Atogrąža, aš nesakiau, kad naujokas vairavime buvo, bet turėjau omenyje mus naujokus, kad reikia pasvarstyt ar verta rizikuot, jei dar neturim teisių, jei dar dorai nemokam vairuoti, ar verta vežti. Aš esu atsakinga, todėl rimtai galvoju. Galbūt po kokių penkių metų bus drąsu visiškai. Dabar, kad ir kasdien važiuoju, tikrai nesu specas. Ir kaip sako būna patys pavojingiausi vairuotojai kurie vairuoja metus-du, nes tada jau atsipalaiduoji, nėra taip baisu, per daug pasitiki ir dažnai būna bum per žioplą galvą. Aš pvz pati tik išsilaikius, tikrai nesisodinčiau net ir savo vaiko, o ką jau kalbėt apie svetimą.
Papildyta:Čia man buvo toks bajeris, kad vos neįkaliau į užpakalį. Tiesiog važiavau tokia mažute gatvele, nejudria visai, prieš mane važiavo tik viena mašina, paskui mane nebuvo nieko išvis. Ir ką, ta mašina staigiai sustojo viduryje gatvės, kaip niekur nieko, o mus teskyrė kokie 3 metrai. Ir ką jūs galvojat, išgąstis mano buvo didžiulis, per stabdžius kaliau žiauriai, net užgęsau. Trūko laaaabai nedaug iki bum. Pasakoju kolegai, kad užgesau net kaip stabdžiau. Ir ką, sako vairavimo stažo stoka, kad užgesai. Na taip, iš to šoko staigiai stabdant, sankabos neįmyniau. Arba va kaip stabdžiai beveik dingę buvo neseniai, iš to šoko net nesumąsčiau, kad rankinį traukt reik, tiesiog mąsčiau į kurią įlėkt, savo juostoj, ar į kitą sukt vairą. Tiesiog stresinės situacijos mums dar nevisiškai blaiviai įveikiamos, ir vien dėl patirties stokos.