Gal kuri kepėt meduolius su dirbtiniu medum ? Kažin ar gautusi? Turiu du stiklainiukus, stovi jau antri metai , sakau gal sunaudočiau
QUOTE(norita @ 2009 12 10, 20:30)
Gal kuri kepėt meduolius su dirbtiniu medum ? Kažin ar gautusi? Turiu du stiklainiukus, stovi jau antri metai , sakau gal sunaudočiau
Kepiau pagal Cypciuko receptą ir dėjau dirbtinį medų į vieną porciją kitą syk kepiau iš trijų ir dėjau tikrą, abiem atvėjais tešla gera buvo
QUOTE(Danguolė @ 2009 12 10, 19:12)
Neryte, atsiprašau jei klausimas kartosis , bet noriu žinoti, kiek laiko gali išsilaikyt įtrūkę sausainiai
manau savaite dvi, o gal ir ilgiau... gerai nezinau
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 12 10, 20:16)
Tai kad margarinas ir sviestas vienodo riebumo bent jau tie EVE ir VILNIAUS, kur 82 %.
na pas mus jis minkstesnis nei sviestas
QUOTE(norita @ 2009 12 10, 20:30)
Gal kuri kepėt meduolius su dirbtiniu medum ? Kažin ar gautusi? Turiu du stiklainiukus, stovi jau antri metai , sakau gal sunaudočiau
as kai pas mama kepdavau tai ji turedavo dirbtinio medaus ir kepravom is jo - nepajutau skirtumo
Cia namelis pagal pirmo psl. receptura.Beveik savaite laikiau dezuteje,nes neturejau laiko statyt,tai langai nutirpo .Suminkstejo ir lengvai buvo galima apipjaustyt kur reik.puosiau su vaikais,kiekvienos vis kita siena .
Merginos HELP!!!!!!! Kaip kept sita eglute?
Paaiskinkit?
Va tokiai eglutei:
Paaiskinkit?
Va tokiai eglutei:
As tik su dirbtiniu kepu... nes man naturalaus gaila nes naturalu arbatoms naudojam
Papildyta:
Cia Kaledines egles receptas CIA
Is sios normos sako labai didele egle gaunasi, as ketinau kepti is puses normos, bet siais metais turbut nepavyks...
O as issikirpus esu trafaretus is CIA ir nereikia pirkti.. jas tiesiog iskeptas suklijuoji aisingu, papuosi sokoladu ir liuks as taip manau
Papildyta:
QUOTE(Nonna @ 2009 12 10, 21:58)
Cia Kaledines egles receptas CIA
Is sios normos sako labai didele egle gaunasi, as ketinau kepti is puses normos, bet siais metais turbut nepavyks...
O as issikirpus esu trafaretus is CIA ir nereikia pirkti.. jas tiesiog iskeptas suklijuoji aisingu, papuosi sokoladu ir liuks as taip manau
QUOTE(d-oncek @ 2009 12 10, 21:52)
Nuostabus toks 'neprimakliakotas'. Laabai grazus.
O langai istirpo, ta karamele?
o aš iškepiau tradicinį vokišką kalėdinį varškės tešlos pyragą (Quarkstollen),kurį siūliau jau praeitoje temoje.tada nuorodą daviau į rusų saitą
receptas čia pyragui be įdaro.
yra truputį kitokie variantai su marcipanu ir aguonom.kvepia dieviškai tikiuosi,kad ir skonis neprastesnis bet apie tai sužinosiu tik po dviejų savaičių,kai pyragai "subręs"
prieš kepant
iškepus
ir paruošus įvyniojimui
receptas čia pyragui be įdaro.
yra truputį kitokie variantai su marcipanu ir aguonom.kvepia dieviškai tikiuosi,kad ir skonis neprastesnis bet apie tai sužinosiu tik po dviejų savaičių,kai pyragai "subręs"
prieš kepant
iškepus
ir paruošus įvyniojimui
QUOTE(jolanka @ 2009 12 10, 23:10)
QUOTE(d-oncek @ 2009 12 10, 21:52)
Nuostabus toks 'neprimakliakotas'. Laabai grazus.
O langai istirpo, ta karamele?
Aciu Suradau tik kelis ciulpiamus saldainius namuose skirtingu spalvu...Dabar kaip isdauzyti
QUOTE(d-oncek @ 2009 12 10, 21:52)
Labai daili tvorelė. O kaip tokį didelį kiemą iškepei? Beje, kieme žiema tokia lietuviška, be sniego