Įkraunama...
Įkraunama...

CHICCO vežimėliai

QUOTE(opa-opa @ 2007 06 21, 15:29)
nevirsta, tikrai fainas vežimas. Jau padėjom lopšį į šalį ir važinėjamės su sportine dalim. Esu labaoi patenkinta - ir minkštas, ir patogus, ir erdvus.

iki keliu men naudojote lopsi?
ar nepasirode jis per mazas?
Atsakyti
QUOTE(dabej @ 2007 06 21, 15:37)

lopsys ( bent senesnio modelio) mazdaug iki 5-6 men wink.gif
Atsakyti
QUOTE(dabej @ 2007 06 21, 17:37)

Ryciui dabar 7,5 men, ir dar pilnai tilptu, tik kad sestis jau bando, nebesaugu lopsy... smile.gif
nepasirode per mazas tikrai.
Atsakyti
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2007 06 21, 22:15)
o jei ziema? su kombezu smile.gif manasis surietes kojas visiskai butu smile.gif

o tai vaikas puses metu iki kovo pratemps su lopsiu g.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ameya: 22 birželio 2007 - 08:34
QUOTE(Ameya @ 2007 06 22, 08:33)
o tai vaikas puses metu iki kovo pratemps su lopsiu  g.gif ?

ziurint koks ugis bus wink.gif
siaip tai ziemai bus labai gerai - maziau laisvos vietos - silciau wink.gif o pavasari su dekuciu siltesniu uzklosi - tikrai tilps. sakau, manasis surietes kojas, bet dar pamiega namie lopsy. siandien isplaunu ir ate ate lopsiui pasakom - gana jau smile.gif bet jis pas mane nemaziukas yra, aukstokas palyginus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ameya @ 2007 06 22, 10:33)
o tai vaikas puses metu iki kovo pratemps su lopsiu  g.gif ?

turetu tilpt - musu naujo modelio, jie atrodo siauresni, bet uzteko vietos iki dabar. Ir uzkloju, kai vesiau. Aisku, kojas jau uzkelia ant krasto.. Mano vaiko ugis dabar 72, o sveria 9,6.
Atsakyti
QUOTE(opa-opa @ 2007 06 22, 10:28)
turetu tilpt - musu naujo modelio, jie atrodo siauresni, bet uzteko vietos iki dabar. Ir uzkloju, kai vesiau. Aisku, kojas jau uzkelia ant krasto.. Mano vaiko ugis dabar 72, o sveria 9,6.

o tai kiek menesiu vaikuciui? mano vaikutis turi rugseji gimti, tai noriu iki pavasario pratempti su lopsiu, kad tilptu su siltesniais rubais g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ameya @ 2007 06 27, 11:36)
o tai kiek menesiu vaikuciui? mano vaikutis turi rugseji gimti, tai noriu iki pavasario pratempti su lopsiu, kad tilptu su siltesniais rubais  g.gif

dabar 7,5 men. Vis ruosiuosi ta lopsi padet, pradejau paedavinet, bet vis paguldau miegui ir paguldau...
Manau, kad turetum iki pavasario tikrai pratemt - labiausiai vaikaias auga pirmuosius 3-4 menesius, paskiau jau leciau.. Net buvau nustebus, kaip gamntojai tiksliai paskaiciuoja lopsio tinkamuma: pagal instrukcija ji rkomenduoja naudot iki 6 menesiu arba iki 9 kg. Mano vaikis prie 9 kg ir priartejo pusmecio sulaukes. Galvojau italai ugio tai tikrai nepaskaiciuos Europai, nes lietuviai statistiskai aukstesni uz italus, bet irgi klydau - mes su vyru ganetinai auksti, vaikutis irgi ugio turi, o vis dar telpa i lopsi. is paziuros tai tikrai tie lo[psiai nedidukai atrodo, bet pirk drasiai, nuo rugsejo iki kovo - balandzio tikrai tempsit. smile.gif
Papildyta:
tiesa, S3 turetojams klausima turiu:
kaip su gulima padetim? Kai pirkau atrode, kad beveik pilnai isstiesia, o dabar man to lygumo kazkaip trukt pradejo. Kaip pas jus reikalai? Gal as paprasciausiai ka nors ne taip uzdedu? nors isstritraukiau instrukcijas, lyg ir teisingai viska darau.. Tai gal siaip koks brokas ar ka? Nes sonuose ta medziaga, kuri nugarele prilaiko pilnai neissitempia gulima padeti padarius. Pas jus irgi neissitempia, nors ir tie "sniureliai" nuleidziantys nugarele iki maximumo pailginti?
Atsakyti
[quote=opa-opa,2007 06 27, 12:27]
dabar 7,5 men. Vis ruosiuosi ta lopsi padet, pradejau paedavinet, bet vis paguldau miegui ir paguldau...
Manau, kad turetum iki pavasario tikrai pratemt - labiausiai vaikaias auga pirmuosius 3-4 menesius, paskiau jau leciau.. Net buvau nustebus, kaip gamntojai tiksliai paskaiciuoja lopsio tinkamuma: pagal instrukcija ji rkomenduoja naudot iki 6 menesiu arba iki 9 kg. Mano vaikis prie 9 kg ir priartejo pusmecio sulaukes. Galvojau italai ugio tai tikrai nepaskaiciuos Europai, nes lietuviai statistiskai aukstesni uz italus, bet irgi klydau - mes su vyru ganetinai auksti, vaikutis irgi ugio turi, o vis dar telpa i lopsi. is paziuros tai tikrai tie lo[psiai nedidukai atrodo, bet pirk drasiai, nuo rugsejo iki kovo - balandzio tikrai tempsit. smile.gif
Kažkaip keistai jie skaičiuoja.Lopšio ilgis 72cm, o kai kurie vaikai 6mėn. užauga iki76cm(ne visi), o tai gal dar ir vietos šiek tiek turėtų likti, nesulenksi gi vaiko perpus?
Atsakyti
QUOTE(rimas19 @ 2007 06 27, 13:35)

