Kepiau Nerytės meduolius- super, labai meduoliški , minkštučiai
Kažkaip sužiūrėjau tik produktus ir ėjau gaminti, tai eigoj iškilo klausimas
Kaip žinoti kada jau gana tuos miltus kaitinti?
O dėl pūtimosi ir nelygumų , manau, kaltas gali būti nelygus iškočiojimas ir gal netikslus sodos/ kepimo miltelių panaudojimas. Aš su soda jau n metų nekepu, pamenu, kad ji gesinasi su grietine, nustebau, kad pabandžius gesinti neputojo
tik gerokai vėliau prisiminiau, kad citrinos rūgšties reikėjo... tai meduoliai nesipūtė labai smarkiai, bet vistiek gavosi minkščiai, o kur storiau pakočiojau, tai išvis super
Kadangi čia bandomasis variantas, tai iš tų likučių, kur vėliau sudėjusi kočiojau ir man gavosi nelygių meduolių, bet aš jau iškart mačiau, kad nevienodai išsikočiojo, tai čia gal ir yra priežastis