labukas
bandysiu sian is BEA recepto ir nameli pastatyt
man tai sie meduoliai labai skanus gavosi, tik is pradziu suvargus del miltu buvau, bet dabar turetu geriau gautis
QUOTE(junyte @ 2009 12 20, 23:23)
Prikepiau meduolių. Skonis liuks, bet kieti labai
Ir stovi jau kelias dienas, ir nesiruošia minkštėt nei kiek. Iškepus sudėjau į stiklinį indą. Bet kai dėjau, jie jau pravėse buvo. Ar yra koks būdas juos truputį paminkštint?
as dejau i uzdara inda iskart is skardos, tik istrauktus is orkaites. manieji nera minksti, bet vaikuciai mazieji net puikiai ikanda ir valgo. esm idejimo i inda ir yra i karto, nes tada, sandariai uzdarius jie garuoja, kas ir drekina juos
QUOTE(čikuraku @ 2009 12 21, 02:27)
pabarga visoms, kurios mokat graziai ir lygiai papuost meduoliukus, manieji pagal cipsiuka.rankos vos nenukrito, kol papuosiau jei tai imanoma vadint papuosimu...
galima buvo ir labiau pasistengt, bet pirmam kartui ir taip esu patenkinta savim, nes nemegstu jokiu kepinuku gaminti.
kur jau cia labiau bepasistengsi??? superiniai meduoliukai
kai pati puosiau, tai zinau, kiek cia tamstele darbo idejote
neisivaizduoju, kap dar graziau galima papuost??? ta puosimo mase taip greitai stingsta, kad tik ziurek suspek dar visus papuost iuki jos sustingimo.