Įkraunama...
Įkraunama...

CHICCO vežimėliai

QUOTE(astukas23 @ 2007 09 13, 11:11)
tai kad jau vaikas tuoj kojas permes per lopsiuka lotuliukas.gif  jau ir dabar atsispiria ir toks vaizdas , kad vaikas kaip ispraustas man  thumbup.gif  tas vezimelis , kaip bus gaila lopsiuko. Gal gali pasakyti , kiek galiu tiketis uz lopsiuka?? 4u.gif

ivairios kainos 2-5 simtai.
man ir atrode kad manasis issprus is lopsio... o daba gailiuos kad ,,meciau" naudot ji biggrin.gif

QUOTE(rimas19 @ 2007 09 13, 12:22)
Na lopšį reikia naudoti bent jau 6mėn. Ir rekomenduojama tikrai ne be reikalo.o kaip supratau jūsų mažyliui 3-4mėn?

nereikia wink.gif bet rekomenduotina. jei sportinukas su pilnai gulima padetim, ir i ji iteis matrasiuka - kodel negalima be lopsio naudot? wink.gif
isvis lopsy galima vaika veziot tol kol nepradeda sestis isikibes i krastus.
Atsakyti
Man tai irgi kirba atsisakyti lopšiuko ir keliauti į sportinuką. Bet miegoti lopšyje yra tikrai geriau, tai ir džiaugiuosi, kad dar telpam. rolleyes.gif Ir šiaip lopšį pradėjau naudoti ne tik miegui. Pakeliu nugarėlę, paguldau "sėdom" ir 2.gif labai patinka taip žaisti su lanku. thumbup.gif O aš galiu kažką nuveikti, pvz. essen.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2007 09 13, 14:41)
ivairios kainos 2-5 simtai.
man ir atrode kad manasis issprus is lopsio... o daba gailiuos kad ,,meciau" naudot ji biggrin.gif
nereikia wink.gif bet rekomenduotina. jei sportinukas su pilnai gulima padetim, ir i ji iteis matrasiuka - kodel negalima be lopsio naudot? wink.gif
isvis lopsy galima vaika veziot tol kol nepradeda sestis isikibes i krastus.

Na nežinau galima turbūt ir be vežimėlio vaiką užauginti. Bet pvz ct01 be lopšio rekomenduoja nuo 6 mėn naudoti tuo labiau jo sportinės dalies nepakeisi, kad būtų į mamą
Atsakyti
na as lopsi naudojau iki 6 su puse menesio, kai jau irgi nebetilpom, o dabar sportiniu variantu esu labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rimas19 @ 2007 09 13, 12:22)
Na lopšį reikia naudoti bent jau 6mėn. Ir rekomenduojama tikrai ne be reikalo.o kaip supratau jūsų mažyliui 3-4mėn?

Cia vel gi nuo vaiko priklauso biggrin.gif siandien matavau ugi, tai 70 cm ir sveria virs 8kg, pagal daktarus maniskis kaip 5-6 men beje lopsiukas 71cm, tai ar vaikui patogus???manyciau kad ne, bet is bedos gerai, bet kam ji kankinti g.gif
Veliau ikelsiu nuoroda su nuotrauka , kaip atrodo mano kleckas lopsiukyje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rimas19 @ 2007 09 13, 16:46)
Na nežinau galima turbūt ir be vežimėlio vaiką užauginti. Bet pvz ct01 be lopšio rekomenduoja nuo 6 mėn naudoti tuo labiau jo sportinės dalies nepakeisi, kad būtų į mamą

Neįsivaizduoju koks akmuo turi trenkti į galvą, kad turint lopšį vaiką vežiot sportiniam???
Todėl pritariu 4u.gif thumbup.gif
Aš pati vežiojau lopšįyiki septynių mėnesių - nei už kraštų kabinosi, nei ką - per maža dar ponia kad tokiam amžiuj mamai vadovaut lotuliukas.gif . Ir tilpo - lopšys 75 cm (ne čiko).
Papildyta:
Dar man pasakymas - netelpa į lopšį - truputį juokingas. Matyt visos mamos nori, kad vaikas būtų didelis ir pasigirti tuo - nėra kuo girtis, jei vaikas nupenėtas schmoll.gif . O ar vaiko kas klausė, ar jam paskutinį nėštumo mėnesį patogu pilve??? Aišku, yra vaikų gigantų, bet pirmus mėnesius vaikas sparčiai auga, po to augimas ryškiai sulėtėja 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aukse7: 13 rugsėjo 2007 - 22:07
na ikeliau i interneta nuotraukytes, beje cia foto daryta pries 2,5
savaites. tada jis buvo apie 66-68 cm ir svere iki 8kg. dabar 70cm ir virs 8kg

http://public.fotki....07/lopsiukas-1/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astukas23: 13 rugsėjo 2007 - 22:22
Jo,maniskis irgi panasus i jusu 3.5men 67cm ir 7150gr.
Irgi vis galvoju kad jau mazas jam lopsiukas,bet istikruju daug patogiau su lopsiu,paguldai arba galima pusiau gulima padeti padaryti(sita visai neseniai atradau,gerai cia forume perskaiciau smile.gif ) Ir tikrai labai patogu,ir jam patinka aplink viska mato.Tik vat pardavineju,nes isskrendam mes i kita sali,o tampyti ir sportine ir autokedute sunkoka o dar jei lopsiukas ,tai nepatemsiu.Vat ir parduodu.

