Įkraunama...
Įkraunama...

CHICCO vežimėliai

QUOTE(rimas19 @ 2007 06 07, 15:26)
na nežinau tie plastikiniai lopšiai tiek chicco tiek pegperego tokiu oru kaip dabar tikrai neatrodo super super?

bet chicco vezimeliu medziagos skaitosi antialergines,o cia yra didelis pliusas!
O ir kituose vezimuose vaikuciai prakaituoja ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kicule: 07 birželio 2007 - 20:49
QUOTE(kicule @ 2007 06 07, 21:48)
bet chicco vezimeliu medziagos skaitosi antialergines,o cia yra didelis pliusas!
O ir kituose vezimuose vaikuciai prakaituoja ax.gif

O kokios medžiagos yra antialerginės? iš ko jos turėtų būti pagamintos? Kokia sudėtis? Plius tie lopšiukai dar ir tikrai maži ir ankšti.
Atsakyti
QUOTE(rimas19 @ 2007 06 08, 06:02)
O kokios medžiagos yra antialerginės? iš ko jos turėtų būti pagamintos? Kokia sudėtis? Plius tie lopšiukai dar ir tikrai maži ir ankšti.

Siaip ne medziagos yra antialergetines ( dazniausiai medziagu apdirbimas yra antialergetinis ) pats populiariausias yra ACTIGARD apdirbimas . Antialergetine nereiskia kad nebus alergijos oru plintantiems alergenams , paprasciausiai toje medziagoje nesiveis erkute ir panasiai . Prakaitavimas dazniausiai ne del lopsio , o del vaikucio paveldimumo , rubeliu ir panasiai . Kai mamytes turi pirmagimiuka , labai ypac pirmomis dienomis bijo ji isrengti , o vaikuciui perkaitimas baisesnis nei persalimas , jo termoreguliacija yra silpna , kai lauke virs 25 laipsniu daugiau bodziuko jam tikrai nieko nereikia , o dekuciu geriausiai tinka naturalaus froto ( 100 % medvilnes ) ranksluostukas kuo plonesnis arba palute 100 % flaneles medvilnes , jokiu budu ne sinttiniai pledukai . Uzklotukus medvilninius geriausia kuo dazniau plaut .
Na siaip chicco yra patentuotas termo lopsys ( cia jau arsana technologijas reiktu paskaityt ) , jo dugnas todel ir yra skyletas . Del dydzio tikrai galetu but gerokai didesnis , man asmeniskai imponuoja didesni lopsiai ypac vasara .
Pegperego klasikiniai lopsiai turi ventiliacijjas ( uzdaromas atveriamas , ir tikrai zenkliai padidina cirkuliacija lopsyje ).
Tikiuosi padejau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(renax @ 2007 06 08, 09:31)
Siaip ne medziagos yra antialergetines ( dazniausiai medziagu apdirbimas yra antialergetinis ) pats populiariausias yra ACTIGARD apdirbimas . Antialergetine nereiskia kad nebus alergijos oru plintantiems alergenams , paprasciausiai toje medziagoje nesiveis erkute ir panasiai . Prakaitavimas dazniausiai ne del lopsio , o del vaikucio paveldimumo , rubeliu ir panasiai . Kai mamytes turi pirmagimiuka , labai ypac pirmomis dienomis bijo ji isrengti , o vaikuciui perkaitimas baisesnis nei persalimas , jo termoreguliacija yra silpna , kai lauke virs 25 laipsniu daugiau bodziuko jam tikrai nieko nereikia , o dekuciu geriausiai tinka naturalaus froto ( 100 % medvilnes ) ranksluostukas kuo plonesnis arba palute 100 % flaneles medvilnes , jokiu budu ne sinttiniai pledukai . Uzklotukus medvilninius geriausia kuo dazniau plaut .
Na siaip chicco yra patentuotas termo lopsys ( cia jau arsana technologijas reiktu paskaityt ) , jo dugnas todel ir yra skyletas . Del dydzio tikrai galetu but gerokai didesnis , man asmeniskai imponuoja didesni lopsiai ypac vasara .
Pegperego klasikiniai lopsiai turi ventiliacijjas ( uzdaromas atveriamas , ir tikrai zenkliai padidina cirkuliacija lopsyje ).
Tikiuosi padejau  drinks_cheers.gif

