QUOTE(Ameya @ 2007 06 27, 11:36)
o tai kiek menesiu vaikuciui? mano vaikutis turi rugseji gimti, tai noriu iki pavasario pratempti su lopsiu, kad tilptu su siltesniais rubais
dabar 7,5 men. Vis ruosiuosi ta lopsi padet, pradejau paedavinet, bet vis paguldau miegui ir paguldau...
Manau, kad turetum iki pavasario tikrai pratemt - labiausiai vaikaias auga pirmuosius 3-4 menesius, paskiau jau leciau.. Net buvau nustebus, kaip gamntojai tiksliai paskaiciuoja lopsio tinkamuma: pagal instrukcija ji rkomenduoja naudot iki 6 menesiu arba iki 9 kg. Mano vaikis prie 9 kg ir priartejo pusmecio sulaukes. Galvojau italai ugio tai tikrai nepaskaiciuos Europai, nes lietuviai statistiskai aukstesni uz italus, bet irgi klydau - mes su vyru ganetinai auksti, vaikutis irgi ugio turi, o vis dar telpa i lopsi. is paziuros tai tikrai tie lo[psiai nedidukai atrodo, bet pirk drasiai, nuo rugsejo iki kovo - balandzio tikrai tempsit.
Papildyta:
tiesa, S3 turetojams klausima turiu:
kaip su gulima padetim? Kai pirkau atrode, kad beveik pilnai isstiesia, o dabar man to lygumo kazkaip trukt pradejo. Kaip pas jus reikalai? Gal as paprasciausiai ka nors ne taip uzdedu? nors isstritraukiau instrukcijas, lyg ir teisingai viska darau.. Tai gal siaip koks brokas ar ka? Nes sonuose ta medziaga, kuri nugarele prilaiko pilnai neissitempia gulima padeti padarius. Pas jus irgi neissitempia, nors ir tie "sniureliai" nuleidziantys nugarele iki maximumo pailginti?