Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai skanumynai

QUOTE(sirdelle @ 2009 12 22, 09:25)
aguonele
Kaip skaniai atrodo thumbup.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rozine_svajone @ 2009 12 22, 13:12)
labukas, siandien atejo eile puosti meduoliukus mano wink.gif noreciau paklausti gal zinote kokiu nuorodeliu su jau papuostais meduoliais? noreciau ideju prisigaudyti... puost ketinu tik baltu ir rudu glajais, nes man patinka minimaliai papuosti smile.gif

juk 1-am psl vios nuorodos mirksiukas.gif
as kepiau meduoliukus pagal Neringa.
nu super thumbup.gif vos spejau iskept, nes kol kociojau viena gabala teslos, kita teslos gabala vaikai tiesiog suvalge lotuliukas.gif blink.gif
sake taips skanu, nei kept nereikia rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
kadangi vakar isveziau fotika i darzeli, kad netyca sian neuzmirsciau, tai teko aukletoju paprasyt kad ir mano gamini nufotkintu, tai aisku foto ne tokios kokybiskos, nu bet geriau, nei nieko... pasirodom ... pirmas blynas doh.gif
user posted image
is nugaros ne kaip atrodo blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Merginos, gal kas pasidalintumėte kokiu aguonų pyrago ar vyniotinio receptu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LinaGustė @ 2009 12 22, 20:24)
Merginos, gal kas pasidalintumėte kokiu aguonų pyrago ar vyniotinio receptu  4u.gif

Sveika!

As jau visur siulau si vyniotini, kas paklausia lotuliukas.gif Kepiau daug ka su aguonom, bet sis mane pakerejo:
Miseles "Vyniotinis su aguonomis"
Tikrai labai skanus (nebent musu seimai, tai labai patiko) ir nemazas toks thumbup.gif
Atsakyti
ligita33, mielas namelis wub.gif
Atsakyti
laba ryta...
jau kokie groziai cia...
nusprendziau kept meduoliukus...tikiuos gausis, nes gyvenime nesu kepusi... blush2.gif

o man gal galit pasakyt aip pasigamint dazus is burokeliu, avieciu..nes pardese nerandu tu maistiniu dazu...aciu 4u.gif (arba nemoku ieskot biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(ruteliux25 @ 2009 12 23, 10:51)
o man gal galit pasakyt aip pasigamint dazus is burokeliu, avieciu..nes pardese nerandu tu maistiniu dazu...aciu  4u.gif (arba nemoku ieskot biggrin.gif )

rudus dazus dariau su kakva, nors galima paprasciausiai sokolada naudot mirksiukas.gif o raudonus dariau su vysniu uogiene blush2.gif oranzinius/geltonus su saltalankiu sultimis smile.gif o kitoms spalvoms - zaliai, melynai ir t.t. naudojau tuos pabarstkus kur PC buna tortams... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mergyte83 @ 2009 12 22, 23:44)
ligita33, mielas namelis  wub.gif

aciu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kiskius @ 2009 12 23, 09:01)
rudus dazus dariau su kakva, nors galima paprasciausiai sokolada naudot  mirksiukas.gif  o raudonus dariau su vysniu uogiene  blush2.gif oranzinius/geltonus su saltalankiu sultimis  smile.gif o kitoms spalvoms - zaliai, melynai ir t.t. naudojau tuos pabarstkus kur PC buna tortams...  thumbup.gif

aciu..
bet ar reikia juos papildomai su kazkuom dar sumaisyti skysciu ar panasiai...sorry uz kvailus klausimus, bet noriu bandyt daryt ir gaut gera rezultata biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ruteliux25 @ 2009 12 23, 11:44)
aciu..
bet ar reikia juos papildomai su kazkuom dar sumaisyti skysciu ar panasiai...sorry uz kvailus klausimus, bet noriu bandyt daryt ir gaut gera rezultata biggrin.gif  4u.gif

tai reikia pasidaryti ta baltymu-cukraus pudros glaju ir tada i ji po truputi pilti uogieniu ar sulciu kol pasieksi norima spalva, tik atsargiai nenuskystink, arba dar pudros dadet.. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kiskius @ 2009 12 23, 10:04)
tai reikia pasidaryti ta baltymu-cukraus pudros glaju ir tada i ji po truputi pilti uogieniu ar sulciu kol pasieksi norima spalva, tik atsargiai nenuskystink, arba dar pudros dadet.. thumbup.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti