QUOTE(Anabelė @ 2011 02 10, 00:01)
Na, to sėkme tikrai nepavadinčiau, nes kiekvieną vizitą lieku patenkinta jų darbu, o tenka su skirtingais gyvūnais lankytis dažnai. Nėra tobulų žmonių, nėra tobulų ir veterinarų, bet, mano akimis, čia dirba tikrai gerai nusimanantys gyvūnų ligose žmonės ir puikūs chirurgai.
Dėl vaistų kainų nesiginčiju, taip, jos didelės, bet kita vertus, niekada nesiūloma pirkti nereikalingų preparatų. O juk apstu klinikų, kur veterinarai pasisako, jog "be šitų labai puikių vitaminukų Jūsų gyvūnui išsikapstyt mažai šansų" Dabar lankausi beveik vien Justiniškių klinikoje, bet seniau tiek pasakų prisiklausydavau... ypač Filaretų klinikoj šitą mėgta. Aš tai daugiau ar mažiau gebu atsirinkt kur gydytojas kalba kaip veterinaras, kur kaip paprasčiausias verslininkas, bet deja ne apie visus galima tą pasakyt, ir išeina žmonės su glėbiais visokių maisto papildų, vitaminų...
Dėl vaistų kainų nesiginčiju, taip, jos didelės, bet kita vertus, niekada nesiūloma pirkti nereikalingų preparatų. O juk apstu klinikų, kur veterinarai pasisako, jog "be šitų labai puikių vitaminukų Jūsų gyvūnui išsikapstyt mažai šansų" Dabar lankausi beveik vien Justiniškių klinikoje, bet seniau tiek pasakų prisiklausydavau... ypač Filaretų klinikoj šitą mėgta. Aš tai daugiau ar mažiau gebu atsirinkt kur gydytojas kalba kaip veterinaras, kur kaip paprasčiausias verslininkas, bet deja ne apie visus galima tą pasakyt, ir išeina žmonės su glėbiais visokių maisto papildų, vitaminų...
Na, kai buvom su kate pakalbėjo iš lempos ir tiek, žinoma, gal ant kokio veterinaro pataikėme. Tiesa pasakius, esu susidūrus su veterinarais, kurie sliūlo visokių papildų ir vienintelei klinikoje kur nesiūlė - Udraitės, pas veterinarę Dalią buvom
Dar atsidarė nauja klinika šeškinėje - "Vaidos klinika"