Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai skanumynai

ta namo stoga kur pirmame puslapyje idetas galma padaryti taip
Tesla sudeti i mesmale ir permalti
gausis tokie makaronai
Ir lipdyti prie stogo.O tada kerpt
As nebandziau bet gal gautusi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(talita @ 2009 12 09, 14:36)
vakarykscius kepinukus mirksiukas.gif

gražučiai bigsmile.gif kaip lygiai glajus padengtas 4u.gif

o čia mūsų su sūnum vakarykštės maklės blush2.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
dabar galvos skausmas, kur gaut skaidrių maišiukų doh.gif
Atsakyti
skaičiau, skaičiau pirmam lape sudėtus receptus, ir temas tolyn, bet vat man iškylo klausimas:
o kas yra guminiai Cypciuko meduoliai?
ar buna kurie nors meduoliai minksti is karto?
daug kas kepa pagal Bea recepta, bet kiek perskaiciau, tai kai kurios raso, kad jie net ir pastoveje nebuna minsti g.gif O as noriu kad butu veliau minskti g.gif
Atsakyti
QUOTE(talita @ 2009 12 09, 14:36)
dabar galvos skausmas, kur gaut skaidrių maišiukų  doh.gif

Labai gražūs wub.gif

Nusipirkit Eurokose wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Elzė @ 2009 12 09, 14:57)
skaičiau, skaičiau pirmam lape sudėtus receptus, ir temas tolyn, bet vat man iškylo klausimas:
o kas yra guminiai Cypciuko meduoliai?
daug kas kepa pagal Bea recepta, bet kiek perskaiciau, tai kai kurios raso, kad jie net ir pastoveje nebuna minsti  g.gif  O as noriu kad butu veliau minskti  g.gif

pagal Bea kieti meduoliai, labai tinka papuošimams, namukams, o pagal Cypciuką - manieji, storesni puikūs valgyti iš kart drąsiai kepkit, mes čia iš trijų normų privarėm, tik, kad jau suvalgyta nemažai smile.gif mano mažiukas ima ir kerta,, niamnis..
QUOTE(Vikucce @ 2009 12 09, 15:07)
Labai gražūs wub.gif

Nusipirkit Eurokose wub.gif

Ačiū labai... už paprotinimą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elzė @ 2009 12 09, 14:57)

Nerytės 4u.gif
Atsakyti
Aš irgi norėjau minkštų meduolių ir iš visų atsiliepimų supratau, kad Nerytės bus tinkamiausias variantas, bet.... verysad.gif turbūt kažką ne taip dariau, nes tešla gavosi labai guminė, traukėsi, todėl formelės gavosi negražios. Iškilo labai, nors ir dėjau tik 1 su trupučiu šaukštelio sodos... Net nežinau, kas ne taip g.gif
Atsakyti
Talita, labai grazu, o is ko tie besmegeniai?
Saulegraza, na ir darbelioooo, jei is 3 normu 4u.gif

QUOTE(akvilyte @ 2009 12 09, 13:58)
namukam tai as ištikima bea meduolinei tešlai.. o valgymui bandysiu šiemet kokius kitus... nors visais metais ir meduolius iš bea tešlos kepdavau  biggrin.gif
lotuliukas.gif  nieks neklausė... o mano namuko perykštis išsamus aprašymas yra namukų temoj  tongue.gif  ten ir stogo paslaptys atskleistos  4u.gif

as tai per vieną kartą.. nes kai puošiu tai virtuvė kaip mūšio lauke atrodo  lotuliukas.gif

man tai tiesą sanakt to glajaus skonis šlykštus... nesuprantu ko ten pridėta (kalbu apie riūžavą)  kažkada per klaidą nusipirkau  lotuliukas.gif

O as kepiau ir nameli ir meduolius is Bea teslos, na man jie super, tik kai iskepi kieti, o kita diena jau pamiksteje, ir kocioju labai plonai, man tai skanuciai.
Gailiuosi, kad Nerytes nesigavo, visos taip giria....

O kokius kepsi valgymui?
Eisiu studijuot tavo namuko pernykscio aprasymo smile.gif
As tai tvarkingai vakar dirbau, ale jau siandien gal irgi bus musis biggrin.gif bet nieko tokio per kelis kartus dirbti? ar geriau iskart? bijau kad nepradetu luzinet dabar sustinges glajus kai kur dar teks dalipint g.gif

Nesiryztu ir Cypsiuko bandyt, po anos nesekmes.
Bea iseina geri tai ir maisau kelinta karta ax.gif
Dar noreciau pabandyti imbierinius sausainiukus - namukus Bea.
Papildyta:
QUOTE(Martini @ 2009 12 09, 15:24)
Aš irgi norėjau minkštų meduolių ir iš visų atsiliepimų supratau, kad Nerytės bus tinkamiausias variantas, bet.... verysad.gif turbūt kažką ne taip dariau, nes tešla gavosi labai guminė, traukėsi, todėl formelės gavosi negražios. Iškilo labai, nors ir dėjau tik 1 su trupučiu šaukštelio sodos... Net nežinau, kas ne taip g.gif

Nenusimink, ir man taip nutiko, kai ispjovem formeles, jos vos ne dvigubai susitrauke dedant i skardele, o jau stoooris gavosi, tai koks 1,5-2cm iskeptu unsure.gif
Kazka mes ne taip darom g.gif
Atsakyti
Man Cipciuko meduoliai buvo labai skanus ir minkstuciai blush2.gif Jaigu dar kada kepsiu, tai tik pagal ta recepta rolleyes.gif Man atrodo ta tesla gali tikti ir namukui, tik gal vos vos ilgiau pakepti reik, na visai truputuka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Martini @ 2009 12 09, 15:24)

pamėginkit Cypciuko receptą, man jis toks paprastas,tešla super gaunasi... nereik šaldyt, o aš bijau tų cukraus deginimų tai vieną sykį dėjau rudą, bet medų dirbtinį, o antrą syk - cukrų baltą, bet medų tamsų naturalų, abu kartus daug prieskonių su cinamonų, gavosi puiki spalvytė... ir nereik vargt ir nervintis su tom karamelėm wink.gif
Atsakyti
besmegeniai is tos pacios meduolines teslos,tik dariau burbuliukus rankom ,3mazejancius burbuliukus,o paskui suklijavau ir puosiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Cia ziuriu daug kas net nesistengia temu ansktesniu paskaitinet, ir vis to paties klausineja doh.gif

Cipciuko meduoliai superiniai, minksti gaunasi iskart, tik kociot aisku reikia storiau. O cukraus degint nebutina, nes nuo prieksoniu gaunasi rudi rudi, jau buvau idejusi foto.

Man tie Eurokos maiseliai nelabai patiko, nes jie didoki, o as meduolius kepu ivairiu dydziu, ir noriu po viena supakuoti. Tai i Eurokos supakavau didelius, o maziukus is kepimo rankoves susukau graziai. Kai visus padarysiu, pasirodysiu supakuotus.
Atsakyti