QUOTE(ruta_vyshnia @ 2007 08 21, 21:24)
na, ir kitos jei noresit. kadangi pati ieskau tai galiu papasakot. daugumoj yra tie pilni - miegmaisiai, juodi su melyna juosta
kaina - iki 100 lt galima nupirkt. cia su parsiuntimu. pati perkuos - galiu padet. nedarau biznio is to, tik jei ka - galiu padet.
kaina - iki 100 lt galima nupirkt. cia su parsiuntimu. pati perkuos - galiu padet. nedarau biznio is to, tik jei ka - galiu padet.
as turiu toki nenaudojama uzklota, tik mano su pilka spalva vietoj melynos. jau pora metu guli. Tik va , dabar papirkom s3. ten yra maisas kojytems.Kazin ar beprireiks man to pilno miegmaisio, manau, kad tiesiog ir nebetilps mano pana. taip kad jei kam reikia...
naudojam ir mes jau 10 men chicco ct 01 visa trio ir visa ziema kasdien per pusnis vaziavom,ir tikrai nesigailiu,kad pirkau butent si modeli,o kas del ratuku,tai kai pabandziau drauges baby comfort dideliais ratais,tai dziaugiausi savuoju,nes zymiai manevringesnis,norint pasisukti nereikia kelt vezimo.Dabar jau galvoju atsisveikint ir pirkt tik sportinuka,nes lopsys stovi ir gaila dremzt,norisi visa komplektacija dar parduot,nes visgi ne is pigiuju...tik nezinau,ar nesigailesiu..
QUOTE(alvydux @ 2007 08 23, 22:42)
as turiu toki nenaudojama uzklota, tik mano su pilka spalva vietoj melynos. jau pora metu guli. Tik va , dabar papirkom s3. ten yra maisas kojytems.Kazin ar beprireiks man to pilno miegmaisio, manau, kad tiesiog ir nebetilps mano pana. taip kad jei kam reikia...
Parasykit i Az kiek norit uz ta aploteli, rezervuoju kol suzinosiu kaina
QUOTE(bambule @ 2007 08 24, 09:51)
Parasykit i Az kiek norit uz ta aploteli, rezervuoju kol suzinosiu kaina
asn rezervuoju antra po bambules idomu kaina
QUOTE(alvydux @ 2007 08 24, 16:48)
o tai pas mus LT tų maišų nėra
yra. parduotuvej daugiau nei 150 lt. o 150 kainuoja tik tas uzklotas ant virsaus.
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2007 08 24, 18:57)
yra. parduotuvej daugiau nei 150 lt. o 150 kainuoja tik tas uzklotas ant virsaus.
vaje
reikia konsultacijos, rytoj vaziuosiu pas viena mamyte lopsi chicco ziureti, man ji reikes ant S3 tvirtinti, ar galit man paaiskinti, kaip tie lopsiai tvirtinasi ant vaziokliu?