Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai skanumynai

QUOTE(Elzė @ 2009 12 20, 12:18)
man ir taip pat buvo. labai trukineja. tai as iskociojau, isspaudziau formas ir atsargiai dejau i skarda. kai iskepe tai liuks buvo
Ligita, as tai pagal Cipciuka kepiau, bet ir pagal Bea gal jums taip pat iseitu

Tai kaip suprantu realia tešla tokia lipnesnė turi būti, t.y. geriau mažiau miltų nei daugiau g.gif
Atsakyti
o gal cia miltai kalti? vel naudojau tuos EKSTRA, nors po Meducio pagal Cipciuka torto nesekmes sakiau daugiau ju nebenaudosiu... bet buvo akcija ir vel nusipirkau verysad.gif jie visiskai neipdo teslos man i vientisa mase... tai ka dabar daryt? ar dadet kazko, ar i mikrobange kist, ar lauk mest????
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2009 12 20, 09:42)
Pagal kurį receptą eglutės ir kūčiukai?

Aciu visoms 4u.gif

Vaidulka, eglutes pagal Bea, o kuciukai is kito forumo (musu bendraamziu). Laabai skanus, ale nedristu det receptuko, nes pagerinti, ne pasninkiski biski. Maciau kitam forume ten kariauja daugelis del pieno/vandens ir riebalo dejimo i kuciukus biggrin.gif net del kiausiniu derasi biggrin.gif
O mano tai tokia nuostata, jei jau visa gyvenima nesilaikai tu dideliu pasninku, tai vienos dienos neuzteks...ir nieko nenutiks jei i mieline tesla bus ipilta pieno, ir ideta koks gramas margarino. Nesupraskit klaidingai, mes laikomes tradiciju del valgiu. O del teslos neuzmetykit cia manes kepurem ax.gif
Atsakyti
Mano kalėdiniai kepiniai:
Eglutė pagal Daividiją:
user posted image
user posted image
Ir dėžė meduolių pagal Bea (prasta nuotraukos kokybė ir nesimato visų, Kadangi pilna dėžė, tai nenorėjau jų visų išimti);
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pirasa: 20 gruodžio 2009 - 14:14
radau buda, kaip vistiek neismest teslos lauk. dedu i mikro mazoj tempoj trumpam, tada dadeu paprastu miltu ir gaunas liuks thumbup.gif iskepiau 4 skardas thumbup.gif kai musu dickis atsikels po pietu, bandysim puost, jei aisku mazieji leis doh.gif tik taip nuejo miegot, su mano receptu sone pasidejes lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolanka @ 2009 12 20, 13:38)
Aciu visoms  4u.gif

Vaidulka, eglutes pagal Bea, o kuciukai is kito forumo (musu bendraamziu). Laabai skanus, ale nedristu det receptuko, nes pagerinti, ne pasninkiski biski. Maciau kitam forume ten kariauja daugelis del pieno/vandens ir riebalo dejimo i kuciukus  biggrin.gif net del kiausiniu derasi  biggrin.gif
O mano tai tokia nuostata, jei jau visa gyvenima nesilaikai tu dideliu pasninku, tai vienos dienos neuzteks...ir nieko nenutiks jei i mieline tesla bus ipilta pieno, ir ideta koks gramas margarino. Nesupraskit klaidingai, mes laikomes tradiciju del valgiu. O del teslos neuzmetykit cia manes kepurem  ax.gif

Tai gal galetum receptuka kuciuku i AZ parasyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba,
atnešu vienos mamytės primintą receptuką - labai skanu ir tinka kalėdoms. thumbup.gif

Bundukai su aguonų įdaru
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dangiuk @ 2009 12 20, 16:42)

Bundukai su aguonų įdaru

o receptas g.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2009 12 20, 17:03)
o receptas  g.gif

Oi, atsiprašau. Tuoj bus

Mielinė tešla:
500g miltų, kiaušinis, žiupsnis druskos, šaukštas cukraus, šaukštas aliejaus, 250ml pieno, 30g mielių.
Įdarui:
2 stiklinės maltš aguonų, 4 šaukštai cukrais, keli lašai migdolų esencijos (ji nebūtina, bet dudoa tokį laaabai gerą skonį).
Aliejaus virimui.
Pakildint mieles su pienu, cukrum, druska, aliejum ir šaukšteliu miltų. Kai pakils, pilt į miltus, minkyt tešlą, pastatyt, kad pakiltų. Tada dar sykį perminkyt ir galima lipdyt bundukus.
bundukų forma - pasirinktinai. Įdaro produktus tiesiog sumaišyt ir dėt į bundukų vidų. Užvirint aliejų, dėt bundukus ir virt, kol parusvės. Išvirusius pabarstyti cukraus pudra.
Viskas. 4u.gif
Atsakyti
Niu atnesu Jums vaišiu mano pirmas blynas... blush2.gif bet vos pradejus puost kazkodel vaikuciai atsibudo ir jau aks ten dares doh.gif ir vyresneli laikyk ir juos kalbink ir ziurek, kad glajus nesudziutu doh.gif nu tai, gavos, kas gavos blush2.gif
user posted image

user posted image

cia tik puse to, ka iskepiau ir papuosiau doh.gif niu bet net mazyliams skanus tie sausainiukai thumbup.gif tai manau suvalgysim be problemu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolanka @ 2009 12 20, 12:38)

O mano tai tokia nuostata, jei jau visa gyvenima nesilaikai tu dideliu pasninku, tai vienos dienos neuzteks...ir nieko nenutiks jei i mieline tesla bus ipilta pieno, ir ideta koks gramas margarino. Nesupraskit klaidingai, mes laikomes tradiciju del valgiu. O del teslos neuzmetykit cia manes kepurem  ax.gif

visiskai tau pritariu........ drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Rodom ir mes savo kaledinius meduolius smile.gif smile.gif
Nameli issikepem, bet jau nebe iki dekoravimo doh.gif . Gal ryt, nes sian jau sotus dekoravimu biggrin.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti