QUOTE(karinna @ 2011 03 16, 07:18)
Na, tai, kad jie atsisakė gydyti po to, kai gyvūnas buvo kitoje klinikoje gan įprasta. Niekas nenori prisiimti kito žmogaus atsakomybės, veterinaras nežino, kas ir kaip buvo daryta kitoje klinikoje. Jie nematė kačiuko po apsinuodijimo, net apžiūrėti normaliai nebeturėjo galimybės, kai kita klinika jau pradėjo gydymą. Retai tarp skirtingų klinikų pasitaiko toks bendradarbiavimas, kai kita klinika galėtų būti pilnai informuota apie priimto gyvūno būklę, išvadas ir naudotus preparatus, dėl to aplamai geriausia turėti pastovų veterinarą, kuris prisimins gyvūną ir padėti galės remdamasis ne tik tuo, ką mato šiuo momentu, bet ir visa ligos istorija. Be to, ir malonu kai veterinaras priima gyvūną jau kaip savą, o ne eilinį pacientą.
Vilniaus Jeruzalės vet. gydyklą aš pasirinkai todėl kad šiame forume atsiliepimai buvo geresni negu apie kitas vet.gydyklas, aš norėjau ten rast pastovų veterinarą, o ne būti eiliniu pacientu kaip Jūs sakote. Aš nuvažiavau su kačiuku į apžiūrą, ištikruju prieš apsinuodijimą mes toj gydykloj buvome 2 kartus. Aš jais pasitikėjau.
Neostomazaną panaudojau vakare, kai supratau, kad įvyko apsinuodijimas buvo jau vėlyvas vakaras ir tik venintelė gydykla Vilniuje dirbo. Man reikėjo laukti iki paryčių..? Nemanau, kad gyvūnas išgyventų.
Aš jiems tiesiai šviesiai pasakiau į kurią gydyklą buvau nuvežus kačiuką naktį, jei norėtų tai paskambintų ir paklaustų kokia buvo būklė ir kokie vaistai buvo suleisti. Matyt jiems tai buvo neįdomu, nebuvo suinterisuoti.
Tai nebuvo atvėjis kai "patepk tepalu ir viskas praeis", kačiukui buvo reikalinga profesionali pagalba, kurios jie nenorėjo suteikti. Mano manymu toks jų elgesys nedera daktarams.
Jūs rašote apie atsakomybę už kitų gydytojų pradėtą gydymą, dėl to nesiginčioju, bet.. kodėl jie nenorėjo prsiimti atsakomybes už savo veiksmus, patarimus?
Prieš tą įvykį aš net nežinojau apie Neostomazano egzistavimą.
Aš šiek tiek pasidomėjau apie Neostomazano poveikį mažiems kačiukams, mano apsinuodijimo atvėjis toli gražu ne vienitelis.