Ir pas mus keliai tragiški O kiemuose kas darosi Mašiną taip ir svaido
Ui, Klaipėda - čiuožykla Sninga vnuo pietų ir smarkiai. Nesnigo tik vienu metu, kai aš išėjau iš darbo ir nukasinėjau mašiną (labai švariai, bo maniau - snigt nustojo visam). Ale jau bevažiuojant namo vėl drėbt ėmė Nu balta, gražu, pusnys (pamečiau bato pakulnę kažkurioje jų ), Visos mašinos dabar, jau išvažinėtu ledu, apkratytu sniegeliu, šliaužia tik kokiu 20-30 greičiu. Tik viens BMV nutarė kad aš per lėtai važiuoju, tai bandė aplenkt. Bet jam patrukdė raudonas šviesoforas, o paskui, užsidegus žaliam, jis taip tikėjosi šaut priekin, kad tik stovėjo su greit besisukančiais ratais ir - nė iš vietos Būt juokinga, jei nebūt pavojinga, tai tokiais momentais tik pamąstau ,,proteli proteli, užsuk bet paviešėt", kaip sako mano mama
QUOTE(*Evut @ 2009 12 21, 21:28)
žiūrėt klaipėdietės reidą? siaubas, esu nustebusi ir tiesiog pritrenkta...
Ne, nežiūrėjau, o ką tokio rodė?
QUOTE(Atogrąža @ 2009 12 21, 23:34)
Ne, nežiūrėjau, o ką tokio rodė?
Vat vat, ir man smalsu Ką gi ten rodė?
QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 12 22, 10:15)
Na klaipedietes, kaip si ryta vaziavosi?
Aš tai nesakysiu
QUOTE(Kalafijora @ 2009 12 22, 10:19)
Aš tai nesakysiu
Keliai nenuvalyti, kosmaras, as visa kelia treciu begiu vaziavau, masina net tiesiam kelyje mete, tai ir ciuozinejau visa kelia!
QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 12 22, 10:24)
Keliai nenuvalyti, kosmaras, as visa kelia treciu begiu vaziavau, masina net tiesiam kelyje mete, tai ir ciuozinejau visa kelia!
Tai aš čia prieš porą dienų policijai prieš nosį parodžiau dailiojo čiuožimo programą Keliai tragiški Sniego kalnai. O aš posūkyje pasuku į kairę, o ten policija žmogelį susistabdžius stovi. Policijos mašina normaliai kelkraštyje stovėjo, o to sustabdyto vos ne vidury gatvės. Tai, galvoju, pavažiuosiu biški kairiau, kad apvažiuočiau žmoniškai. O ten prie skiriamosios juostos tokios pusnys Nu ir aš į ta pusnį, kai sukau, taip su galiniu ratu ir įvažiavau Pasikapsčiau biški, bet normaliai iš ten išlindau Žodžiu, pamoką apturėjau
torrentuose yra, jei įdomu, parsisiųskit. linkomanijoj konkrečiai o šiaip tai rodė čia vienoj vietoj, Šilutės plento pabaigoj berods, iš šalutinio į pagrindinį ten toks tipo nedidelis keliukas, tai nufilmavo šešioliką avarijų per dieną, o dar neaišku, kiek buvo nefilmuotų. skambino kelininkams, bet tie nieko nepadarė, o kitą dieną vėl tas pats buvo. ir tipo iki tokio lygio, kad mašiną gaudė policininkas su žmogeliu kažkokiu rankom, kad ji neišslįstų į pagrindinį, nes žiauriai ledas tik buvo..
o tetis vakar irgi sakė, kad iš viso siaubas, keliai visiškai nevalyti... taupo savivaldybė, kalakutams neužtekt gali, jei kelius pradėtų valyt
o šiaip pajuokavom vakar taip nestipriai. greitu metu galėtų išleist įstatymą ir uždraust žiemą važinėt transportu bet kokiu, kad nereikėtų kelių valyt. tada susitaupytų biudžetui šiek tiek. o jei visiems pradėtų kojos lūžt paslystant, tai tada išleistų įstatymą, kad nebemoka draudimo kojų lūžių atvejais, kad irgi sutaupytų pinigų
o tetis vakar irgi sakė, kad iš viso siaubas, keliai visiškai nevalyti... taupo savivaldybė, kalakutams neužtekt gali, jei kelius pradėtų valyt
o šiaip pajuokavom vakar taip nestipriai. greitu metu galėtų išleist įstatymą ir uždraust žiemą važinėt transportu bet kokiu, kad nereikėtų kelių valyt. tada susitaupytų biudžetui šiek tiek. o jei visiems pradėtų kojos lūžt paslystant, tai tada išleistų įstatymą, kad nebemoka draudimo kojų lūžių atvejais, kad irgi sutaupytų pinigų