Įkraunama...
Įkraunama...

CHICCO vežimėliai

o ano neisaugo smile.gif tiesiog subine dege sportini imt, nes vaikas nebenorejo gulet smile.gif kai i sportini idejau - neprasoviau - sedi patenkytas ir niekaip nepaguldysi ir neuzmigdysi jo ten biggrin.gif nebent visa diena nebus kur prigult, tai uzmigs biggrin.gif bet sededamas. jei lenksi atlosa - atsibus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2007 08 21, 21:24)
na, ir kitos jei noresit. kadangi pati ieskau tai galiu papasakot. daugumoj yra tie pilni - miegmaisiai, juodi su melyna juosta
user posted image

kaina - iki 100 lt galima nupirkt. cia su parsiuntimu. pati perkuos - galiu padet. nedarau biznio is to, tik jei ka - galiu padet.

as turiu toki nenaudojama uzklota, tik mano su pilka spalva vietoj melynos. jau pora metu guli. Tik va , dabar papirkom s3. ten yra maisas kojytems.Kazin ar beprireiks man to pilno miegmaisio, manau, kad tiesiog ir nebetilps mano pana. g.gif taip kad jei kam reikia... mirksiukas.gif
Atsakyti
naudojam ir mes jau 10 men chicco ct 01 visa trio ir visa ziema kasdien per pusnis vaziavom,ir tikrai nesigailiu,kad pirkau butent si modeli,o kas del ratuku,tai kai pabandziau drauges baby comfort dideliais ratais,tai dziaugiausi savuoju,nes zymiai manevringesnis,norint pasisukti nereikia kelt vezimo.Dabar jau galvoju atsisveikint ir pirkt tik sportinuka,nes lopsys stovi ir gaila dremzt,norisi visa komplektacija dar parduot,nes visgi ne is pigiuju...tik nezinau,ar nesigailesiu..
Atsakyti
QUOTE(alvydux @ 2007 08 23, 22:42)
as turiu toki nenaudojama uzklota, tik mano su pilka spalva vietoj melynos. jau pora metu guli. Tik va , dabar papirkom s3. ten yra maisas kojytems.Kazin ar beprireiks man to pilno miegmaisio, manau, kad tiesiog ir nebetilps mano pana. g.gif taip kad  jei kam reikia... mirksiukas.gif

Parasykit i Az kiek norit uz ta aploteli, rezervuoju kol suzinosiu kaina wink.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(bambule @ 2007 08 24, 09:51)
Parasykit i Az kiek norit uz ta aploteli, rezervuoju kol suzinosiu kaina wink.gif  drinks_cheers.gif

asn rezervuoju antra po bambules drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif idomu kaina ax.gif
Atsakyti
as jau pajamiau blush2.gif vakar...
Atsakyti
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2007 08 24, 10:41)
as jau pajamiau  blush2.gif  vakar...

nu va verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Cili @ 2007 08 24, 10:42)
nu va  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

o tai pas mus LT tų maišų nėra g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alvydux: 24 rugpjūčio 2007 - 15:49
QUOTE(alvydux @ 2007 08 24, 16:48)
o tai pas mus LT tų maišų nėra g.gif

yra. parduotuvej daugiau nei 150 lt. o 150 kainuoja tik tas uzklotas ant virsaus.
Atsakyti
Agha klausiau ir as aprduotuvej tai sake ta apti kaip ir vysnyte, ir man rodos tik juodi, kad moki tokius pinigus ir dar splavos nepasirinksi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2007 08 24, 18:57)
yra. parduotuvej daugiau nei 150  lt. o 150 kainuoja tik tas uzklotas ant virsaus.

vaje doh.gif
Atsakyti
reikia konsultacijos, rytoj vaziuosiu pas viena mamyte lopsi chicco ziureti, man ji reikes ant S3 tvirtinti, ar galit man paaiskinti, kaip tie lopsiai tvirtinasi ant vaziokliu?
Atsakyti