Įkraunama...
Įkraunama...

CHICCO vežimėliai

QUOTE(Jovitiene @ 2007 11 07, 11:39)
o kaip su ta tarptautine garantija - argi vezimukus, pirktus ne Lietuvoje, taisytu nemokamai Lietuvoje?  g.gif

Taip jei yra atstovai smile.gif ir turi garantini
Atsakyti
QUOTE(renax @ 2007 11 07, 14:33)
Taip jei yra atstovai smile.gif ir turi garantini

yra kazkoks chicco atstovas vilniuj,ale jis nelabai nori taisyt pvz vokietijoj pirkta su garantija smile.gif
cia ne tik tai ka privalo, bet ir ka nori daryt reik issiaiskint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liupa @ 2007 11 07, 12:32)
dekinga tau, budintis  biggrin.gif  gal esi gyvai macius ta pilka su salotine - siu metu kataloguose jos jau nebera  schmoll.gif  kazin, ji tokia pat blanki kaip fotkej ar turgine ryski?

as siandien "gyvai" apziurejau Chicco su ta geltona splava. Na spalva tai geltona neonine sakyciau g.gif bet ta pilka labai slopina gerai ta geltona...o viduje sportinio labai minksta medziagyte, na mielas labai jis ir man... wub.gif
Atsakyti
user posted image

as toki imciau jei noreciau S smile.gif
Papildyta:
balia, istrynuay savo kur buvau parasius zinute biggrin.gif
nu zodziu, geltonas yra triju spalvu wink.gif ta prasme skirtingi trys geltoni. bt visu geltona - ta pati smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruta_vyshnia: 07 lapkričio 2007 - 18:53
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2007 11 07, 12:57)
yra kazkoks chicco atstovas vilniuj,ale jis nelabai nori taisyt pvz vokietijoj pirkta su garantija smile.gif
cia ne tik tai ka privalo, bet ir ka nori daryt reik issiaiskint smile.gif

Tada rasai i centrine www.chicco.com pasirenki italija ir rasai apie E sajunga ir bla bla kaip jus nesilaikote isipareigojimu ir kodelgi lietuvos atstovas nesilaiko tam tikru nuostatu priklausanciu garantinei sistemai , patikek bus viskas ok lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(renax @ 2007 11 08, 08:47)
Tada rasai i centrine www.chicco.com pasirenki italija ir rasai apie E sajunga ir bla bla kaip jus nesilaikote isipareigojimu ir kodelgi lietuvos atstovas nesilaiko tam tikru nuostatu priklausanciu garantinei sistemai , patikek bus viskas ok  lotuliukas.gif

man taip stipriai nereikejo, bet yra viena moteris kuri ieskojo galu, tai sake pardavejos kad jokiais budais netvarkys niekas.
plius jei pirktas vezimas kaune, liepia ir remontui i kauna vezt smile.gif
Atsakyti
Sveiki! kiek supratau jus turit chicco vezimaiti? gal galit pasakyti kaip atsidaro (issiskleidzia sitas vezimukas) ryt reik mergaite vezti i lauka ir nezinau kaip tai padaryti??? kokia knopkyte paspausti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleni @ 2007 11 13, 18:28)
Sveiki! kiek supratau jus turit chicco vezimaiti? gal galit pasakyti kaip atsidaro (issiskleidzia sitas vezimukas) ryt reik mergaite vezti i lauka ir nezinau kaip tai padaryti??? kokia knopkyte paspausti? g.gif

ct 01 kaip atsistojat kad rankenos rankose, o ratai i jusu puse atsukti, ties smiliais juodos tokios kaip rankeneles - patogu patraukt link saves. tai ir traukiat, o koja minate pilka ,,pedala" plasmasini, kuris tuo metu jums mazdaug ties kelieniu. ir ji daminat kad pilnai uzsifiksuotu.. jei s3 - tada tokios rankeneles apvalios toj pat vietoj, i jas isikisa pirstai ir pasitraukia, tik pries tai desinej pusej (kai jau laikot vezima paruosus isskleist atkabint kabliuka reik. ir rata atkelt smile.gif
Atsakyti
Turiu C1. Kai pirkau gavom kartu apsaugą nuo lietaus/sniego - neprireikė iki šiol - nu dabar nesugebu uždėti doh.gif Ir man niekaip neišeina ant lopšio uždėti - tai gal čia apsauga tik sportiniui variantui tinka? blink.gif O tai lopšiams nebūna? Rūra-Vyshnia - tu čia profe - kaip yra, neturiu kada daba su mažiuku inte paieškoti informacijos - dėkui, jei kas žinot už ats 4u.gif
Atsakyti
apsaugele bus tik sportinukui. www.vaikams.eu pabandyk paziuret - ten as polsiui pirkau seniau, apie gal 30 lt kainavo... gal yra bazej ar kur, net nzn... www.ebay.co.uk gali paziuret - gal irgi rasi kur lopsiui yra wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Voveraitė @ 2007 11 14, 12:56)
Turiu C1. Kai pirkau gavom kartu apsaugą nuo lietaus/sniego - neprireikė iki šiol - nu dabar nesugebu uždėti  doh.gif Ir man niekaip neišeina ant lopšio uždėti - tai gal čia apsauga tik sportiniui variantui tinka? blink.gif O tai lopšiams nebūna? Rūra-Vyshnia - tu čia profe - kaip yra, neturiu kada daba su mažiuku inte paieškoti informacijos - dėkui, jei kas žinot už ats  4u.gif

as vasara Kaune KOTRYNOJ ieskojau apsaugos nuo lietau ir vabzdziu,tai man sake kad chicco lopsiui apsaugos nuo lietaus nebuna pirkt g.gif taip ir prasiverciau be jo biggrin.gif
Atsakyti
buna didele apsauga, kur arba ant lopsio arba ant sportinuko viso - diiidele tokia. o siaip deltim galima nusipirkt smile.gif
Atsakyti