Įkraunama...
Įkraunama...

Veterinarai - 3

QUOTE(maskatukas @ 2011 05 06, 12:30)
zinau, man tik  Rita suniui tikslia diagnoze nustate.....
bet pas ja patekti, jei reikia skubiai-be sansu, nors ir ta  sviesi, auksta, visai nieko, bet mums nelabai pakeliui....
aisku, nepriimkite tai kaip reklamos, bet gera ispudi paliko seskineje pie pat iki klinika, toks aukstas, plikas malonus vyriskis, nenusikalba ir operuoja, va tas labai svarbu...jis kaskada Justiniskiu klinikoje dirbo,
gerai sako patarle-nemesk kelio del takelio:)

cia tai nieko, bet kaip reklamuoja Fohow, tiansi ir kitus produktus, va ten tai baisu....
nuo visko padejo, tik proto neidejo:)

Papildyta:
QUOTE(Borzika @ 2011 05 06, 12:34)
rolleyes.gif
Iš tos klinikos mes tik pas Ritą einam  ax.gif

biggrin.gif
Arvydas? Pačioj pradžioj (prieš 4 metus) mes lankėmės Justiniškių klinikoj. Labai patiko gyd. Vidas, na, bet jų įkainiai... wacko.gif

taip, Arvydas smile.gif
o kainos pas ji normalios, jei jus jums patiko ir lanketes, tai manau, galite ir toliau lankytis,
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2011 05 06, 12:53)
taip, Arvydas smile.gif
o kainos pas ji normalios, jei jus jums patiko ir lanketes

Man asmeniškai labiau Vidas patiko, bet žinau, kam labai Arvydas patiko - perduosiu info - ačiū už gerą naujieną 4u.gif
Atsakyti
va cia gali kilti itarimai-vetai rekomenduoja dresuotojus, o dresuotojai-vetus lotuliukas.gif
gal as neteisi?

Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2011 05 06, 11:53)
taip, Arvydas smile.gif
o kainos pas ji normalios, jei jus jums patiko ir lanketes, tai manau, galite ir toliau lankytis,

Gydytojo Arvydo ieskojau daugiau nei metus, po to kai jis isejo is Justiniskiu veterinarijos klinikos. blush2.gif mano suo ji labai labai mylejo, labai dziaugdavos pamates ir visai nebijojo eit i klinika biggrin.gif

QUOTE(Borzika @ 2011 05 06, 11:55)
Man asmeniškai labiau Vidas patiko, bet žinau, kam labai Arvydas patiko - perduosiu info - ačiū už gerą naujieną 4u.gif

Labai aciu uz gera naujiena, Borzika friends.gif
Atsakyti
Vitra - net nežinau žinok smile.gif Gal dėl tos pačios priežasties, kodėl nesigydau Antakalnio poliklinikoj ir apsipirkti važiuoju į Panoramos RIMI biggrin.gif

Jei kam įdomu tai man tas treneris rekomendavo (jei taip galima pasakyti vietoj žodžio pasiūlė, supažindino kur galima kreiptis) ir Žilinskienę, ir Aleksejūną, ir net Antakalnio, Udraitės klinikas thumbup.gif Tai aš čia tikrai nieko blogo nematau, kad dresuotojas pasiūlo, kur tu galėtum kreiptis.

Tiesiog ši buvo pirma į kurią užsukom, mums patiko ir kol kas tikrai nesiruošiam keist.

O kad kiti turi kitą nuomonę, tai čia tik sveikintina thumbup.gif

Atsakyti
Sveikos 4u.gif mes čia gan skubiai taip užsirašėm į filaretus, daug negalvojom, nes katytę pas juos sterilizavom ir labai patiko kaip ja ten pasirūpino. Daugiau su vetais ir netenka bendrauti. O dabar vemia jau kelinta diena ir bandysim filaretuose ieškoti pagalbos. Tik kai pasiskambinau nei kas šiandien dirba nepaklausiau, nei kaip ten apskritai su tyrimais ar kainomis ir pan... doh.gif Kaip manote, kiek ten paliksim...? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Santaika @ 2011 05 06, 15:21)
Sveikos  4u.gif  mes čia gan skubiai taip užsirašėm į filaretus, daug negalvojom, nes katytę pas juos sterilizavom ir labai patiko kaip ja ten pasirūpino. Daugiau su vetais ir netenka bendrauti. O dabar vemia jau kelinta diena ir bandysim filaretuose ieškoti pagalbos. Tik kai pasiskambinau nei kas šiandien dirba nepaklausiau, nei kaip ten apskritai su tyrimais ar kainomis ir pan...  doh.gif  Kaip manote, kiek ten paliksim...?  blush2.gif

rekomenduociau Jaruzale,
o filaretuose daug paliksite,
su sunimi buvau-viskas padejau kryziu, jau tada i Jakova, nors zinai uz ka moki....
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2011 05 05, 21:26)
L. Kriaučeliuno kliniką http://www.lsmuni.lt...yvunu-klinika-1
Arba, bent jau aš, eičiau pas V. Kairevičių http://www.jumsinfo....ka/,client.3325

labai dėkui.. ryt operuosim verysad.gif
Atsakyti
Sveiki,

numarino mano draugo kačiuką Antakalnio klinikoj... jis žmogus ambicingas ir nori surinkti dar kelis žmones nukentėjusius, kad paduoti į teismą... gal tokių čia yra? norisi kažkaip kitus apsaugoti nuo blogų veterinarų...
Atsakyti
būkit atsargūs..nes ir jus veterinarai gali lengvai paduot į teismą už šmeižtą, taip kad ...)
Atsakyti
Sveikos ,

Gal kas nors zino gera sunu veterenara Panevezyje?Mano kalyte pazeide sau speneli kazkaip lauke , jis issipute . Kadangi gyvena Visagine pas tevus , tai nuvezem ten pas veterinara , pasake kad reikia operuoti ir pasalinti ta speneli , bet norisi dar pasikonsultuoti. Mes su vyru gyvenam Panevezyje , bet nezinom kuris veterenaras cia yra geresnis..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Savage_cat: 17 gegužės 2011 - 21:04
QUOTE(maskatukas @ 2011 05 06, 12:58)
va cia gali kilti itarimai-vetai rekomenduoja dresuotojus, o dresuotojai-vetus lotuliukas.gif
gal as neteisi?

Sąmokslo teorijos cool.gif
Aš asmeniškai rekomenduoju tai, ką esu išbandžiusi ar pažįstu asmeniškai (turiu kelis pažįstamus, kurių šiukštu niekada nerekomenduočiau, nes gaila gyvūnų, jei pas juos pakliūtų blush2.gif )
Tuo tarpu neišbandytų ar nežinomų paslaugų/produktų tikrai nesinorėtų siūlyt ax.gif
Atsakyti