Įkraunama...
Įkraunama...

CHICCO vežimėliai

QUOTE(ruta_vyshnia @ 2007 08 09, 10:32)
as klausinejau - ir uzkloto ir kuprines ir lopsio - spyga parode biggrin.gif

doh.gif doh.gif
Atsakyti
kaip sportiniame variante susimazina dirzai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cili @ 2007 08 09, 13:01)
kaip sportiniame variante susimazina dirzai?  g.gif

sunkiai smile.gif susitraukia, bet tikrai yra ka paveikt smile.gif
yra ten kilpeles.
Atsakyti
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2007 08 09, 13:48)
sunkiai smile.gif susitraukia, bet tikrai yra ka paveikt smile.gif
yra ten kilpeles.

doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2007 08 09, 09:32)
as klausinejau - ir uzkloto ir kuprines ir lopsio - spyga parode biggrin.gif

Matyt, nemokėjai klausinėt lotuliukas.gif
Mažiau ten tų pardavėjų reik klausinėt, ateini ir konkrečiai, noriu sužinot kiek kainuos užsakyt ir per kiek laiko. Trumpai drūtai, jei sakys, kad nieko panašaus nedaro, meluos, prašykit, tada to asmens , kuris daro. PAti su jais derėjausi, ir žinau, kad tikrai užsakinėja.
Atsakyti
QUOTE(a79 @ 2007 08 09, 14:42)
Matyt, nemokėjai klausinėt  lotuliukas.gif
Mažiau ten tų pardavėjų reik klausinėt, ateini ir konkrečiai, noriu sužinot kiek kainuos užsakyt ir per kiek laiko. Trumpai drūtai, jei sakys, kad nieko panašaus nedaro, meluos, prašykit, tada to asmens , kuris daro. PAti su jais derėjausi, ir žinau, kad tikrai užsakinėja.

va kas keisciausia, kad su juo susisiekt tai problema... bandziau - niekaip biggrin.gif slapstos jis gal biggrin.gif

nzn, as ir kuprine ir koju uzklota parisisiunciau pati ir niekam aciu nereik sakyt smile.gif
o pardavejos cia pries pusmeti gal sake, kad tas tiekejas nelabai nori uzsakinet dalimis - tipo neapsimoka jam ir pan...
Atsakyti
o kaip jum naujo modelio discovery s3? smile.gif 2008m modelis smile.gif
user posted image
Papildyta:
beja, senajam s3 ratai spikiniai, naujesniam plasmasiniai. dabar ziuriu 2007 m kolekcija - spikiniai. o 2008 vel plasmasiniai biggrin.gif kaip idomiai biggrin.gif
Atsakyti
man tie triraciai kazkaip vis tiek nesiziuri ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2007 08 09, 13:32)
o kaip jum naujo modelio discovery s3? smile.gif 2008m modelis smile.gif
user posted image
Papildyta:
beja, senajam s3 ratai spikiniai, naujesniam plasmasiniai. dabar ziuriu 2007 m kolekcija - spikiniai. o 2008 vel plasmasiniai biggrin.gif kaip idomiai biggrin.gif

Man špikiniai gražiau smile.gif
Klausykit merginos, o S3 pakojis reguliuojasi ar ne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristtute @ 2007 08 09, 16:26)
Man špikiniai gražiau  smile.gif 
Klausykit merginos, o S3 pakojis reguliuojasi ar ne?  g.gif

nu kad nea smile.gif nelabai tas pakojis yra - kojos ant to ,,sparno" dedas smile.gif
pardaviau katik savo s3... dabar liko TAS IPATINGAS ir mano nunyletas biggrin.gif eclipse modeliukas ct01 smile.gif
Atsakyti
Labai "svaigstu" del S3 modeliuko, bet kelia nerima ta poilsio padetis. Mano pirmas labai dazanai miegojo lauke, o kaip su sia padetim: ar visai neimanoma vaikui miegot, ar kaip ten yra? Gal cia tiesiog ala gulima su pagalvele?
Gaila kad ant S3 modelio remo negalima uzdeti sportines dalies nuo ct 01.
Ir kitas klausimas: uz kiek ir kur pigiausiai galima gauti pilna komplekta su apsauga nuo lietaus, uzklotu kojoms ir kurpine?
Atsakyti
QUOTE(biriusa @ 2007 08 09, 20:32)
Labai "svaigstu" del S3 modeliuko, bet kelia nerima ta poilsio padetis. Mano pirmas labai dazanai miegojo lauke, o kaip su sia padetim: ar visai neimanoma vaikui miegot, ar kaip ten yra? Gal cia tiesiog ala gulima su pagalvele?
Gaila kad ant S3 modelio remo negalima uzdeti sportines dalies nuo ct 01.
Ir kitas klausimas: uz kiek ir kur pigiausiai galima gauti pilna komplekta su apsauga nuo lietaus, uzklotu kojoms ir kurpine?

ilsejimosi naujagimiui netinkama padetis. s3 sportinukas tik nuo 6 men. na, tvirtam vaikui nuo 5 gal. o siaip - lopsys arba kedute dedas smile.gif
o del pilno komplekto...deveta - skelbimuose, nauja - per interneta smile.gif s3 dabar zejau apie 500 euru kainuoja, dar siuntimas...ne ka pigiau nei parduotuvej... nors reik paieskot - pigiau gal ebay galima surasti smile.gif
Atsakyti