gal galit atsakyti, ar tikrai šitų vežimo rankena nepersimera?
QUOTE(Mikutė @ 2007 09 19, 10:14)
ct04 tikrai nepersimeta (susilanksto kaip skėtukas) .
QUOTE(Mikutė @ 2007 09 19, 10:14)
nepersimeta.
yra nebent toks variantas kai kedute apsisuka
kede dedas ir veidu i mama ir veidu i kelia (nesuprantu kam nuo 6 men reik i mama ziuret, bent jau manasis kai vaziavo pirkiniu krepsy maximoj, nenorejo atbuliniu vaziuot, jam reik ne i mane ziuret - atsiziuri namie ) ir rankenos gali 2 but gali vientisa
QUOTE(renax @ 2007 09 19, 09:50)
Hmmm siaip puse bedos vezimelis uzsisakyt net bunant lietuvoje galima
http://www.ebabycom....roducts_id=3646
Va sito kaina isvis gera http://www.ebabycom....roducts_id=2828
http://www.ebabycom....roducts_id=3646
Va sito kaina isvis gera http://www.ebabycom....roducts_id=2828
Kažkada seniau jų klausiau, tai parašė, kad atsiuntimas 160 eurų
Sveikos mamytes, reikia man jusu pagalbos. Noriu pirkti S3 sportine dali,o lopsi ir autokedute pirksiu atskirai. Ar galima pvz nuo ct01 lopsi ar autokedute tvirtinti ant S3 remo? Laukiu jusus atsakymo
QUOTE(Miciolita @ 2007 09 19, 13:06)
Sveikos mamytes, reikia man jusu pagalbos. Noriu pirkti S3 sportine dali,o lopsi ir autokedute pirksiu atskirai. Ar galima pvz nuo ct01 lopsi ar autokedute tvirtinti ant S3 remo? Laukiu jusus atsakymo
Taip, galima.
QUOTE(Miciolita @ 2007 09 19, 13:06)
QUOTE(mole @ 2007 09 19, 16:08)
Taip, galima.
tikra tiesa - galima. ir nuo senesnio modelio chicco galima, ir su dviguba rankena (su padu) ir su vienguba (be pado) galima
Tikra tiesa is Italijos as kiek klausiau i Lietuva nesiuncia vezimeliu, gal koks vienas kitas siuncia ale kaina kosmosas buna....
o ant chicco s3 tvirtinasi ct.01 autokedute su lopsiu. Aplamai chicco produkcijos tvirtinimai vienodi, tad turetu lopsiai su autokedutemis tikti visiems chicco sporitnukams
o ant chicco s3 tvirtinasi ct.01 autokedute su lopsiu. Aplamai chicco produkcijos tvirtinimai vienodi, tad turetu lopsiai su autokedutemis tikti visiems chicco sporitnukams
QUOTE(mole @ 2007 09 19, 09:24)
Kažkada seniau jų klausiau, tai parašė, kad atsiuntimas 160 eurų
Na nzn as siunciau 18 kg siuntini man kainavo 150 lt per toks siunciau .
Uzklausiu paziesim niekada nesidomejau ta firma .
Dabar jau mano eile su klausimu: tuoj tuoj pirksim vezima. Kuo toliau tuo daugiau informacijos ir galva dideja. Pirma, maniau turesim Tuti (!!!Stabilu!!!). Apsigalvojau. Paskui Deltim (zymiai lengvesnis!!!). Kai pamaciau X-Landeri, jau ano nebenoriu (koks dizainas!!!). Vienam vokiskam saite uzmaciau Chicco C1 universala uz 1400 Lt. Na, ne Kotrynos kaina..
Ir galvoju dabar: nepatinka man tik lopsio plastmase, bet cia mano skonis toks.
Mamos!! Jei mano lelius gims sausio 10-14, as tikrai 3-4 sav. per salcius i laukus neleksiu is savo 4 a. Paskui pavasares. GAL MAN TO LOPSIO IR NEREIKIA? Tos miegamosios dalies? Varinet galesiu su auto kedute, jei ka.. O paskui ir su sportinuku. Be to, GAL SPORTINUKE GALIMA TAIP PADARYT PADETI, kad vaikas pusiau guletu?? GAL TO LOPSIO NEREIKIA??? Kaip manot?
Niu, jau uz atsakyma ir sureagavima dekinga neispasakytai!! Gal ir jums taip buvo, kai 4 dienos is eiles tik vezimai akyse ir sapnuose...
Mamos!! Jei mano lelius gims sausio 10-14, as tikrai 3-4 sav. per salcius i laukus neleksiu is savo 4 a. Paskui pavasares. GAL MAN TO LOPSIO IR NEREIKIA? Tos miegamosios dalies? Varinet galesiu su auto kedute, jei ka.. O paskui ir su sportinuku. Be to, GAL SPORTINUKE GALIMA TAIP PADARYT PADETI, kad vaikas pusiau guletu?? GAL TO LOPSIO NEREIKIA??? Kaip manot?
Niu, jau uz atsakyma ir sureagavima dekinga neispasakytai!! Gal ir jums taip buvo, kai 4 dienos is eiles tik vezimai akyse ir sapnuose...
Aciu zu atsakyma merginos. Nusipirkau jau S3 sportinuka, labai dziaugiuosi, dabar ieskosiu lopsiuko su autokedute. Na mano lelius turi apie sausio 5 diena pasirodyta, bet as manau kad lopsiuko reikes. Pas mus gi dabar nebuna saltu ziemu. Praita ziema silta buvo, gal ir si tokia bus.
QUOTE(busVakare @ 2007 09 20, 10:15)
Dabar jau mano eile su klausimu: tuoj tuoj pirksim vezima. Kuo toliau tuo daugiau informacijos ir galva dideja. Pirma, maniau turesim Tuti (!!!Stabilu!!!). Apsigalvojau. Paskui Deltim (zymiai lengvesnis!!!). Kai pamaciau X-Landeri, jau ano nebenoriu (koks dizainas!!!). Vienam vokiskam saite uzmaciau Chicco C1 universala uz 1400 Lt. Na, ne Kotrynos kaina..
Na, aš tai lopšiuko gerbėja. Mano nuomone, lėliukui ten labai jauku, šilta ir gera. O, Be to, vasario mėn. tai dar nepavasaris, o vaikui gryno oro juk reikės. Pvz. balkone labai faina migdyti. Mano 4 mėn. dieną tik terasoje miega lopšiuke ir tikiuosi dar pamiegos jame. O kėdutė pirmais mėnesiais man nelabai patiko , kažkoks sukritęs tas vaikas, o dabar jau , bet miegoti joje ilgėliau Kėdutę naudojome, kai važiuodavome automobiliu, na, dar parduotuvėj, o jau miegučio tik į lopšį. Aišku ir kėdutėje nusnaudžia, bet tik nusnaudžia.