikoj jau 8 diena guli  ant lasaliniu verysad.gif cray.gif Nuo Hills`o persu katems kepenu ir kasos veikla sutriko... Ir tik nesugalvokit merginos savo katytem duoti pasta (kuria vet. vaistinese vis siulo) kad plaukus tirpdytu, taip pat laaabai kenkia kaciu kepenims  doh.gif  Cia sis gydytojas apsviete...

Pirma karta girdziu, kad pasta nuo savelu kenkia kaciu kepenims... paklauskit savo gydytojo, kuri tos pastos sudetine dalis taip veikia. Visa savo gyvenima laikau kates ir duodu Bezo-Pet. Viskas tvarkoj. O va del Hill's, jau girdejau, kad pasaras kazko pagedo.
Atsakyti
Labas vakaras,

Norėčiau pasidalinti ir aš savo patirtim. pati laikau nemažai gyvūnų. rekomenduoti galėčiau L.Varanauską thumbup.gif . labai šiltas priėmimas, gera profesionali pagalba, normalios kainos. kiek teka susidurti, labai atsakingai dirba savo darbą thumbup.gif .
esu turėjus ir gan skaudu patyrimą verysad.gif . klinikoj klaipėdoj prie eglės turgaus, nenoriu etiniais sumetimais įvardint, jei kam reikės, tai prašau. nežinau kaip dabar tenai, daug metų ten kojos nekeliu ir neketinu. gal yra ir patenkintų, bet man..... schmoll.gif .
senai jau buvau nusipirkus kačiuką iš tugaus, norėjau padaryti gerą darbą, vargšiukui gerus namus suteikt. paėmiau visą blusuotą. nusipirkau iš vet lašiukų nuo parazitų, kaip ir normaliai. po to pasirodėm pas vet apžiūrai. gyd (ar praktikantė, tuomet daug jaunų buvo), nors buvo informuota apie lašiukus, nusprendė kad reikia dar. galutiniam rezultate perdozavo verysad.gif , kaip tik nebuvo bandoma jį gelbėt, ir maitinau švirkštu, girdžiau vaistukus, bet išsaugot nepavyko. paskutinę dieną ir praleido toj pačioj vet. gerai , kad bent patys palaidojo verysad.gif
Atsakyti

o pas Liudą nenori (kažkada ji dirbo pas Ritą, su Maryte) ax.gif http://www.vetzoo.lt/
Atsakyti