Taip ACTIGARD yra speciali apsauga nuo bakterijų, dulkių erkučių ir grybelio, tik gamintojo puslayje aš neradau, kad tuo jie girtusi(gal pražiopsojau).Taip prakaitavimas daugiausia priklauso nuo aprangos, bet priklauso ir nuo to kur esi, t.y. jei pirty prakaituosi ir be drabužių. lotuliukas.gif Na o tos skylutės dugne nemanau, kad veiksmingos. Apie arsana techn. nežinau nieko, įdomu kur galėčiau sužinot?Ačiū. Taip pegperego klasikiniai lopšiai tikrai geri, bet ne Naveta.
Atsakyti
QUOTE(rimas19 @ 2007 06 08, 07:57)
Taip ACTIGARD yra speciali apsauga nuo bakterijų, dulkių erkučių ir grybelio, tik gamintojo puslayje aš neradau, kad tuo jie girtusi(gal pražiopsojau).Taip prakaitavimas daugiausia priklauso nuo aprangos, bet priklauso ir nuo to kur esi, t.y. jei pirty prakaituosi ir be drabužių. lotuliukas.gif Na o tos skylutės dugne nemanau, kad veiksmingos. Apie arsana techn. nežinau nieko, įdomu kur galėčiau sužinot?Ačiū. Taip pegperego klasikiniai lopšiai tikrai geri, bet ne Naveta.

O as neivardijau kad chicco tuo naudojasi as pasakiau kad populiariausias, bet kad antibakterine yra tai faktas , del http://www.artsana.com/ cia manau isami info bus .
O del prakaitavimo Thermore yra naudojama .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renax: 08 birželio 2007 - 12:06
QUOTE(renax @ 2007 06 08, 12:49)
O as neivardijau kad chicco tuo naudojasi as pasakiau kad populiariausias, bet kad antibakterine yra tai faktas  , del http://www.artsana.com/ cia manau isami info bus .
O del prakaitavimo Thermore yra naudojama .

Ačiū už info renax. Sužinojau,kad artsana grupė ir įkūrė chicco kompaniją. O Thermore kaip supratau irgi Italų kompanija gaminanti izoliacines medžiagas.
Atsakyti
QUOTE(rimas19 @ 2007 06 08, 10:43)
Ačiū už info renax. Sužinojau,kad artsana grupė ir įkūrė chicco kompaniją.  O Thermore kaip supratau irgi Italų kompanija gaminanti izoliacines medžiagas.

Ir siomis medziagomis butent ir yra siltinami lopsiukai smile.gif Ant kiekvieno lopsio tas ir prasyta smile.gif
Prasom 4u.gif
Atsakyti
A mes jau su S3 raliuojam mirksiukas.gif Kaifas nerealus. Nors kai surinkinėjom, tai vos neblioviau,maniau, kad prašoviau savo ct 0,1 pardavus. Bet dabar džiaugiuos,eina kaip tankas. Tik, kad nepavelku,kai reikia į antrą aukštą užsinešt.
Nors,jei reiktų lygint ir vieną, ir kitą... tai abu vežimėliai turi savų privalumų
Žodžiu,CHICCO JĖGA drinks_cheers.gif

Ct 0,1 į antrą aukštą vienu atsikvėpimu užsinešdavau,a dabar su S3 - tai puškuoju kaip garvežys,kol užsitysiu - bet užtat važiuoja kaip tankas mirksiukas.gif

Atsakyti
sveikutes smile.gif nezinau gal kas galetu man padet,niekaip nerandu info apie chicco vezimu remonta ax.gif mano naujas vezimas,bet jau suvariau suskleidimo trosiuka ir nebezinau kur tvarko verysad.gif .vezimas pirktas ne Lietuvoj. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianuka @ 2007 06 18, 13:49)
sveikutes smile.gif  nezinau gal kas galetu man padet,niekaip nerandu info apie chicco vezimu remonta ax.gif mano naujas vezimas,bet jau suvariau suskleidimo trosiuka ir nebezinau kur tvarko  verysad.gif .vezimas pirktas ne Lietuvoj. unsure.gif

pabandyk gal i kotryna nueit - ten yra chicco atstovas pas juos. duos gal koordinates ir tiesiog su juo susitarsi smile.gif
Atsakyti
mamos, o kaip vezimas CHICCO S3 TRIO ? nevirsta? ar patiko?
o kaip tokio modelio tik 4 ratu?
aciu uz nuomone ir patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ameya @ 2007 06 21, 15:04)
mamos, o kaip vezimas CHICCO S3 TRIO ? nevirsta? ar patiko?
o kaip tokio modelio tik 4 ratu?
aciu uz nuomone ir patarimus  4u.gif

nevirsta, tikrai fainas vežimas. Jau padėjom lopšį į šalį ir važinėjamės su sportine dalim. Esu labaoi patenkinta - ir minkštas, ir patogus, ir erdvus.
Atsakyti