Įkraunama...
Įkraunama...

CHICCO vežimėliai

Turime ir mes toki, visa komplekta is triju daliu, tai iki siol neatsidziaugiu smile.gif Sportinuko dar nenaudojome, bet jau uz menesuko pradesime smile.gif Jau musu mazius nebelabai nori miegoti vezhant ir pyksta, kai paguldome i gulima dali, taigi reikes jau pradeti i sportinuka sodinti, kad galetu dairytis ir viska matyti. Pokolkas i pusiau gulima padeti desime, jei uzmigs, atlenksime i visai gulima smile.gif

Mane labiausiai zhavi tai ratukai - lengvai susilanksto ir telpa i bagazine, visada jauciuosi laisvai - jei pvz. susimanau su vaiku kur nors uzvaziuoti, kad ir i parduotuve, tai automobiline kedute uzfiksuoju ant ratuku - ir patogu, ir grazu, ir toks mini vezimukas gaunasi - be tu universaliu ratuku neisgyvenciau smile.gif
Atsakyti
o as neiprantu dar prie mazu ratuku g.gif kai nelygumai dideli yra tai doh.gif nu bet gal ir su dideliais ratais butu taip pat g.gif labai zavi gera artu amortizacija, ta prasme nereikia sukineti to vezimo thumbup.gif
Atsakyti
niekaip negaliu apsispresti, trirati ar keturati chicco pirkti... g.gif . kazkaip man atrodo, kad keturacio per mazi ratukai. Gal kas naudojat trirati? prasau komentaru, kokie pliusai ir minusai? Aciu.
Atsakyti
QUOTE(janudi @ 2007 03 15, 20:45)
niekaip negaliu apsispresti, trirati ar keturati chicco pirkti... g.gif . kazkaip man atrodo, kad keturacio per mazi ratukai. Gal kas naudojat trirati? prasau komentaru, kokie pliusai ir minusai? Aciu.

triratis labai patogus ziema, per pusnynus ir siaip purvynus. jei kur nors sunku pravaziuot - tiesiog pakeli vezimelio gala, ir vienu priekiniu ratu pravaziuoji beveik bet kur.

bet jeigu nori lengvesnio sportinuko, tai geriau rinktis keturrati, net triratis niekados nebus labai lengvas.

mes patys naudojome trirati ziemai, ir dabar jau pirksim keturiu (tiksliau sesiu) mazesniu ratuku vasarai, tikiuosi pasiteisins.
Atsakyti
sveikutes,
norejau paklausti, ar tiesa, kad Chicco S3 triratis nera stabilus ir lengvai gali apvirsti? Labai prasau, kas turit trirati S3 atsakykit, nes labai domina sis vezimukas, bet neramina si apsivertimo mintis. Turbut tai aktualiau kai vaikiukas jau sedi, o ne lopsyje guli. Labai lauksiu atsakymu, aciu.
Atsakyti
QUOTE(janudi @ 2007 03 30, 21:27)
sveikutes,
norejau paklausti, ar tiesa, kad Chicco S3 triratis nera stabilus ir lengvai gali apvirsti? Labai prasau, kas turit trirati S3 atsakykit, nes labai domina sis vezimukas, bet neramina si apsivertimo mintis. Turbut tai aktualiau kai vaikiukas jau sedi, o ne lopsyje guli. Labai lauksiu atsakymu, aciu.

Siaip triraciai visi maziau stabilesni uz keturracius. Pati trirati turu ir man patinka. Aisku reikia biski kitaip laikyt keliant ant saligatvio, bet priprasi ir vargo nematysi wink.gif
Atsakyti
kokia nuomonė apie Chicco Ct 0.4 g.gif svoris 10 kg gal sunkoka į 5 aukštą g.gif rusų saite skaičiau kad jie "lipa" laiptais ar tiesa g.gif , gal kas turit?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikoleta: 01 balandžio 2007 - 10:51
QUOTE(Nikoleta @ 2007 04 01, 11:39)
kokia nuomonė apie Chicco Ct 0.4  g.gif svoris 10 kg gal sunkoka į 5 aukštą g.gif rusų saite skaičiau kad jie "lipa" laiptais ar tiesa g.gif , gal kas turit?

Turim si vezimeli thumbup.gif Patenkinta visais atzvilgiais, o ypac tuom, kad netenka nesiot, kaip rasei jis lipa laiptais thumbup.gif
Atsakyti
turiu Chicco CT0.1 ir esu be galo patenkinta thumbup.gif
as rinkausi pagal vezimeliu svori, Kotrynoj sitas buvo pats lengviausias. Man tai labai aktualu, nes pati turiu tasyti ta vezima i 2 a. (gerai kad ne i 5 biggrin.gif )
labai lengvai nusiema lopsiukas nuo remo, na lopsio yra vienas trukumas... jis labai jau maziukas blush2.gif jei butu ziema, butu tiesiog sunkiau paguldyti didesni vaika i lopsi su maisu, dideliu kombinezonu ar pan.
Labai patogi autokedute, taip pat labai patogiai issiema ir isideda i automobili, vieno mygtuko paspaudimu, nereikia kiekviena karta segioti dirzo mirksiukas.gif
Na, o sportines dalies dar neisbandem, bet manau taip pat nusiskundimu neturesime biggrin.gif
Zodziu vezimaitis thumbup.gif
Atsakyti
Išbandžiau Chicco ct 0.4, visai patiko thumbup.gif tik dėl "lipimo" laiptais, nelipa schmoll.gif bent mano daugiaukščio laiptais niekaip į viršų schmoll.gif , o vat į apačią neblogai , bet aš ir su savo dičkiu sėkmingai žemyn nudardėdavau priekinius ratus pakėlus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikoleta @ 2007 04 14, 17:28)
Išbandžiau Chicco ct 0.4, visai patiko  thumbup.gif tik dėl "lipimo" laiptais, nelipa  schmoll.gif bent mano daugiaukščio laiptais niekaip į viršų  schmoll.gif , o vat į apačią neblogai , bet aš ir su savo dičkiu sėkmingai žemyn nudardėdavau priekinius ratus pakėlus  biggrin.gif

Mes irgi tokį neseniai nusipirkom thumbup.gif thumbup.gif Mums tai super vežimukas. Prieš tai turėjom 16 kg "žieminį" "Oregon", tai dabar toks lengvutis lyginant su pirmuoju thumbup.gif thumbup.gif Tik va, apklotėlio salotinio niekur nerandu šaltesnei dienai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikoleta @ 2007 04 14, 17:28)
Išbandžiau Chicco ct 0.4, visai patiko  thumbup.gif tik dėl "lipimo" laiptais, nelipa  schmoll.gif bent mano daugiaukščio laiptais niekaip į viršų  schmoll.gif , o vat į apačią neblogai , bet aš ir su savo dičkiu sėkmingai žemyn nudardėdavau priekinius ratus pakėlus  biggrin.gif

na mes irgi daugiaauksciam gyvenam ir puikiai uzlipam aukstyn su visu vaiku ir dar pilnu krepsiu pirkiniu thumbup.gif kaip dar sian tiek prisipirkau visko doh.gif
Atsakyti