Sveikos..
atsinesu ir as savo sios dienos darba... pirmas blynas... visa diena sugaisau..
kaip jau minejau labai patogu su tais mazyciais maiseliais su uzsegimu... ir pigu (100 vnt vos 2 lt kainavo) ir patogu... tik dabar suku galva i ka supakuoti reikes
http://www.part.lt/i...707af16c904.JPG
pabaigiau savo nameli Gaila, kad egles nedariau zalios ir apsnigtos, o tik meduoline...kazko man truksta zalumos (ne be reikalo esu sodybos zeldinimo inziniere )
Dar egluciu prikepiau dovanelems
Ir kuciukai (receptas pagerintas)
QUOTE(jolanka @ 2009 12 20, 03:23)
Pagal kurį receptą eglutės ir kūčiukai?
QUOTE(rozine_svajone @ 2009 12 19, 21:10)
labuka, na va siandien iskepiau meduoliu pagal nerytes recepta. Pasaka, gavosi mano svajoniu meduoliai. tik pastebejimas: dariau beveik is trigubos normos, o sodos dejau ir tai maziau nei reiktu: 5 arbat. saukstelius. o jie man taip putesi ir kilo bet jau i gala tai jau grazus isejo sakau gal itakos tam turi , kad kai pradejau kocioti ir jau kepti tesla dar buvo silta? nes pabaigoj kai atveso tai gerai gavosi
malonu, kad patiko
o del to kilimo tai nezinau, gal tikrai itakos turi silta tesla
QUOTE(Awdrute @ 2009 12 19, 21:16)
Mano sestadieninis uzsiemimas. Meduoliukai pagal cipciuka.
o kuo barstei batelius bei eglutes
QUOTE(kiskius @ 2009 12 19, 23:37)
Sveikos..
kaip jau minejau labai patogu su tais mazyciais maiseliais su uzsegimu... ir pigu (100 vnt vos 2 lt kainavo) ir patogu... tik dabar suku galva i ka supakuoti reikes
QUOTE(jolanka @ 2009 12 20, 03:23)
pabaigiau savo nameli
wow kaip viskas grazu
O čia kas liko iš mūsų meduoliukų po išdalinimo draugams Dėkui cipciukui už receptą
QUOTE(kiskius @ 2009 12 20, 00:37)
Sveikos..
QUOTE(jolanka @ 2009 12 20, 04:23)
pabaigiau savo nameli Gaila, kad egles nedariau zalios ir apsnigtos, o tik meduoline...kazko man truksta zalumos (ne be reikalo esu sodybos zeldinimo inziniere )
QUOTE(kirbe @ 2009 12 20, 12:07)
Viskas labai grazu
neberandu kur, bet kažkuri mama rašė kur galima isigyti ivairiausiu maistiniu dazu Kaune?
niu gelbekit mamkos
bandau daryt sausainiukus pagal Bea recepta... nu man tokia biri tesla gaunas, kad neikaip jos negaliu iskociot tai ka mn su ja darytt? gal dadet kazko? ar jau laikas mest laukan? gaila produktu
bandau daryt sausainiukus pagal Bea recepta... nu man tokia biri tesla gaunas, kad neikaip jos negaliu iskociot tai ka mn su ja darytt? gal dadet kazko? ar jau laikas mest laukan? gaila produktu
QUOTE(Majita @ 2009 12 20, 13:15)
Vakar kepėm bandomuosius meduoliukus pagal cipciuką Skanutėliai Tačiau klausimas dėl tos nelemtos tešlos, kas tai yra " malonį tešla" Nes tiek kiek dėjom mes miltų, tai trūkinėjo tešla
man ir taip pat buvo. labai trukineja. tai as iskociojau, isspaudziau formas ir atsargiai dejau i skarda. kai iskepe tai liuks buvo
Ligita, as tai pagal Cipciuka kepiau, bet ir pagal Bea gal jums taip pat iseitu