Įkraunama...
Įkraunama...

CHICCO vežimėliai

QUOTE(renax @ 2007 09 03, 08:33)
Enjoy tai 2006-2007 pries tai 2000-2005 Traking buvo smile.gif ( dar juos vadina chicco 2002 nes cia ne metai cia modelis smile.gif mes su juo 2000 vazinejom )
user posted image

Ačiū Renax už išsamų paaiškinimą. 4u.gif
Tai pas mane turbūt 2007 modelis MANHATAN spalvos.
Ir ačiū merginos smile.gif
Papildyta:
QUOTE(bambule @ 2007 09 03, 10:02)
Jeigu ka domina, tai parduodu nauja chicco ct.01 sportinuka  4u.gif  Eclipse spalvos - juodas su geltonu smile.gif 2007 metu modeliukas.

Mane labai domina naujas CT.01, bet spalva netinka verysad.gif Griebčiau iškart smile.gif
Atsakyti
QUOTE(renax @ 2007 09 03, 08:33)
Enjoy tai 2006-2007 pries tai 2000-2005 Traking buvo smile.gif ( dar juos vadina chicco 2002 nes cia ne metai cia modelis smile.gif mes su juo 2000 vazinejom )

zinai kodel taip klausiu? nes vienos traking sistema ct01 vadina, kitos enjpy smile.gif tai va ir paprasciau issiaiskint smile.gif

QUOTE(flintas @ 2007 09 03, 08:57)
MAN TAIP PAT ĮDOMU, UŽ KOKIA KAINA GALIMA NUSIPIRKTI chicco CT.01

parduotuvej 1200 arba 1000 lt smile.gif ne praduotuvej 750-850 smile.gif
Atsakyti
... o mums liko kedute (raudona su smeliniu) is chicco ct 01 2007 metu modelis smile.gif

Atrodo cia paskaitinejus nebloga vezimaiti susikomplektuoti galima smile.gif
Atsakyti
Na kuri norejo chicco ct.01 2007 metu modeliuko kitos spalvos ne juodos? galim pasiulyti melyna su oranziniu smile.gif oranzinem rankenom irgi naujuteli sportinuka smile.gif

Reikes greit koki chicco fan kluba atidaryt biggrin.gif arba chikiuku meetus daryt, ot fain butu wink.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bambule @ 2007 09 11, 10:06)
Na kuri norejo chicco ct.01 2007 metu modeliuko kitos spalvos ne juodos? galim pasiulyti melyna su oranziniu smile.gif oranzinem rankenom irgi naujuteli sportinuka smile.gif
Reikes greit koki chicco fan kluba atidaryt biggrin.gif arba chikiuku meetus daryt, ot fain butu wink.gif  blush2.gif

aga, chikytai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(natylli @ 2007 09 03, 15:01)
O as parduodu losiuka 2006m modelio. smile.gif

Parasyk i az kaina ir spalva mirksiukas.gif
Atsakyti
As norejau paklausti del autokedutes. Pas mane su autofix sistema. Na ant to pado stabiliai prisitvirtina, bet kai reikia dar aplink dirza apvynioti, man kazkaip ta kedute i sonus biski meto, nors viska pagal instrukcija dariau. Ar cia visoms taip?
Atsakyti
As turiu chicco lopsiukapardavimui, gal kam reik? smile.gif

..del autokedutes klibejimo, tai jos visos nelabais tabiliai buna, na kliba i sonus, bet pasiziurekit gal jus saugos dirzus per silpnai uztraukiat, nes uzsegus juos reikia sutraukti kad jie tvirtai isitempe butu, gal nebeklibes tada wink.gif
Atsakyti
Jauciu , kad ir mes greit parduosim savo lopsiuka, nes mano maziukas jau virs 8kg, o ir ugis tikriausiai apie 68cm. Musu lopsiukas 2007 m modelio oranzinis su melsvu smile.gif jei kam reikia rasykit i az 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(astukas23 @ 2007 09 12, 16:02)
Jauciu , kad ir mes greit parduosim savo lopsiuka, nes mano maziukas jau virs 8kg, o ir ugis tikriausiai apie 68cm. Musu lopsiukas 2007 m modelio oranzinis su melsvu  smile.gif jei kam reikia rasykit i az 4u.gif

neskubek wink.gif megaukis kol gali vaiku lopsiuke wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2007 09 13, 11:05)
neskubek wink.gif megaukis kol gali vaiku lopsiuke wink.gif

tai kad jau vaikas tuoj kojas permes per lopsiuka lotuliukas.gif jau ir dabar atsispiria ir toks vaizdas , kad vaikas kaip ispraustas man thumbup.gif tas vezimelis , kaip bus gaila lopsiuko. Gal gali pasakyti , kiek galiu tiketis uz lopsiuka?? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(astukas23 @ 2007 09 13, 11:11)
tai kad jau vaikas tuoj kojas permes per lopsiuka lotuliukas.gif  jau ir dabar atsispiria ir toks vaizdas , kad vaikas kaip ispraustas man  thumbup.gif  tas vezimelis , kaip bus gaila lopsiuko. Gal gali pasakyti , kiek galiu tiketis uz lopsiuka?? 4u.gif

Na lopšį reikia naudoti bent jau 6mėn. Ir rekomenduojama tikrai ne be reikalo.o kaip supratau jūsų mažyliui 3-4mėn?
Atsakyti