Įkraunama...
Įkraunama...

CHICCO vežimėliai

QUOTE(samilte @ 2007 09 24, 08:01)
Tai gal dar pigs sie vezimai, nes arteja ziema, o daug mamu abejojanciu yra, nes mazi ratai... man tai jie nera mazi- yra mazesniu  ax.gif 
Gaila as ne Vilniuje gyvenu...

Man atrodo ta akcija ir klaipedos vaiku mieste turetu galiot pasiskambink paklausk smile.gif
Atsakyti
isvaizda skirias. ct 021 dabar komplekte su kede su padu ir lopsys smaileja smile.gif sportinukas su plasmasem, rankenos kitokios smile.gif
2008 modelis jau kitoks, net ne ct01 vadinas - ten geresni ratai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bambule @ 2007 09 20, 09:44)
Tikra tiesa is Italijos as kiek klausiau i Lietuva nesiuncia vezimeliu, gal koks vienas kitas siuncia ale kaina kosmosas buna....  smile.gif

o ant chicco s3 tvirtinasi ct.01 autokedute su lopsiu. Aplamai chicco produkcijos tvirtinimai vienodi, tad turetu lopsiai su autokedutemis tikti visiems chicco sporitnukams  4u.gif

Kiek as domejausi (del S3 Trio), is Italijos kainuoja 75 Eu i Lietuva parsisiut, o is Vokietijos - 40 Eu. Mes siusimes is Vokietijos greiciausiai, jei Lenkijoj panasia kaina nerasim...
Atsakyti
mergaites, kada pradejot del savo maziukus i kedute ,be to paminkstinimo? Ten parasyta, kad tas (ciuzinukas) iki 6 kg., bet man kazkaip vis dar atrodo per gyli ta kedute ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kicule @ 2007 09 25, 17:31)
mergaites, kada pradejot del savo maziukus i kedute ,be to paminkstinimo? Ten parasyta, kad tas (ciuzinukas) iki 6 kg., bet man kazkaip vis dar atrodo per gyli ta kedute  ax.gif

jei atrodo pergili, o vaikas telpa - drasiai su paminkstinimu dek wink.gif su juo ir graziau atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2007 09 26, 10:06)
jei atrodo pergili, o vaikas telpa - drasiai su paminkstinimu dek wink.gif su juo ir graziau atrodo smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Cili @ 2007 09 26, 11:06)

kaip tavo apklotelis? wink.gif
as tai nelabai jau taip patenkinta smile.gif kazkaip ner patogu ikist i ji vaika man biggrin.gif bet ziema manau super dalykas bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2007 09 27, 10:09)
kaip tavo apklotelis? wink.gif
as tai nelabai jau taip patenkinta smile.gif kazkaip ner patogu ikist i ji vaika man biggrin.gif bet ziema manau super dalykas bus smile.gif

dar jo nenaudojau, nes nera taip salta ax.gif
Atsakyti
babybutt.de arba babywalz.de jei perki uz 150 eur- parsiuntimas nemokamas. As is ten viska zadu pasisiusti. Chikko kaina gaunasi 1380 lt. Tik nezinau kokiu metu modelis.
Atsakyti
Mes jau naudojom ta maisiuka.Jei apacia butu siektiek platesne tai lengviau uzsitrauktu.ypac ziema kai dar adijaliuko reikes.na bet siaip labai geras dalykelis ypac kai vaikas miega. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2007 09 27, 10:29)
babybutt.de arba babywalz.de jei perki uz 150 eur- parsiuntimas nemokamas. As is ten viska zadu pasisiusti. Chikko kaina gaunasi 1380 lt. Tik nezinau kokiu metu modelis.

pirmajam psl enjoy vezimas, ne ct01 - jis kaip senasis trio... ct01 grazesnis bent man smile.gif privalumas - platus lopsys smile.gif
ir antrajam ta paty randu smile.gif enjoy. ct 01 graziau wink.gif

QUOTE(bumbasi @ 2007 09 27, 10:43)
Mes jau naudojom ta maisiuka.Jei apacia butu siektiek platesne tai lengviau uzsitrauktu.ypac ziema kai dar adijaliuko reikes.na bet siaip labai geras dalykelis ypac kai vaikas miega. thumbup.gif

na, bet gerai visai jis - neperpuciamas. su kombezu adijaliuko kaip ir nereik smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2007 09 27, 19:42)
na, bet gerai visai jis - neperpuciamas. su kombezu adijaliuko kaip ir nereik smile.gif

Gali buti.Mes kombinzono dar nenaudojam,tik saugomes nuo vejo ir salcio. biggrin.gif ax.gif
Atsakyti