Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai skanumynai

nu pasisakykit kas nors apie maistinius dazus ax.gif Kur perkat kaunietes?

QUOTE(vija @ 2009 12 20, 21:28)
Kur tokių būna pirkt?

aha man ir idomu kur buna pirkti tokiu maiseliu
Atsakyti
QUOTE(geguzyte5 @ 2009 12 20, 20:57)
Pasakykite, kurioje temeleje buvo meduoliuku sabloniukai. Neturiu formeliu ir noriu nusipiesti ir pagal jas ispiauti meduoliukus. Zinau, jog kazkada apie tai buvo rasyta, bet visko perskaityti neimanoma lotuliukas.gif

Keletas neblogų yra čia ir dar čia mirksiukas.gif.
Atsakyti
pabarga visoms, kurios mokat graziai ir lygiai papuost meduoliukus, manieji pagal cipsiuka.rankos vos nenukrito, kol papuosiau jei tai imanoma vadint papuosimu...

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

galima buvo ir labiau pasistengt, bet pirmam kartui ir taip esu patenkinta savim, nes nemegstu jokiu kepinuku gaminti.
Atsakyti
Labai grazu 4u.gif Mano meduoliai sukietejo. Sudejau i metalines uzdaras dezutes. Ka daryt? Gal kas turit patarimu?
Atsakyti
pagal koki recepta kepei? As kepiau pagal Cipciuka , kai iskepe buvo minkstuciai, galvojau tokie ir liks, bet va pagulejo savaite ir vakar paragavau, tai tokie sakyciau kietoki. Kame reikalas? noriu minkstu meduoliu, gal galitit koki recepta rekomenduoti?
Atsakyti
QUOTE(Awdrute @ 2009 12 21, 08:31)
Labai grazu  4u.gif Mano meduoliai sukietejo. Sudejau i metalines uzdaras dezutes. Ka daryt? Gal kas turit patarimu?

as kepiau pagal cypciuko,tai is pradziu buvo minksti kol silti ,o paskui sukietejo i akmeni.nedejau i jokias metalines dezes,padejau i dubeni ,palikau neuzdengta ant spinteles virtuvej ir po poros dienu suminkstejo thumbup.gif bigsmile.gif ,cia priklauso turbut nuo dregmes kambariuose
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stebukliukas: 21 gruodžio 2009 - 09:14
labukas
bandysiu sian is BEA recepto ir nameli pastatyt ax.gif man tai sie meduoliai labai skanus gavosi, tik is pradziu suvargus del miltu buvau, bet dabar turetu geriau gautis blush2.gif
QUOTE(junyte @ 2009 12 20, 23:23)
Prikepiau meduolių. Skonis liuks,  bet kieti labai doh.gif Ir stovi jau kelias dienas, ir nesiruošia minkštėt nei kiek. Iškepus sudėjau į stiklinį indą. Bet kai dėjau, jie jau pravėse buvo. Ar yra koks būdas juos truputį paminkštint?

as dejau i uzdara inda iskart is skardos, tik istrauktus is orkaites. manieji nera minksti, bet vaikuciai mazieji net puikiai ikanda ir valgo. esm idejimo i inda ir yra i karto, nes tada, sandariai uzdarius jie garuoja, kas ir drekina juos

QUOTE(čikuraku @ 2009 12 21, 02:27)
pabarga visoms, kurios mokat graziai ir lygiai papuost meduoliukus, manieji pagal cipsiuka.rankos vos nenukrito, kol papuosiau jei tai imanoma vadint papuosimu...

galima buvo ir labiau pasistengt, bet pirmam kartui ir taip esu patenkinta savim, nes nemegstu jokiu kepinuku gaminti.

kur jau cia labiau bepasistengsi??? superiniai meduoliukai thumbup.gif kai pati puosiau, tai zinau, kiek cia tamstele darbo idejote doh.gif neisivaizduoju, kap dar graziau galima papuost??? ta puosimo mase taip greitai stingsta, kad tik ziurek suspek dar visus papuost iuki jos sustingimo.
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2009 12 20, 22:28)
Kur tokių būna pirkt?

Labas rytas,
Panevezyje as pirkau ten kur visokias pakavimo priemones pardavineja.. o kituose miestuose kur rasti, jei nezinot kur tokiu parduotuviu yra, tai nezinau unsure.gif

QUOTE(Awdrute @ 2009 12 21, 09:31)
Labai grazu  4u.gif Mano meduoliai sukietejo. Sudejau i metalines uzdaras dezutes. Ka daryt? Gal kas turit patarimu?

man suminkstejo tik isemus is dezutes, savaite dezutej stovejo tai tik sukietejo... doh.gif o isemus per diena suminkstejo thumbup.gif
Atsakyti
Na stai, pagaliau sulipdziau doh.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
O as kepiau pagal Cipciuka. Iskepiau pries gera savaite, laikiau dezutese, kazkiek pakietejo, bet tikrai nepasidare traskus. Siaip daugiau jokiu kitu ir nebandau. Tik siandien manau atejo eile Nerytes suniukams, nes visas ofisas jau isbandes smile.gif
Atsakyti
rytas 4u.gif
kepėm šeštadienį ir mes meduoliukus pagal nerytės receptą ax.gif gavosi tikrai labai skanūs ir minkšti thumbup.gif dekoruot leidom vaikams, tai namukas toks išvarvėjęs gavosi, o sausainukai kreivi šleivi lotuliukas.gif bet vaikams daug džiausmo buvo thumbup.gif
user posted image

QUOTE(kiskius @ 2009 12 21, 09:42)

Panevezyje as pirkau ten kur visokias pakavimo priemones pardavineja.. o kituose miestuose kur rasti, jei nezinot kur tokiu parduotuviu yra, tai nezinau  unsure.gif

galima būtų konkrečiau, kokioje parduotuvėje ax.gif gali ir į až parašyt ax.gif būsiu dėkinga 4u.gif
Atsakyti
Mano pirmieji meduoliai kepti pagal Bea receptą iškart tapo kietukai. Dėk nedėjus į dėžutę. Kaip ir pirma rašiau - skanūs traškučiai smile.gif
Mačiau daug liaupsių Cipciuko receptui, tad vakar susigundžiau pabandyt ir šiuos. Ištraukti iš orkaitės buvo minkštučiai, įdėjus į dėžutę pakietėjo, bet nevisiškai, yra minkštumas. Šiandien puošiau. Nei vienam, nei kitam recepte nedeginau cukraus, jie ir taip rudukai gavos.

Kairėje kepti pagal Bea, puošti glajumi iš baltymo ir pudros, dešinėje Cipciuko - baltu šokoladu ir pabarstukais. Ne gražuoliai, bet svarbu labai skanūs rolleyes.gif ir kaip pirmas blynas, manau gavos neprisvilęs biggrin.gif

user posted image
Atsakyti