Jau kas per namelių grožis
Na pas mane Kalėdinių meduolių kepimo ir puošimo maratonas baigėsi Dabar - pakavimas. Štai dalis rezultato
Ačiū už atsakymus, kibsim į darbą vakare
Neryte butinai darysiu tavo triufelius
QUOTE(minimaus @ 2009 12 11, 08:07)
Neryte butinai darysiu tavo triufelius
aš taip pat gal net šiandien.
tiesa, tavo sutrūkinėja sausainukai visiems labai patinka. Vakar į kursus nešiausi tai labai greitai indas tuščias liko ir dar recepto paprašė. Ačiū, kad pasidalini!
tiesa, meduolinių nameliukų paroda
Pažiūrėjau keletą namelių gaminimo fotoreportažų. Kai kur puošė prieš sulipdant namo sienas, kirut puošia jau sulipdytą. Kaip jūs darėt?
Aš jau susigundžiau, nors buvau nutarusi šiemet nekepti. Tiesa kepsiu ne namelio formos. Pasirodysiu po savaitgalio
kiek groziu pridejot
minimaus, Noelle, sekems gaminant triufelius tikrai labai skanus
Noelle, dziauguosi, kas pavyko itruke ir kad visiems patiko
minimaus, Noelle, sekems gaminant triufelius tikrai labai skanus
Noelle, dziauguosi, kas pavyko itruke ir kad visiems patiko
Sveikos, mergaites
kepiau meduolius pagal Nerytes ir vakar pagal Cipuku recepta, tai man asmeniskai patiko pagal Cipuko, nes jie tokie minkstuciai, o vyrui Nerytes....
Aisku savaitgali kepsiu nameli, turbut pagal Bea recepta, nes ten kieti meduoliai gaunasi ( bent jau taip skaiciau)
Tik noriu paklausti, gal kartosiuos, zinau kad Nerytes meduolius reikia laikyti uzdaroje dezeje, o va apie Cipuko meduoliu niekur neradau.. kaip jus darote? kur laikote?
Aciu visoms uz skanumynu receptus
kepiau meduolius pagal Nerytes ir vakar pagal Cipuku recepta, tai man asmeniskai patiko pagal Cipuko, nes jie tokie minkstuciai, o vyrui Nerytes....
Aisku savaitgali kepsiu nameli, turbut pagal Bea recepta, nes ten kieti meduoliai gaunasi ( bent jau taip skaiciau)
Tik noriu paklausti, gal kartosiuos, zinau kad Nerytes meduolius reikia laikyti uzdaroje dezeje, o va apie Cipuko meduoliu niekur neradau.. kaip jus darote? kur laikote?
Wow kaip cia viskas skaniai atrodo.
Net seile istyso.
As tai dietiska saldumynu recepta pasiulyciau.Visai nedaug reikia, zodziu pyragas is 2 kg obuoliu ir stiklines miltu.Valio.
http://www_bukitesve...-obuoli-pyragas
Net seile istyso.
As tai dietiska saldumynu recepta pasiulyciau.Visai nedaug reikia, zodziu pyragas is 2 kg obuoliu ir stiklines miltu.Valio.
http://www_bukitesve...-obuoli-pyragas
visoms kepijelems po visu labai grazus kepiniai
Saulėlydi, liuks Meduoliai puikūs
Aš savo namą vis "statau" statau ... Nežinau, kas išeis. Jei išeis - nesugrius - tai parodysiu.
Aš savo namą vis "statau" statau ... Nežinau, kas išeis. Jei išeis - nesugrius - tai parodysiu.
QUOTE(arune @ 2009 12 11, 13:14)
Saulėlydi, liuks Meduoliai puikūs
Ačiū
Matai kur galima susitikiti ..
Laukiam namo. Aš šiemet statybom neužsiimsiu
QUOTE(lina_skl @ 2009 12 11, 13:15)
As kepiau jau pries kelias savaites cipciuko meduolius ir laikau kartoninej dezutej , pabandziau vakar viena nu nerealus kuo tokiau tuo skanesni gaunasi... kazkaip labai abejojau tuo kad kuo ilgiau stovi tuo skanesni meduoliai gaunasi bet pasirodo tiesa.
QUOTE(vija @ 2009 12 11, 00:47)
Čia kuom stogas dengtas? Spėju, kad kažkokiais dribsniais?
cini-mini dribsniais
QUOTE(saulėlydis* @ 2009 12 11, 09:07)
Na pas mane Kalėdinių meduolių kepimo ir puošimo maratonas baigėsi Dabar - pakavimas. Štai dalis rezultato
o kaip sudziovinti greituoju budu apelsinus? gal galima orkaiteje? ar kaip?
QUOTE(Noelle @ 2009 12 11, 11:22)
Pažiūrėjau keletą namelių gaminimo fotoreportažų. Kai kur puošė prieš sulipdant namo sienas, kirut puošia jau sulipdytą. Kaip jūs darėt?
Aš jau susigundžiau, nors buvau nutarusi šiemet nekepti. Tiesa kepsiu ne namelio formos. Pasirodysiu po savaitgalio
as puosiau jau sulipdyta, bet dabar darysu dar viena, tai puosiu pries lipdant manau cia kaip kam patogiau, reikia tiesiog isbandyti