Įkraunama...
Įkraunama...

CHICCO vežimėliai

na čia toks klausimėlis, ar Įmanoma vien ti lopšy laaabai mažai naudota chicco ct1 parduot ir gal kas pardavė, kiek gavot pinigėlių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(baibai @ 2007 09 01, 01:46)
na čia toks klausimėlis, ar Įmanoma vien ti lopšy laaabai mažai naudota chicco ct1 parduot ir gal kas pardavė, kiek gavot pinigėlių  4u.gif

nuo modelio priklauso. jei is nauju, tai ir 450 lt uzsipraso wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Mileta @ 2007 08 27, 13:46)
Pasigirsim ir mes savo pirkiniu, esu labai patenkinta smile.gif
user posted image

grazus modelis,bet tokios spalvos nerinkciau schmoll.gif ,kur dauk juodo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2007 09 01, 10:32)
grazus modelis,bet tokios spalvos nerinkciau schmoll.gif ,kur dauk juodo mirksiukas.gif

o mes su tokiu sportiniu lakstom...man tai super - juodas - solidu, o geltonas ryskus duoda super toki zaisminguma smile.gif norejau melyno su oranziniu, bet man nu nzn...labiau leliukui ta spalva, o manasis jau vyras biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2007 09 01, 11:32)

O man kaip tik sis spalvu derinys is visu chicco medziagu keik teko matyti pats pats pats graziausias wub.gif jeigu tureciau antra vaikuti tai tik toki trio pirkciau ax.gif vien del sio vezimo antro vaikucio uzsimaniau tongue.gif spalvu drinys nerealus, solidu, tavrkinga, neteplu - kas ypac aktualu, ir tikrai liuks, nes tie ryskus tai man kazkaip jau nezinau... nerimtai atrodo tongue.gif ax.gif
Atsakyti
Sveikos Chicco gerbėjos. Noriu patarimo smile.gif . Turiu Chicco Enjoy 3 in 1 ir norėčiau jį parduoti, o nusipirkti tik sportinuką CT.01 ( diagnozė: Chicco virusas tongue.gif ). Gal galit parašyti kiek už jį realiai gaučiau? aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(bambule @ 2007 09 02, 11:39)
O man kaip tik sis spalvu derinys is visu chicco medziagu keik teko matyti pats pats pats graziausias  wub.gif  jeigu tureciau antra vaikuti tai tik toki trio pirkciau  ax.gif  vien del sio vezimo antro vaikucio uzsimaniau tongue.gif spalvu drinys nerealus, solidu, tavrkinga, neteplu - kas ypac aktualu, ir tikrai liuks, nes tie ryskus tai man kazkaip jau nezinau... nerimtai atrodo tongue.gif  ax.gif

as ir ta pati galiu pasakyt...sita spalva sergu nuo sausio pabaigos smile.gif

QUOTE(mole @ 2007 09 02, 22:26)
Sveikos Chicco gerbėjos. Noriu patarimo  smile.gif . Turiu Chicco Enjoy 3 in 1 ir norėčiau jį parduoti, o nusipirkti tik sportinuką CT.01 ( diagnozė: Chicco virusas  tongue.gif ). Gal galit parašyti kiek už jį realiai gaučiau?  aciuks.gif

enjoy tai 2002 metu ar cia is nauju? jei senas - nu gal kokiu 800 lt, jei naujas - gal 1000 lt.
Atsakyti
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2007 09 02, 21:07)
as ir ta pati galiu pasakyt...sita spalva sergu nuo sausio pabaigos smile.gif
enjoy tai 2002 metu ar cia is nauju? jei senas - nu gal kokiu 800 lt, jei naujas - gal 1000 lt.

Enjoy tai 2006-2007 pries tai 2000-2005 Traking buvo smile.gif ( dar juos vadina chicco 2002 nes cia ne metai cia modelis smile.gif mes su juo 2000 vazinejom )
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renax: 03 rugsėjo 2007 - 07:37
MAN TAIP PAT ĮDOMU, UŽ KOKIA KAINA GALIMA NUSIPIRKTI chicco CT.01
Atsakyti
Jeigu ka domina, tai parduodu nauja chicco ct.01 sportinuka 4u.gif Eclipse spalvos - juodas su geltonu smile.gif 2007 metu modeliukas.
Atsakyti
QUOTE(bambule @ 2007 09 03, 11:02)
Jeigu ka domina, tai parduodu nauja chicco ct.01 sportinuka  4u.gif  Eclipse spalvos - juodas su geltonu smile.gif 2007 metu modeliukas.

GAL GALI PARAŠYTI Į AŽ KOKIA KAINA IR KU GYVENATE?
Atsakyti
O as parduodu losiuka 2006m modelio. smile.gif
Atsakyti