Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai skanumynai

QUOTE(JViktorija @ 2009 12 20, 18:51)
Rodom ir mes savo kaledinius meduolius  smile.gif  smile.gif
Nameli issikepem, bet jau nebe iki dekoravimo  doh.gif . Gal ryt, nes sian jau sotus dekoravimu  biggrin.gif
user posted image
user posted image

labai grazu,noreciau ir as pabandyti.gal gali recepta parasyti,ir is kur gauti tokiu formeliu?
Atsakyti
QUOTE(Angel05 @ 2009 12 20, 19:03)
labai grazu,noreciau ir as pabandyti.gal gali recepta parasyti,ir is kur gauti tokiu formeliu?

receptai pirmame sios temos psl, o formeles bent jau as pirkau "IKI"
Atsakyti
merginos, kiek graziu skanestu prigaminot bigsmile.gif
Atsakyti
Angel05, receptas, pagal BEA, man jis pasirode paprasciausias, o ir meduoliai labai skanus. O formeles turejau is vaikystes ir dar iki pirkau, tiik iekur neradau tikru kalediniu formaeliu: kaledu seniu, kojiniu, angeliuku ir t.t. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(JViktorija @ 2009 12 20, 18:14)
Angel05, receptas, pagal BEA, man jis pasirode paprasciausias, o ir meduoliai labai skanus. O formeles turejau is vaikystes ir dar iki pirkau, tiik iekur neradau tikru kalediniu formaeliu: kaledu seniu, kojiniu, angeliuku ir t.t.  verysad.gif

pirkau metalines formeles "Maximoj" nesenai, mazoje Maximoj" su vienu "X",

Buvo eglutes, angeliukai po 3.99 trys eglutes ar angeliukai formeles;

dėžėse gulėjo netoli rankšluosčių ir kt. smulkmenų. Supakuoti permatomoj plastmasej iš viršaus ir su popieriumi apacioje.
Atsakyti
QUOTE(ugne_11 @ 2009 12 19, 23:16)
Cipciuko meduoliai  4u.gif

Labai aciu 4u.gif

QUOTE(kirbe @ 2009 12 20, 12:07)
Sveikutes.....dar vienas musu namelis...

Kaip fainiai ir paprastai papuostas stogas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kiskius @ 2009 12 19, 23:37)
kaip jau minejau labai patogu su tais mazyciais maiseliais su uzsegimu... ir pigu (100 vnt vos 2 lt kainavo) ir patogu...  :

Kur tokių būna pirkt?
Atsakyti
Pasakykite, kurioje temeleje buvo meduoliuku sabloniukai. Neturiu formeliu ir noriu nusipiesti ir pagal jas ispiauti meduoliukus. Zinau, jog kazkada apie tai buvo rasyta, bet visko perskaityti neimanoma lotuliukas.gif
Atsakyti
KAIP GRAZU CIA VISKAS ACIU UZ IDEJAS KALEDOM thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
As pirkau maximoje formeles, buvo sniego senis, krentanti zvaigzde, zmogeliukas, eglute ir varpelis. Pati ispjoviau kojines ir lazdeles. 4u.gif
Puosiau glajum ir spalvotom kokosu drozlem. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Awdrute @ 2009 12 19, 21:16)
Mano sestadieninis uzsiemimas.

QUOTE(neli @ 2009 12 19, 23:26)
Kepiau ir aš meduoliukų

QUOTE(jolanka @ 2009 12 20, 03:23)
smile.gif pabaigiau savo nameli  ax.gif

QUOTE(kirbe @ 2009 12 20, 11:07)
Sveikutes.....dar vienas musu namelis...

QUOTE(pirasa @ 2009 12 20, 14:12)
Mano kalėdiniai kepiniai:

QUOTE(ligita33 @ 2009 12 20, 17:42)
Niu atnesu Jums vaišiu mano pirmas blynas...  blush2.gif

Labai labai labai grazu bigsmile.gif Ziuresiu kas man gausis su puosimu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uogyte777: 20 gruodžio 2009 - 21:36
Prikepiau meduolių. Skonis liuks, bet kieti labai doh.gif Ir stovi jau kelias dienas, ir nesiruošia minkštėt nei kiek. Iškepus sudėjau į stiklinį indą. Bet kai dėjau, jie jau pravėse buvo. Ar yra koks būdas juos truputį paminkštint?
Atsakyti