Kažkaip keistai jie skaičiuoja.Lopšio ilgis 72cm, o kai kurie vaikai 6mėn. užauga iki76cm(ne visi), o tai gal dar ir vietos šiek tiek turėtų likti, nesulenksi gi vaiko perpus?

susumavus ir apibendrinus Jūsų žinutes apie Chico vežimus (bent kiek man teko su tamsta diskutuoti), susidaro įspūdis, kad labai skeptiškai vertinat šį gamintoją bei jo produkciją ir pastoviai stengiatės sumenkinti ar sukritikuoti. Kyla klausimas: kokiu tikslu apskritai šioje temoje rašote? Atsiprašau, jei neteisingai supratau ir įvertinau.
Tarp kitko, lopšio ilgis ne 72, o 74 cm, ir lopšio ilgį gamintojai (tarp kita ko, ne tik Chicco, bet ir dauguma kitų) skaičiuoja ne pagal kai kurių vaikų augimą, o pagal bendrą vidurkį. Pasikartosiu: kiek teko rinktis (o rinkausi rimtai), visų man gražių vežimų lopšių ilgis neviršijo 74 cm (daugumos populiarių gamintojų naujų modelių)/ bet, kaip sakoma, dėl skonio nesiginčijama.
Atsakyti
QUOTE(opa-opa @ 2007 06 27, 12:51)
susumavus ir apibendrinus  Jūsų žinutes apie Chico vežimus (bent kiek man teko su tamsta diskutuoti), susidaro įspūdis, kad labai skeptiškai vertinat šį gamintoją bei jo produkciją ir pastoviai stengiatės sumenkinti ar sukritikuoti. Kyla klausimas: kokiu tikslu apskritai šioje temoje rašote? Atsiprašau, jei neteisingai supratau ir įvertinau.
Tarp kitko, lopšio ilgis ne 72, o 74 cm, ir lopšio ilgį gamintojai (tarp kita ko, ne tik Chicco, bet ir dauguma kitų) skaičiuoja ne pagal kai kurių vaikų augimą, o pagal bendrą vidurkį. Pasikartosiu: kiek teko rinktis (o rinkausi rimtai), visų man gražių vežimų lopšių ilgis neviršijo 74 cm (daugumos populiarių gamintojų naujų modelių)/ bet, kaip sakoma, dėl skonio nesiginčijama.

Taip ir yra vertinu skeptiškai.o rašau todėl, kad būtų ir objektyvių nuomonių. Užtektinai prigiria pardavėjos parduotuvėj, o apie minusus gražiai nutyli. Dėl ilgio nesigičysiu jį galima pamatuot.
Atsakyti
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2007 06 27, 13:51)
sportinis vezimas turi nugarels - kur vaikas nugara atremia. ar ne? wink.gif tai va ji pas senesnius nenusiema wink.gif ratu nepardavineja, kalbu apie visa rema - sportine dali
o ponas pats naudojes sita vezima?

Juokaujat- žinoma,kad ne. "tai kaip galiu rašyt jei neturiu" -Todėl,kad labai puikiai pažistu.
Atsakyti