QUOTE(akvilyte @ 2009 12 20, 17:03)
o receptas
Oi, atsiprašau. Tuoj bus
Mielinė tešla:
500g miltų, kiaušinis, žiupsnis druskos, šaukštas cukraus, šaukštas aliejaus, 250ml pieno, 30g mielių.
Įdarui:
2 stiklinės maltš aguonų, 4 šaukštai cukrais, keli lašai migdolų esencijos (ji nebūtina, bet dudoa tokį laaabai gerą skonį).
Aliejaus virimui.
Pakildint mieles su pienu, cukrum, druska, aliejum ir šaukšteliu miltų. Kai pakils, pilt į miltus, minkyt tešlą, pastatyt, kad pakiltų. Tada dar sykį perminkyt ir galima lipdyt bundukus.
bundukų forma - pasirinktinai. Įdaro produktus tiesiog sumaišyt ir dėt į bundukų vidų. Užvirint aliejų, dėt bundukus ir virt, kol parusvės. Išvirusius pabarstyti cukraus pudra.
Viskas.
Gimdymas pro langą Aš esu permainingas žmogus. Mane gali pradžiuginti apkabinimas. Gali pravirkdyti daina. Mane gali nuliūdinti prisiminimai. Mane gali prajuokinti draugės šaltumas. Prajuokinti, o po to papiktinti. Aš nemoku slėpti jausmų.. Bet moku slėptis po antklode.