Įkraunama...
Įkraunama...

CHICCO vežimėliai

QUOTE(aukse7 @ 2007 08 14, 12:33)
Simutee,
patekti į pirkinių krepšį gali atsegusi knopkytes tokias (jos yra visuose keturiuose kampuose), nereikia pakelti nugarėlės.Aš pati prasivažinėjau kelis mėnesiu kol radau tą fintą, o dabar jau vaikas nebemiga lauke už jokius pinigus lotuliukas.gif tai galiu patekti į pirkinių krepšį kada širdis geidžia.

a tai dekui uz pasidalinta atradima clap.gif gyveni zmogus ir mokaisi umn.gif
Atsakyti
nesupratau del pirkiniu krepsio...apie koki modeli kalbam?

QUOTE(biriusa @ 2007 08 14, 10:07)
O kas gali pasakyti ar Lietuvoj yra jau 2008 metu modeliukai? Ar reikia uzsakineti? Noretusi paciupinet ir suzinoti visus skirtumus su 2007 modeliuku. Gal ruta_vyshnia pagelbes? smile.gif Maciau internete kaip atrodo tas 2008 S2, bet vokiskai nesuprantu  blush2.gif  gal ir parasyti skirtumai.
Ir dar klausimas rutai_vyshniei: rasei, kad uzsakinejau vezimuka per interneta, o ten uzsakant atsiuncia tik vezima? Internetinese parduotuvese vokiskose i komplekta neieina uzklotelis kojoms ir kuprine ar as neteisingai supratau  g.gif  ?

nemaciau dar 2008m modeliuko wink.gif
skirtumas berods remo spalva...
is vokieciu i anglu galima issiverst visa puslapi ivedus linka puslapio arba tik teksto dali ja nukopinus http://babelfish.altavista.com/tr
as pirkau per ebay.de tai sportinuka tik. kuprine ir taip neiseina i komplekta, ir pas mus perkant wink.gif o va uzkloto kazkodel nebuvo. drauge kita sav gaus is to pacio pardavejo tai zesim - jei pas ja bus- kelsiu veja smile.gif o komplekto is ten nelabai apsimoka pirkt.
Atsakyti
uzvakar buvau kotrynoje, tai sake gali uzsakyti atskirai uzklota kojoms thumbup.gif thumbup.gif tik nebebuvo vadybininko, tai negalejo pasakyti kiek kainuos ax.gif
Atsakyti
O ką aš sakiau mirksiukas.gif
Atsakyti
O as noreciau vilnonio voko i vezima.Kazin ar tokiu yra pirkt?gal kas zino ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cili @ 2007 08 16, 20:01)
uzvakar buvau kotrynoje, tai sake gali uzsakyti atskirai uzklota kojoms  thumbup.gif  thumbup.gif  tik nebebuvo vadybininko, tai negalejo pasakyti kiek kainuos  ax.gif

nu tai gal vilniuj cia?
nes kaune kotrynoj tai isvis supermodeliai dirba ir nepajudina pirsto irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2007 08 17, 10:11)
nu tai gal vilniuj cia?
nes kaune kotrynoj tai isvis supermodeliai dirba ir nepajudina pirsto  irnesakyk.gif

cia netgi siauliuose blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Cili @ 2007 08 17, 12:16)
cia netgi siauliuose  blink.gif

nu neblogai smile.gif
nuejau - vel tas pats. niekas nekreipia demesio.
paskambinau. gali uzsakyt. tik ta ant virsaus. juoda spalva. kaina 150 lt doh.gif nu aciu. as is anglu atsisiust uz 100 lt pilna miegmaisiuka galiu biggrin.gif
Atsakyti
Nu kai būsiu Kotrynos pusėj specialiai užeisiu paklaust mirksiukas.gif Nenoriai jos ten judinasi, bet kruta kartais lotuliukas.gif Čia Kaune.
Atsakyti
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2007 08 17, 12:54)
nu neblogai smile.gif
nuejau - vel tas pats. niekas nekreipia demesio.
paskambinau. gali uzsakyt. tik ta ant virsaus. juoda spalva. kaina 150 lt  doh.gif  nu aciu. as is anglu atsisiust uz 100 lt pilna miegmaisiuka galiu biggrin.gif

O jis kazin siltas? Ir kazi ar nera tarpu sonuose?
Atsakyti
QUOTE(bumbasi @ 2007 08 17, 13:17)
O jis kazin siltas? Ir kazi ar nera tarpu sonuose?

tai cia tas kur ant virsaus. kur sonuose tarpai lieka - ats tik uzklotas. parduodant vezima uz dyka atidaviau ir toki (priklause komplekte) ir pilna, kuri nusipirkus buvau...galvojau nereiks man... o daba uzsimaniau biggrin.gif
nusipirkau siaip kitoki pritaikyt...bet nu nzn ar man isvis reiks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(a79 @ 2007 08 17, 13:10)
Nu kai būsiu Kotrynos pusėj specialiai užeisiu paklaust  mirksiukas.gif Nenoriai jos ten judinasi, bet kruta kartais  lotuliukas.gif Čia Kaune.

Moteriškės tai labai nenoriai kruta. Bet yra vaikinukas thumbup.gif . Tas tai super viską žino apie vežimukus. Jam tik reikia leisti kalbėti doh.gif
Atsakyti