Įkraunama...
Įkraunama...

Veterinarai - 3

QUOTE(maskatukas @ 2011 04 15, 14:37)
sveiki, gal pasilaiciuose galite kokia klinika pasiulyti,
noretusi kur nors apsistoti pastoviau

Visiškai netoli (žiūrint kurioje pašilaičių dalyje gyvenate) yra nuostabi klinika: Laisvės veterinarijos kabinetas (Laisvės pr. randasi).
Mums tai labai patinka ta gydykla.Randam viską ko reikia.
Atsakyti
QUOTE(kristina40 @ 2011 05 06, 10:59)
Visiškai netoli (žiūrint kurioje pašilaičių dalyje gyvenate) yra nuostabi klinika: Laisvės veterinarijos kabinetas

Labai jau reklamavimusi kvepia (iš pradžių mamazose, dabar kristina40) rolleyes.gif

maskatuk, mes lankomės Fabijoniškėse pas Ritą Žilinskienę.
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2011 05 06, 11:05)
Labai jau reklamavimusi kvepia (iš pradžių mamazose, dabar kristina40) rolleyes.gif

Prie ko čia reklamavimasis. O jūs sakydami, kad lankotės pas Žilinskiene nereklamuojat? g.gif Arba kiti kurie pas kitus gydytojus vaikšto.
Nuo kada negalima forume pasisakyti kas kur lankosi. Jei jau keli žmonės atsiranda iš tos pačios gydyklos, tai jau reklamavimasis? Keista g.gif
Esu labai patenkinta ta gydykla ir ten dirbančia gydytoja, tai kaip jinai dirba su gyvūnais, tuom ką ji mums gali pasiūlyti, tai ko negalima pasiūlyti kitiems žmonėms?
Atsakyti
QUOTE(kristina40 @ 2011 05 06, 11:16)
Prie ko čia reklamavimasis.
<...>
Nuo kada negalima forume pasisakyti kas kur lankosi.

Įtarimas kyla tada, kai giriantieji kitose temose nė nesilanko smile.gif
QUOTE(kristina40 @ 2011 05 06, 11:16)
Esu labai patenkinta ta gydykla ir ten dirbančia gydytoja, tai kaip jinai dirba su gyvūnais, tuom ką ji mums gali pasiūlyti

Žinau, kad visiems geras nebūsi, tačiau jau bent iš 2 apsilankiusiųjų girdėjau kitokią nuomonę wink.gif
Jei teisingai spėju, tai esame kaimynės (mane iš avataro turėtumėt pažint). Jei apsipažinau - atsiprašau.
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2011 05 06, 11:23)
Įtarimas kyla tada, kai giriantieji kitose temose nė nesilanko  smile.gif

Žinau, kad visiems geras nebūsi, tačiau jau bent iš 2 apsilankiusiųjų girdėjau kitokią nuomonę wink.gif
Jei teisingai spėju, tai esame kaimynės (mane iš avataro turėtumėt pažint). Jei apsipažinau - atsiprašau.

Vat būtent, kad visiems geras nebūsi. Patikėkit, kiek aš nuomonių esu girdėjus, tiek apie jūsų giriamą gydytoją, tiek apie kitus gydytojus (pavardžių tikrai neminėsiu, vien dėl to, kad kitiems žmonėms tie gydytojai patinka).
O ir apie žmonių gydytojus, apie pardavėjus, apie kitų paslaugų tiekėjus, tiek galima pripasakoti. Man ir dažnai nepatinka kaip į mane pasižiūri, kaip atsako. Be to kiekvienas sveriame pagal savo prizmę, argi ne?

Dėl kaiminystės? Bent kokiam rajone jūs gyvenat, nes nemanau, kad mes pažystamos.
Dėl rašymo kitose temose, kaip pastebėjot esu naujokė aplamai supermama.lt, dar nespejau net kojų čia apšilt, o jau apkaltino kažkuo neaiškiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina40 @ 2011 05 06, 12:12)
Dėl kaiminystės? Bent kokiam rajone jūs gyvenat, nes nemanau, kad mes pažystamos.

