Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai skanumynai

QUOTE(rugiagele26 @ 2009 12 09, 17:30)
Man tie Eurokos maiseliai nelabai patiko, nes jie didoki, o as meduolius kepu ivairiu dydziu, ir noriu po viena supakuoti.

As pirkau maiselius Scheteling'e (Vilniuje), yra ivairiu dydziu, tinkamu ir vienam meduoliukui (bet tokiam didesniam), ir daaaaug meduoliuku:D Ir pats celofanas toks storesnis, tvirtas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Apia @ 2009 12 09, 19:14)
As pirkau maiselius Scheteling'e (Vilniuje), yra ivairiu dydziu, tinkamu ir vienam meduoliukui (bet tokiam didesniam), ir daaaaug meduoliuku:D Ir pats celofanas toks storesnis, tvirtas 4u.gif

o kiek jie kainuoja?
ir su paveiksleliu ar vienspalviai? ax.gif
Atsakyti
na va.. prakepai įdomumo dėlei cipciuko meduolius...

na ir mintys dviprasmiškos g.gif na taip.. minkšti thumbup.gif bet kažkokie man nemeduoliški g.gif skonio atžvilgiu skanesni bea... o minkštumo tai žinoma šitie.. dar pamėginsiu kitą dieną nerytės rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jolanka @ 2009 12 09, 01:14)
O as pati kepiau cerpes, is tos pacios teslos  smile.gif

wow koks grazus namelis

QUOTE(akvilyte @ 2009 12 09, 11:16)

įkeliu savo dviejų namelių stogus... vieno čerpes spaudžiau su grybuko formos kotu.  o kitas iš daaaaaaaaug mažų širdučių... nors šitą darydama tikėjaus kiek kitokio varianto, bet visumoj visai nieko gavosi  biggrin.gif

gal galima pamatyti visus namelius bigsmile.gif

QUOTE(talita @ 2009 12 09, 14:36)
Sveikutes,idejau savo vakarykscius kepinukus mirksiukas.gif

QUOTE(Saulėgrąža @ 2009 12 09, 14:57)
o čia mūsų su  sūnum vakarykštės maklės  blush2.gif

kokie mieli darbeliai

QUOTE(Martini @ 2009 12 09, 15:24)
Aš irgi norėjau minkštų meduolių ir iš visų atsiliepimų supratau, kad Nerytės bus tinkamiausias variantas, bet.... verysad.gif turbūt kažką ne taip dariau, nes tešla gavosi labai guminė, traukėsi, todėl formelės gavosi negražios. Iškilo labai, nors ir dėjau tik 1 su trupučiu šaukštelio sodos... Net nežinau, kas ne taip g.gif

unsure.gif tiek mazai sodos dejai, o taip putesi ir traukesi blink.gif
neturiu zalio supratimo kas ne taip... kodel vienom merginom grazus, lygus gaunasi, o kitom puciasi ir traukiasi... juk receptas tas pats...

nors as kepiau pagal bea, bet man nesigavo turejau savo prod. prideti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 12 09, 19:40)

gal galima pamatyti visus namelius  bigsmile.gif

. juk receptas tas pats...

vienas įdėtas buvo anoj temoj.. o kitą reik fotkint.. bet vis tyngiu gražiai nupyškint rolleyes.gif

na bandysiu ir aš gal poryt g.gif reik pas bobutę kiaušinių nuvažiuot... nors draugė kepė tai sakė laaaaabai skanūs rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2009 12 09, 18:50)
na va.. prakepai įdomumo dėlei cipciuko meduolius...

na ir mintys dviprasmiškos  g.gif  na taip.. minkšti  thumbup.gif  bet kažkokie man nemeduoliški  g.gif  skonio atžvilgiu skanesni bea... o minkštumo tai žinoma šitie.. dar pamėginsiu kitą dieną nerytės  rolleyes.gif

Na, ne be reikalo musu skonai ir skiriasi matyt.
Man Bea tai super, gal musu namuose dregna, bet jie atminkstejo ir super, tokie truputi net guminiai.

QUOTE(Nerytė @ 2009 12 09, 19:40)
nors as kepiau pagal bea, bet man nesigavo turejau savo prod. prideti blush2.gif

As kociodama tik miltu barstau ir viskas, o tesla neminkyta i saldytuva dedu, tik saukstu ismaisyta ir ji sustingsta gerai.

Kepiau siandien pabandyt imbierinius sausainiukus, tai MB sake kad skaniau nei meduoliai biggrin.gif

Del to pirkto glaisto Oetker niekas turbut nezino, niekas man patarimo nepameta, ar galiu tubeles sildyt?
Atsakyti
QUOTE(jolanka @ 2009 12 09, 20:24)

Kepiau siandien pabandyt imbierinius sausainiukus, tai MB sake kad skaniau nei meduoliai  biggrin.gif

Del to pirkto glaisto Oetker niekas turbut nezino, niekas man patarimo nepameta, ar galiu tubeles sildyt?

Mum irgi imbieriniai thumbup.gif
pirkau kt. firmos tūbelėse glaistą, tai ant pakuotės parašyta kad trumpai pašildyt po tekančiu vandeniu
Šaunuolės mamos, tiek daug idėjų, ruošiamės su sūnum irgi kept namuką, tai tiek patarimų 4u.gif
Atsakyti
Mergaitės, gal galit pagelbėt?
Kepu Guminius meduolius pagal Cipciuka, o kaip juos saugot reikia uždaram ar atviram inde? Ačiū
Atsakyti
O gal tos, kurioms tesla sunku buvo kocioti, nes traukesi, labai ilgai minke g.gif
Atsakyti
Na va,kepiau meduolius ir nameli pagal Nerytes recepta,tiksliau beveik pagal ji biggrin.gif ,kaip visada ikisau ir savo trigrasi doh.gif ,taigi kepiau is dvieju normu,tai dejau 4 kiausinius ir 2 trynius(2 baltymus numuilinau puosybai),sodos pamazinau,idejau dar pora saukstu vaiku saldzios kakavos del spalvos,ir cukru maisiau pusiau su dirbtiniu medum,bet jau miltu suejo,gal 1,3 kg doh.gif .Laikiau tesla per nakti saldytuve ,kociojosi gerai beveik nesitrauke ir gavosi skanus,minksti,nu zodziu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuze1 @ 2009 12 09, 18:51)
o kiek jie kainuoja?
ir su paveiksleliu ar vienspalviai? ax.gif

Paprasti celofaniniai, vadinamieji placiadugniai, tokio tipo kaip kad buna sveriamos arbatos supakuotos, kainavo kazkur apie 0.50 - 0.80lt/1vnt. priklausomai nuo dydzio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apia: 09 gruodžio 2009 - 21:19
QUOTE(Neryte @ 2009 12 09, 20:55)
Na va,kepiau meduolius ir nameli pagal Nerytes recepta,tiksliau beveik pagal ji  biggrin.gif  ,kaip visada ikisau ir savo trigrasi  doh.gif  ,taigi kepiau is dvieju normu,tai dejau 4 kiausinius ir 2 trynius(2 baltymus numuilinau puosybai),sodos pamazinau,idejau dar pora saukstu vaiku saldzios kakavos del spalvos,ir cukru maisiau pusiau su dirbtiniu medum,bet jau miltu suejo,gal 1,3 kg  doh.gif .Laikiau tesla per nakti saldytuve ,kociojosi gerai beveik nesitrauke ir gavosi skanus,minksti,nu zodziu  thumbup.gif

karsta.gif dziaugiuosi, kad pavyko, nors ir su lyriniais nukrypimais 4u.gif
Atsakyti