Įkraunama...
Įkraunama...

CHICCO vežimėliai

Lia 4u.gif
Mergaites, gal kas parduodat ar zadat artimiausiu metu, po menesiu, 2 menesiu, parduot lopsiuka raudonos spalvos blush2.gif Mielai nupirktume uz prieinama kaina biggrin.gif Geriausia rasyt az biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes!
Siandien pirma karta bandem savo S3 i bagazine ikisti, ir isvaizduojat, netilpo!
Tai norejau jusu paklausti ar tas snapas virs priekinio rato nesilanksto? Nes butent jis man ir trukde, vyras siule ratus nuimti, bet labai skubejom, tai sukisom i prieki ir viskas.
Pirkdama tikrai galvojau, kad tilps i bagazine schmoll.gif
Gal galit pasidalinti patirtimi, kaip jus tuos ratus sukisat i bagazine, ar nuiminejat ratus?
busiu labai dekinga uz patarimus
Atsakyti
QUOTE(Irenute @ 2007 09 29, 20:21)
Siandien pirma karta bandem savo S3 i bagazine ikisti, ir isvaizduojat, netilpo!

Vat todėl prieš perkant vežimą prašysiu, jog leistų rėmą į bagažinę įkišt ir pasitikrint kaip telpa ax.gif
Atsakyti
Lia 4u.gif
Jau jungiuosi prie Jusu biggrin.gif
Nusipirkom Chicco S3 thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nonna: 29 rugsėjo 2007 - 21:26
s3 nusiema priekinis ratas ir snapas uzsilenkia - ties ta vieta kur snapas jungias su vezimo remu yra rankenele kuria atitraukt reik ir viskas. i parduotuve nueikit - parodys wink.gif neturiu kaip pavaizduot deja sad.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2007 09 29, 21:32)
s3 nusiema priekinis ratas ir snapas uzsilenkia - ties ta vieta kur snapas jungias su vezimo remu yra rankenele kuria atitraukt reik ir viskas. i parduotuve nueikit - parodys wink.gif neturiu kaip pavaizduot deja sad.gif

Radau ta rankenele! Valio!
aciu labai!
ryt bandysiu ikisti i bagazine tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irenute: 29 rugsėjo 2007 - 22:04
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2007 09 27, 19:42)
pirmajam psl enjoy vezimas, ne ct01 - jis kaip senasis trio... ct01 grazesnis bent man smile.gif privalumas - platus lopsys smile.gif
ir antrajam ta paty randu smile.gif enjoy. ct 01 graziau wink.gif

g.gif net nepastebejau skirtumu...Gal ir Tavo tiesa, kad ct01 graziau.. Bet mes jau uzsisakem... Platus lopsys tai kurio modelio????
Kaip supratau is Tavo parasymo tai enjoy tik senesnio modelio...Taip? Na, dizaino "navarotai" paprastesni, taip? jei tik tiek, tai ai...bus gerai... rolleyes.gif
Atsakyti
Realiai tai enjoy paprastesnis, su amziau "navarotu", man jie nelabai grazus nes primena senus chicco modelius..bet jeigu pirkot nauja manaui puikiai sunaudosit wink.gif
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2007 10 01, 10:34)
g.gif net nepastebejau skirtumu...Gal ir Tavo tiesa, kad ct01 graziau.. Bet mes jau uzsisakem... Platus lopsys tai kurio modelio????
Kaip supratau is Tavo parasymo tai enjoy tik senesnio modelio...Taip? Na, dizaino "navarotai" paprastesni, taip? jei tik tiek, tai ai...bus gerai... rolleyes.gif

Na, busVakare, tikrai nepergyvenk. Didelio skirtumo dėl tų "navarotų" tikrai nepajusi, o kad lopšiukas didesnis, tai tikrai pasijaus. Aš turiu Chicco Enjoy 3 in 1 ir esu laaaaaaaabai patenkinta. Tiesa, Chicco CT.01 neturėjau. Vienintelis dalykėlis, kuris užkliuvo, tai kad nenusiima sportinuko šonai, kai uždedi lopšį. Bet pripratau, ir man netrukdo.
Aš tai kuriu planą visą komplektą parduoti. Na kam laikyti ir lopšį ir kėdutę, tik vietos užima. O sportinuką naują nusipirkti. Bet, aišku, kad Chicco. Tik neapsisprendžiu ar CT.01, ar Chicco for me. Norėčiau pastarojo, bet kainytė beveik dviguba doh.gif
Taigi, nepergyvenk, ir sėkmės laukiant mažylio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2007 10 01, 10:34)

jei nauja pirkai, tai tada naujas modelis, ne senesnis smile.gif
lopsys kad platus - privalumas , vaikas nesuspaustas ir ilgiau tilps wink.gif
enjoy yra naujas modelis, cia kaip chicco trio buvo senukas toks, tik atnaujintas wink.gif del dizaino - taip, maziau navarotu biski. bet kaip kam tie ,,privalumai" ct01 visai nera privalumai wink.gif taip kad atsipalaiduok ir lauk savo dziaugsmo akimirkos kai gausi nuostabiausia vezimuka pasauly wink.gif
Atsakyti
as ir nesusikauscius bigsmile.gif Aciu jums uz draugiskuma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2007 10 02, 09:34)
jei nauja pirkai, tai tada naujas modelis, ne senesnis smile.gif
lopsys kad platus - privalumas , vaikas nesuspaustas ir ilgiau tilps wink.gif
enjoy yra naujas modelis, cia kaip chicco trio buvo senukas toks, tik atnaujintas wink.gif del dizaino - taip, maziau navarotu biski. bet kaip kam tie ,,privalumai" ct01 visai nera privalumai wink.gif taip kad atsipalaiduok ir lauk savo dziaugsmo akimirkos kai gausi nuostabiausia vezimuka pasauly wink.gif

Šaunuoliai chicco praplatino lopšį 3cm. Vis geriau, tik gaila kad nepilgino, nes šiaip per ilgį vaikai netilpdavo.
Atsakyti