Visai šalia pat, kur įsikūrusi jūsų giriama klinika.
QUOTE(kristina40 @ 2011 05 06, 12:12)
dar nespejau net kojų čia apšilt, o jau apkaltino kažkuo neaiškiu  doh.gif

Na, bet juk nuo prisiregistravimo jau praėjo ne diena ir ne savaitė, o jūs tik šioje temoje tepasisakėt wink.gif

Gerai, tuomet pasakykit, kaip sužinojot apie šią kliniką? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2011 05 06, 12:21)

Na ir tardymai... blink.gif mirksiukas.gif

Seklys Morka tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitra: 06 gegužės 2011 - 11:40
QUOTE(Borzika @ 2011 05 06, 11:05)

zinau, man tik Rita suniui tikslia diagnoze nustate.....
bet pas ja patekti, jei reikia skubiai-be sansu, nors ir ta sviesi, auksta, visai nieko, bet mums nelabai pakeliui....
aisku, nepriimkite tai kaip reklamos, bet gera ispudi paliko seskineje pie pat iki klinika, toks aukstas, plikas malonus vyriskis, nenusikalba ir operuoja, va tas labai svarbu...jis kaskada Justiniskiu klinikoje dirbo,
gerai sako patarle-nemesk kelio del takelio:)
Atsakyti
QUOTE(Vitra @ 2011 05 06, 12:28)
Na ir tardymai...  blink.gif  mirksiukas.gif

rolleyes.gif

QUOTE(maskatukas @ 2011 05 06, 12:30)
bet pas ja patekti, jei reikia skubiai-be sansu, nors ir ta  sviesi, auksta, visai nieko, bet mums nelabai pakeliui....

Iš tos klinikos mes tik pas Ritą einam ax.gif
aisku, nepriimkite tai kaip reklamos

biggrin.gif

gera ispudi paliko seskineje pie pat iki klinika, toks aukstas, plikas malonus vyriskis, nenusikalba ir operuoja, va tas labai svarbu...jis kaskada Justiniskiu klinikoje dirbo

Arvydas? Pačioj pradžioj (prieš 4 metus) mes lankėmės Justiniškių klinikoj. Labai patiko gyd. Vidas, na, bet jų įkainiai... wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2011 05 06, 12:21)
Visai šalia pat, kur įsikūrusi jūsų giriama klinika.

Na, bet juk nuo prisiregistravimo jau praėjo ne diena ir ne savaitė, o jūs tik šioje temoje tepasisakėt wink.gif

Tikrai tada ne kaimynės, aš antakalnyje gyvenu.

Vitra, būtent taip ir pasijutau, tardoma. smile.gif Ką dabar tūrėsiu surašyti visą savo gyvenimo istoriją, ką veikiu, kur einu, kur dirbu, kur važiuoju ir kodėl nerašau kitose temose? g.gif

Apie kliniką sužinojau visai atsitiktinai. Užsukau parodoje prie stendo, kur pardavinėjo kramtalus, ir jie man davė šios gydyklos rekvizitus. Pasiskambinom, reikėjo kaip tik dresuotojo, jie mums pasiūlė. O paskui ir dresuotojas dar patvirtino.

NU bet niekad netikėjau, kad yra tokių šnipų, kuriems viską reikia žinoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina40 @ 2011 05 06, 12:39)
Tikrai tada ne kaimynės, aš antakalnyje gyvenu.

Cha cha, tada mes kaimynės biggrin.gif O kodėl nesilankot Antakalnio veterinarijos gydykloj? (aš irgi ten nesilankau, bet girdėjusi esu ir labai gerų atsiliepimų...)
Atsakyti
Vitra, būtent taip ir pasijutau, tardoma. smile.gif Ką dabar tūrėsiu surašyti visą savo gyvenimo istoriją, ką veikiu, kur einu, kur dirbu, kur važiuoju ir kodėl nerašau kitose temose?  g.gif

Tik jau nereikia perdėti biggrin.gif

Užsukau parodoje prie stendo, kur pardavinėjo kramtalus, ir jie man davė šios gydyklos rekvizitus. Pasiskambinom, reikėjo kaip tik dresuotojo, jie mums pasiūlė. O paskui ir dresuotojas dar patvirtino.

Labai "rimta" rekomendacija. Jums pačiai nejuokinga? Ką bendro vet'ai ir dresuotojai turi? Ir taip aklai pasitikėt vien dėl to, kad dresuotoją tinkamą rekomendavo?
Nepykit, bet aš to tikrai nesuprantu schmoll.gif
Atsakyti