Įkraunama...
Įkraunama...

CHICCO vežimėliai

Mes turime sportinuka Chicco ct. 0.4 thumbup.gif Neturiu nieko bloga ka apie ji pasakyti. Labai smagus, lengvai laviruoja, ratukai vidutinio dydzio, tai puikiai israliuodavom praeita ziemos pabaiga (ne i pabaigele ji ir nusipirkom). Nors plovem 2 kartus, nes sviesus oranzinis su pieno baltumu, bet nei nubluko, nei iplyso, super vienzo thumbup.gif
Atsakyti
Vakar vienos mamytes parduotuveje uzklausiau, ar ji patenkinta ct 0.1 vezimu. Nususkundimu dideliu neturejo, bet paminejo, kad baisiai sunkus lopsys ir kad sportine dalis siauroka ir vaikiukas jau greitai netilps (o man sportines kaip tik ziema prireiks, kai vaikas bus prirengtas). Ka manote?
Atsakyti
QUOTE(r@siukas @ 2007 01 11, 10:25)
Vakar vienos mamytes parduotuveje uzklausiau, ar ji patenkinta ct 0.1 vezimu. Nususkundimu dideliu neturejo, bet paminejo, kad baisiai sunkus lopsys ir kad  sportine dalis siauroka ir vaikiukas jau greitai netilps (o man sportines kaip tik ziema prireiks, kai vaikas bus prirengtas). Ka manote?

Nesamonė schmoll.gif Chicco ct 0.1 vieni iš plačiausių sportinukų biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Jeigu vaikas didelis storuliukas tai visuose sportinukuose jam bus ankštoka, tokiu atveju lieka tik universalai tongue.gif Jeigu normalus, tai problemų tikrai nebus, tilps garantuotai.. juk jie iki 3 metų skirti.
Atsakyti
QUOTE(r@siukas @ 2007 01 11, 11:25)
Vakar vienos mamytes parduotuveje uzklausiau, ar ji patenkinta ct 0.1 vezimu. Nususkundimu dideliu neturejo, bet paminejo, kad baisiai sunkus lopsys ir kad  sportine dalis siauroka ir vaikiukas jau greitai netilps (o man sportines kaip tik ziema prireiks, kai vaikas bus prirengtas). Ka manote?

mes turi ct 0.1 , sveriam beveik 11 kg vasario 1d. metukai, esam putlutės, dėvim storą striukę ir telpam į vežimą kuo puikiausiai, jau pasikartosiu prieš tai rašiau, kad šis vežimas prisiderina prie vaiko kažkaip, nes 5 mėn. buvom apspaustos ir dabar, kaip vyras sako, kaip rekaro sėdinė, pagal vairuotoją biggrin.gif , kas dėl lopšio tai jis tikrai nesunkesnis pakilnojus, nei bebe confort unsure.gif , nereikia užmiršti kad ir vaikas sunkėja ... reikia rasti patogią padėtį jį nešti, aš nešdavau kaip kokią pintinę pasidėjusi ant klubo vieną šoną. O Peg perego sportinukas irgi tokio pločio, čia taip tarpkitko prie tos pačios info.
Atsakyti
QUOTE(Cili @ 2006 12 11, 16:25)
o kuo skiriasi ct 0.4 nuo ct 0.1  g.gif

QUOTE(jjuurrggaa @ 2006 12 11, 18:05)
radom chicco ct 0.5. Gal galit kas jo minusus išvardinti? beja, kuo skiriasi nuo ct 0.1 ir 0.4 modeliukų  g.gif  ?

cia ct0.4
user posted image

ct 0.1
user posted image

ct 0.5
user posted image
Atsakyti
o sakykit kaip tokiu vezimuku rankenos patogios atskiros?
ar neturesiu prblemu kad rankos pavarks ar nzn bus sunku kilsteleti per koia duobute?
g.gif g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sinta @ 2007 01 17, 19:49)
ar neturesiu prblemu kad rankos pavarks ar nzn bus sunku kilsteleti per koia duobute?
g.gif  g.gif  smile.gif

tokiu rankenu vienintelis mano iziuretas minusas,kad negali vezti vezimo viena ranka,daugiau minusu nematau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2007 01 17, 20:35)
tokiu rankenu vienintelis mano iziuretas minusas,kad negali vezti vezimo viena ranka,daugiau minusu nematau  schmoll.gif

o tai jei vaikas ant vienos rankos daleiskim ir jis tuscias tai vezti ir neiseina?
g.gif
Atsakyti
Niu mes važinėjam chicco pony xs, ratukai maži, bet gerai važiuoja daug kur, ir svarbiausia, nu nedarda jie bigsmile.gif tongue.gif Ir rankena jo vientisa, tai čia gėris tas, kad stumiu 1 ranka, kai kitoj vidurinėlį nešuosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(r@siukas @ 2007 01 18, 10:26)
Man Chicco ct 0.1 vienintelis minusas - tai mazi dardantys ratukai, todel papildomai pradejau dometis Bebe Confort.

būk rami irnesakyk.gif tikrai nedarda ... nebent vasara pavažinėjo tos draugės po smėlį ir grįžusios jo neišplovė, va tada kiekvienam vėžimui gali atsirasti bėdų dėl ratų schmoll.gif ... o šiaip važiuoja kuo puikiausiai thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(PUka @ 2007 01 18, 14:28)
būk rami  irnesakyk.gif  tikrai nedarda ... nebent vasara pavažinėjo tos draugės po smėlį ir grįžusios jo neišplovė, va tada kiekvienam vėžimui gali atsirasti bėdų dėl ratų  schmoll.gif  ... o šiaip važiuoja kuo puikiausiai  thumbup.gif

nu nesakykit siek tiek tas vaziavimas sketuku mazais ratukais skiriasi nuo didziarascio guoliniai ratais,bet bent man tai netrukdo ir man tai netrukumas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(sinta @ 2007 01 17, 21:49)
g.gif  g.gif  smile.gif

rankenu patogumas, kad gerai susilanksto i sketuka. Jei nieko nenesi, tai sunku tikrai nebus, nesant ir galima ta puse pastump su sonu ar alkune.
Atsakyti