Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 12 22, 21:02)

nu mes važiavom Kauno gatve, ten iš viso patyliu biggrin.gif biggrin.gif viena pusė pravažinėta link akropolio, priešinga tai kominė biggrin.gif Taikos prospektas toj vietoj, kur rašiau, nustebino - juk pagrindinė gatvė miesto... paskui važiavom Šilutės plentu, tai ten daugmaž normaliai. ir važiavom tik vakarop jau, tai irgi visai nieko kelias buvo...
o nežiūri žinių dabar? nustebino dar kartą. įmonė pasiūlė savivaldybei nemokamai valyti pietinį miesto rajoną. savivaldybė atmetė siūlymą. be abejo, geriau bylinėtis dėl neatliktų darbų, nei valyti miestą biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 12 22, 10:15)
Na klaipedietes, kaip si ryta vaziavosi? biggrin.gif

Puikiai lotuliukas.gif

Antru, trečiu bėgiu, pamažiukais, neskubom... Į darbą pavėlavau... doh.gif Bet labiausiai sujuokino didžiulis straipsnis šiandienos Vakarų eksprese apie tai, kaip vakar visą dieną dirbo valymo mašinos, o vakare jos darbavosi, pasirodo net devynios vienu metu mieste (nepamirškim, kad miestas - trys pagrindinės gatvės). Dar gražiau - rašo, kad pagrindinis jų darbo krūvis - naktį, škia, mergaitės, šįryt tie užsnigti ir slidūs keliai jums tik pasivaideno. Haliucinacijos nuo šalčio ir nepripratimo cool.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Atogrąža @ 2009 12 22, 21:13)

aš tai dar nedrįstu sėst prie vairo, man užtenka to ekstrymo pajust, kai draugas vairuoja... bet sakiau tikrai eisiu pabandyt biggrin.gif biggrin.gif ir šiaip labiausiai juokina tas gynimasis "Čia viskas ne dėl kelių nenuvalymo, viskas todėl, kad juk žiema, supraskit". tai tipo dabar jei aš užsimaniau kakot, tai galiu pakakot autobuse ir išeit? nu juk dzin, kad vieša vieta, bet užsimaniau žiauriai, tai supraskit doh.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Atogrąža @ 2009 12 22, 20:13)
Puikiai lotuliukas.gif

Antru, trečiu bėgiu, pamažiukais, neskubom... Į darbą pavėlavau...  doh.gif  Bet labiausiai sujuokino didžiulis straipsnis šiandienos Vakarų eksprese apie tai, kaip vakar visą dieną dirbo valymo mašinos, o vakare jos darbavosi, pasirodo net devynios vienu metu mieste (nepamirškim, kad miestas - trys pagrindinės gatvės). Dar gražiau - rašo, kad pagrindinis jų darbo krūvis - naktį, škia, mergaitės, šįryt  tie užsnigti ir slidūs keliai jums tik pasivaideno. Haliucinacijos nuo šalčio ir nepripratimo  cool.gif  lotuliukas.gif

As siaip nei vienos valomosios masinos nemaciau niekur! schmoll.gif Ryte i darba vaziavau pirma juosta (nuo egles turgaus reikia i Naujakiemio gatve sukti), tai galvojau uzsikasiu sniege! doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Evut @ 2009 12 22, 20:18)
aš tai dar nedrįstu sėst prie vairo, man užtenka to ekstrymo pajust, kai draugas vairuoja... bet sakiau tikrai eisiu pabandyt  biggrin.gif  biggrin.gif  ir šiaip labiausiai juokina tas gynimasis "Čia viskas ne dėl kelių nenuvalymo, viskas todėl, kad juk žiema, supraskit". tai tipo dabar jei aš užsimaniau kakot, tai galiu pakakot autobuse ir išeit? nu juk dzin, kad vieša vieta, bet užsimaniau žiauriai, tai supraskit  doh.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tai jau taip. Situacija iki marazmo daėjus drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šianakt žada dar daugiau sniego,jaučiu teks palikt mašina,nes ryte gali buti labai liudna 000054.gif 000054.gif 000054.gif
Atsakyti
Tai dabar jau pusto, mama toj pacioj gatvej gyvena, bet kol parejau, oho, vejelis kyla ir sninga tuo pat metu! doh.gif
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 12 22, 20:47)
Tai dabar jau pusto, mama toj pacioj gatvej gyvena, bet kol parejau, oho, vejelis kyla ir sninga tuo pat metu! doh.gif

Tai linksma rytoj bus unsure.gif Man kaip tik vaikus pas gydytojus vežti reikės verysad.gif
Atsakyti
man tai vis tiek labai patinka kiemų būklė Klaipėdoje biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
ir vel sninga doh.gif
Atsakyti
Kaune sninga irgi, bet nors nešalta vakarop buvo thumbup.gif
Atsakyti
o man ziauriai grazu kai taip sninga wub.gif tiek to tas vairavimas(na nors trumpam blush2.gif ) bet uztat galim pasidziaugti grazia balta ziema, o jei dar ir per kucias taip issilaikytu tai is vis pasaka butu wub.gif
Atsakyti