jau radau
QUOTE(G.Jurgita @ 2009 12 25, 17:28)
Kadangi jau ne viena įdėta japniško obuolių-aguonų pyrago foto, tai aš nesikartosiu, tiesiog parašyt norėjau, kad jis labai patiko !!! Tikrai dar ne kartą jį gaminsiu Drėgnas, ne per saldus, toks aguoninis aguoninis....
Ir aš kepiau japonišką obuolių-aguonų pyragą, deja, jis mūsų skoniui nelabai
Tikrai niekada jo nebekartosiu, juk sakoma - skoniui draugų nėra!
Nu sveikos mergaites, rasau nakty TAI PIRMIAUSIAI VISAS SU SVENTEM !!!
Tai va, greit sumesiu ka dariau sventems pati
Imbieriniai sausainiukai:
http://sigitosvirtuv...usainiai-7.html
( mano fotke )
(gavosi labai daaaaug gal 1,6 kg pakankamai skanus )
Cipciuko meduoliai:
gavosi skanus, irgi daug, buvo pilna puodyne, nuotraukoje 1/3 belike
Ir garsusis " Japoniskas aguonu - obuoliu pyragas"
daug nuomoniu, ir daug skoniu, tad 70 ant 30 % patiko - ne, bet man super i
Tai va, greit sumesiu ka dariau sventems pati
Imbieriniai sausainiukai:
http://sigitosvirtuv...usainiai-7.html
( mano fotke )
(gavosi labai daaaaug gal 1,6 kg pakankamai skanus )
Cipciuko meduoliai:
gavosi skanus, irgi daug, buvo pilna puodyne, nuotraukoje 1/3 belike
Ir garsusis " Japoniskas aguonu - obuoliu pyragas"
daug nuomoniu, ir daug skoniu, tad 70 ant 30 % patiko - ne, bet man super i
O as pabaigai sios temos noreciau ACIU pasakyt visoms uz geras idejas visu kepinukai buvo labai grazus o mums patys paciausi buvo Cipsiuko meduoliai
Sveikinu visas su atėjusiomis šventėmis
Labai visos gražių meduoliukų prikepėt ir kiti Kalėdiniai skanėstukai atrodo nuostabiai Aš atnešu irgi saviškius parodyt kepiau pagal Cipciuko receptą - mums jie mmm
Labai visos gražių meduoliukų prikepėt ir kiti Kalėdiniai skanėstukai atrodo nuostabiai Aš atnešu irgi saviškius parodyt kepiau pagal Cipciuko receptą - mums jie mmm
QUOTE(Pelė snaudalė @ 2009 12 24, 10:34)
Su antro numerio antgaliu ir vienkartiniu maišeliu - šiemet pirmą kartą išbandžiau - labai supaprastina gyvenimą
Papasakokit, kur nusipirkti tuos antgalius? Supermarketuose tokių, aišku, nebūna. Kur jų ieškot?
Ir pasakykit tikslų tikslų glajaus sudėtį. Gal aš ne tokį darau... nes:
dekoravau savo meduolius iki 2 val nakties. Glajus gavosi, rodos, puikus, tirštas, dailiai dekoravosi, bet sakykit, kodėl jam džiūstant ant sausainių linijos praplatėja? Atrodo taip dailiai išpaišiau, plonom linijom, o ryte tokie tiap-liap atrodo, meduoliukai išsprogtakiai, nes iš mažų akyčių toookie veizolai pasidarė...
stai cia mano kaledines eglutes
http://public.fotki....kepiniai/4.html
http://public.fotki....kepiniai/4.html
Japoniškas obuolių aguonų pyragas - patiko visiems 100 proc. Tik kai kepiau iš pusės normos, tai maža buvo
Vakar ir as kepiau japoniska aguonu-obuoliu pyraga, bet panos - su receptu ten visgi kazkoks nesusipratimas yra - kiek as nutuokiu apie visokiu kepiniu teslas, tai virta manu kose sitoj vietoj neatlieka jokios funkcijos - ar kose bus tesloj ar jos nebus, rezultatas - tas pats mano galva cia reikia sausu manu kruopu 8 sauksteliu, tada bus prasme tas manas apskritai cia deti, kadangi i tesla neįeina miltai. Gaminu su manu kruopom ir varskes apkepa ir kt pyragus, tai zinau kaip gaunasi...
Bet siaip visumoj pyragas tikrai skanus isirasysiu i savo receptu knygele
Bet siaip visumoj pyragas tikrai skanus isirasysiu i savo receptu knygele
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.