O del nusipenejimo,tai per garsiai pasaket!!! nereikia lyginti pagal savo kazkokius standartus !! Gimsta vaikai skirtingo svorio,ir priauga skirtingai.Mano gyme 4220gr.ir ka normalus vaikas, ne gigantas,kiekv.menesi priaugom po kg.Valgom normaliai,ne kas valanda,o kas 3-4val.Bet svoris auga visvien,nesodinti gi ant dietos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(natylli @ 2007 09 14, 00:48)
Jo,maniskis irgi panasus i jusu 3.5men 67cm ir 7150gr.
Irgi vis galvoju kad jau mazas jam lopsiukas,bet istikruju daug patogiau su lopsiu,paguldai arba galima pusiau gulima padeti padaryti(sita visai neseniai atradau,gerai cia forume perskaiciau smile.gif ) Ir tikrai labai patogu,ir jam patinka aplink viska mato.Tik vat pardavineju,nes isskrendam mes i kita sali,o tampyti ir sportine ir autokedute sunkoka o dar jei lopsiukas ,tai nepatemsiu.Vat ir parduodu.

O del nusipenejimo,tai per garsiai pasaket!!!  nereikia lyginti pagal savo kazkokius standartus !!  Gimsta vaikai skirtingo svorio,ir priauga skirtingai.Mano gyme 4220gr.ir ka normalus vaikas, ne gigantas,kiekv.menesi priaugom po kg.Valgom normaliai,ne kas valanda,o kas 3-4val.Bet svoris auga visvien,nesodinti gi ant dietos smile.gif

Gal ir per garsiai, atsiprašau, mano pačios ne iš mažųjų (lyginant kad aš pati smulki ir žema) - gimė 3740 g. Bet kad mažai vietos man buvo lyg ir privalumas - nebuvo vietos vartytis - o tai kaip kokia nuplikyta - op ir apsiverčia (nuo 4 mėnesių). Ir vartydavosi nesustodama.
Mat aš tokiu du gigantus matau per savo virtuvės langą pastoviai su vištienos kulšimi rankoje - neturintis dviejų metų vaikas sveria apie 19 kg. O kitas gigantas virš metų sveria apie 13-14 kg.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aukse7: 14 rugsėjo 2007 - 08:16
QUOTE(aukse7 @ 2007 09 14, 10:15)
Gal ir per garsiai, atsiprašau, mano pačios ne iš mažųjų (lyginant kad aš pati smulki ir žema) - gimė 3740 g. Bet kad mažai vietos man buvo lyg ir privalumas - nebuvo vietos vartytis - o tai kaip kokia nuplikyta - op ir apsiverčia (nuo 4 mėnesių). Ir vartydavosi nesustodama.
Mat aš tokiu du gigantus matau per savo virtuvės langą pastoviai su vištienos kulšimi rankoje - neturintis dviejų metų vaikas sveria apie 19 kg. O kitas gigantas virš metų sveria apie 13-14 kg.

tai jeigu metu vaikas sveia 13 kg tai jau gigantas????????? tai koks svoris butu normalus metinukui????

del lopsiu - iki sedimosi chicco lopsio pilnai uztenka ir vaikais ten pukiai miega.

del sporyines dalies - man taip pat truksta galimybes ja persukti i save. Mano vaikui nevisada tas pasaulis aplinkui toks idomus. Ilgesnese distancijose nusibosta, ir tada visai gerai butu atsisukt ji i save ir "palialiakinti".
Atsakyti
QUOTE(opa-opa @ 2007 09 14, 09:35)
tai jeigu metu vaikas sveia 13 kg tai jau gigantas????????? tai koks svoris butu normalus metinukui????

del lopsiu - iki sedimosi chicco lopsio pilnai uztenka ir vaikais ten pukiai miega.

del sporyines dalies - man taip pat truksta galimybes ja persukti i save. Mano vaikui nevisada tas pasaulis aplinkui toks idomus. Ilgesnese distancijose nusibosta, ir tada visai gerai butu atsisukt ji i save ir "palialiakinti".

http://www.qen.ru/n_...sta-i-vesa.html
Atsakyti
O kodėl dabar vaikų nieks nebevysto kaip senovėj?
Manau, kad nieks nenuginčys kad vaikui reikia judėti ir kuo daugiau tuo geriau ir kad erdvesnis lopšys tai tik pliusas tiek žiemą kai vėsiau tiek vasarą kai šilta. Tuo labiau kad vaikai gimsta vis didesni ir auga didesni tai naturalu. Palyginkit žmonių ūgį na per kokius 20metų Aišku nekalbu apie išimtis.
Berniukų ūgis (cm) Amžius Mergaičių ūgis (cm)

48,5 56,0 0 48,0 55,0
52,0 61,0  1 52,0 60,0
55,0  65,0 2 55,0 63,0
58,0  68,0 3 57,0 66,0
61,0  70,0 4 60,0 69,0
63,0  73,0 5 62,0 71,0
65,0  75,0 6 63,5 73,0
    Literatūros šaltinis: Vilniaus Universiteto Medicinos fakulteto Anatomijos, histologijos ir antropologijos katedros docentė Janina Tutkuvienė, (2000m).
Atsakyti