QUOTE(kykute @ 2010 10 24, 15:03)
Jūsų šuniukas mažytis, dėl to jam antibiotikų pasirinkimas ribotas... O kokiu pavadinimu penicilinas buvo leistas? nes vieno pencilino veterinarijoje kaip ir nėra Tokiems lėliukams tinkamiausias antibiotikas - amoksicilinas, kuris duodamas net ir žmonių kūdikiams. O jis prie šlapimo takų pilnai tinka. Ale kur taip sušalti spėjot - ir šlapimo pūslės uždegimas, ir makšties
spejom, patys nelabai zinom kur i kiema dar neinam, matyt taip sutapo, jog kai parsivezem ciucia, namie truputy remontas buvo. Istisai balkonas atidarytas buvo, skersvejis nu bent sveikstam po truputi myzioja maziau jo, del maksties uzdegimo ir man neramu. Vet'ai sako (konsultavausi net su dvejais del to ) jog tai nieko tokio, turetu savaime praeiti. Tipo pasitaiko kalytem kartais toks, minimalus bakterinis uzdegimas brestant tai dabar neaisku kas prasidejo ankciau: maksties uzdegimas sukele cistita ar cistitas sukele maksties uzdegima...
del a/b, tai tu teisi, nezinau kodel man uzsiciklino, jog penicilina leido. Nu bet nors tu ka pamenu, jog taip man pasake. Gal as neisgirdau gerai