sveikos, ar galima prisijungti?
QUOTE(Aga @ 2009 12 09, 23:33)
Tai va va, ir stengiuosi nevežiot be reikalo jei nėra rimto reikalo. Kai reikia, vežu be problemos, bet bele pasivažinėt, neimu niekad.
Nu tai įsivaizduokit, gerą darbą darė, paėmė tranzuotoją, žuvo, ir kalėjimas, ir gyvenimo nėr vairuotojui...
Nu tai įsivaizduokit, gerą darbą darė, paėmė tranzuotoją, žuvo, ir kalėjimas, ir gyvenimo nėr vairuotojui...
Ne, nu bet klausykit, su tokiu mąstymu galima išvis už vairo nebesėsti, juk galima ne tik viduje sėdintį, o iš išorės einantį nutrenkt. Galimybė, ko gero, dar didesnė, kai pėstieji gatvėn mauna nė nepasidairę ir tamsoj... Be to, manau, ir statistiškai tokių atvejų apstu, o kiek atvejų, kai žūva paimtas pavežėti? Ar todėl turiu vengti tiesiog pasivažinėjimo? O kitų malonumų irgi vengti, pvz., vyšnių valgymo, jų vaikui davimo, nes kažkas kauliuku užspringo? Aš, pvz., esu girdėjusi, kad supainiojus stabdžius su gazu, moteris į parduotuvę įvažiavo, tai taip išeitų, turiu vengti prie parduotuvių parkuotis, kad netampyt likimo už ūsų?
Atsiprašau iš anksto, bet man toks požiūris netoli kažkokios paranojos jau, ,,o kas būtų, jei būtų, vai vai vai" labiau būdinga bobutėms, kurių nervų sistema jau nualinta per gyvenimą
na nezinau, sumaisyti gaza su stabdziais? na nezinau, as tai toki varianta isivaizduoju, tik jei nuo mechanines pavaru dezes persedi ant automatines ir atvirksciai, kitaip nelabai suvokiu sorry, tokia mano nuomone. arba esi tik ka iskeptas vairuotojas
QUOTE(do22 @ 2009 12 09, 23:50)
na nezinau, sumaisyti gaza su stabdziais? na nezinau, as tai toki varianta isivaizduoju, tik jei nuo mechanines pavaru dezes persedi ant automatines ir atvirksciai, kitaip nelabai suvokiu sorry, tokia mano nuomone. arba esi tik ka iskeptas vairuotojas
Na, detalių nežinau, bet apie tokius atsitikimus esu skaičiusi ir ne kartą. Tai jau kaip ir turėčiau nei gazuot, nei stabdyt, jei vadovautis logika ,,nerizikuoti"?
na, va, paguglinau, prašom: supainiojo
Štai kitas atvejis iš ČIA, tik jau Šiauliuose: ,,Supainiojęs pedalus, sukūlė automobilį Prieš vidurdienį Aido gatvėje į medį įsirėžė automobilis "Audi 100". Automobilį vairavęs šiaulietis prisipažino, kad išvažiuodamas iš aikštelės supainiojo mašinos akseleratoriaus ir stabdžių pedalus. Automobilis išvertė atitvarus ir rėžėsi į kaštoną. Vairuotojas nenukentėjo. Supainiojęs pedalus, sukūlė automobilį" , Štai dar...
as nesakau, kad nebuna taip, bet as to elabai suvokiu
QUOTE(Atogrąža @ 2009 12 09, 23:45)
Ne, nu bet klausykit, su tokiu mąstymu galima išvis už vairo nebesėsti, juk galima ne tik viduje sėdintį, o iš išorės einantį nutrenkt
Jeigu aš teisingai supratau, kalba buvo ne apie tai, kad apskritai niekada nieko nevežioti, o apie tai, kad neturint patirties geriau to nedaryti . Pradžioj juk dar ir pasitikėjimo savimi nėra...
Na mano akim žiūrint- požiūris teisingas. Abejojant savo jėgom nėra ko pulti geradario vaidinti. Reikia suprasti, kad prie to pavežiojimo prisideda ir atsakomybė už kitą.
O su laiku ir drąsa, ir patirtis, ir įgūdžiai atsiras...
sveikos, jungiuosi į naują temą
senokai berašiau čia nors visada paskaitau, kaip jums sekasi..
važinėti sekasi neblogai, nepatinka tik, kad taip anksti temsta, nes man tamsoj vis dar nepatogu vairuoti. visos šviesos akina, nieko nematau, o jei dar rūkas būna na nieko, po Kūčių jau ilgės diena
dar dėl tepalo, jei kas keitėtės. kiek maždaug (ir kur) kainuoja pasikeisti variklio alyvą? kaip suprantu, ją išpila, praplauna ir užpila naujos?
senokai berašiau čia nors visada paskaitau, kaip jums sekasi..
važinėti sekasi neblogai, nepatinka tik, kad taip anksti temsta, nes man tamsoj vis dar nepatogu vairuoti. visos šviesos akina, nieko nematau, o jei dar rūkas būna na nieko, po Kūčių jau ilgės diena
dar dėl tepalo, jei kas keitėtės. kiek maždaug (ir kur) kainuoja pasikeisti variklio alyvą? kaip suprantu, ją išpila, praplauna ir užpila naujos?
QUOTE(Gardee @ 2009 12 10, 16:34)
kiekvienai masinai skirtingai kainuoja,neperseniausiai keiciau tai 70lt sumokejau
QUOTE(@mamyciukas@ @ 2009 12 10, 15:57)
kiekvienai masinai skirtingai kainuoja,neperseniausiai keiciau tai 70lt sumokejau
suprantu, kad kainos nebus vienodos, bet teiraujus, kiek maždaug reikės šiam reikalui
QUOTE(Gardee @ 2009 12 10, 18:20)
suprantu, kad kainos nebus vienodos, bet teiraujus, kiek maždaug reikės šiam reikalui
iki 100lt
QUOTE(Atogrąža @ 2009 12 09, 23:45)
Aš, pvz., esu girdėjusi, kad supainiojus stabdžius su gazu, moteris į parduotuvę įvažiavo, tai taip išeitų, turiu vengti prie parduotuvių parkuotis, kad netampyt likimo už ūsų?
ta moteris neseniai antrą kartą įvažiavo į kitą parduotuvę
QUOTE(Aga @ 2009 12 10, 20:39)
ta moteris neseniai antrą kartą įvažiavo į kitą parduotuvę
pavaro moteriske,kaip is jos teisiu neatima