Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai skanumynai

Sveikos..
atsinesu ir as savo sios dienos darba... ax.gif pirmas blynas... visa diena sugaisau..
kaip jau minejau labai patogu su tais mazyciais maiseliais su uzsegimu... ir pigu (100 vnt vos 2 lt kainavo) ir patogu... thumbup.gif tik dabar suku galva i ka supakuoti reikes rolleyes.gif
http://www.part.lt/i...707af16c904.JPG
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kiskius: 19 gruodžio 2009 - 23:38
smile.gif pabaigiau savo nameli ax.gif Gaila, kad egles nedariau zalios ir apsnigtos, o tik meduoline...kazko man truksta zalumos smile.gif (ne be reikalo esu sodybos zeldinimo inziniere biggrin.gif )

user posted image

Dar egluciu prikepiau dovanelems

user posted image

Ir kuciukai (receptas pagerintas)

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolanka: 20 gruodžio 2009 - 03:30
Na ką Jolanka jums galima pasakyti. Ogi super, bendras vaizdas fantastiškas bigsmile.gif bet pati neturėčiau kantrybės tiek terliotis cool.gif
Atsakyti
QUOTE(jolanka @ 2009 12 20, 03:23)

Pagal kurį receptą eglutės ir kūčiukai?
Atsakyti
QUOTE(rozine_svajone @ 2009 12 19, 21:10)
labuka, na va siandien iskepiau meduoliu pagal nerytes recepta. Pasaka, gavosi mano svajoniu meduoliai. tik pastebejimas: dariau beveik is trigubos normos, o sodos dejau ir tai maziau nei reiktu: 5 arbat. saukstelius. o jie man taip putesi ir kilo  doh.gif  bet jau i gala tai jau grazus isejo  wub.gif  sakau gal itakos tam turi , kad kai pradejau kocioti ir jau kepti tesla dar buvo silta? nes pabaigoj kai atveso tai gerai gavosi  wub.gif

malonu, kad patiko 4u.gif
o del to kilimo tai nezinau, gal tikrai itakos turi silta tesla

QUOTE(Awdrute @ 2009 12 19, 21:16)
Mano sestadieninis uzsiemimas. Meduoliukai pagal cipciuka.  4u.gif

thumbup.gif

o kuo barstei batelius bei eglutes bigsmile.gif

QUOTE(kiskius @ 2009 12 19, 23:37)
Sveikos..
atsinesu ir as savo sios dienos darba...  ax.gif pirmas blynas... visa diena sugaisau..
kaip jau minejau labai patogu su tais mazyciais maiseliais su uzsegimu... ir pigu (100 vnt vos 2 lt kainavo) ir patogu...  thumbup.gif tik dabar suku galva i ka supakuoti reikes  rolleyes.gif

thumbup.gif

QUOTE(jolanka @ 2009 12 20, 03:23)
smile.gif pabaigiau savo nameli  ax.gif

wow kaip viskas grazu
Atsakyti
Sveikutes.....dar vienas musu namelis...
user posted image
user posted image
Atsakyti
O čia kas liko iš mūsų meduoliukų po išdalinimo draugams biggrin.gif Dėkui cipciukui už receptą notworthy.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(kiskius @ 2009 12 20, 00:37)
Sveikos..
atsinesu ir as savo sios dienos darba...  ax.gif pirmas blynas... visa diena sugaisau..
kaip jau minejau labai patogu su tais mazyciais maiseliais su uzsegimu... ir pigu (100 vnt vos 2 lt kainavo) ir patogu...  thumbup.gif tik dabar suku galva i ka supakuoti reikes  rolleyes.gif
http://www.part.lt/i...707af16c904.JPG

QUOTE(jolanka @ 2009 12 20, 04:23)
smile.gif pabaigiau savo nameli  ax.gif Gaila, kad egles nedariau zalios ir apsnigtos, o tik meduoline...kazko man truksta zalumos  smile.gif  (ne be reikalo esu sodybos zeldinimo  inziniere  biggrin.gif )

user posted image

user posted image

user posted image

QUOTE(kirbe @ 2009 12 20, 12:07)
Sveikutes.....dar vienas musu namelis...
user posted image
user posted image

Viskas labai grazu thumbup.gif
Atsakyti
neberandu kur, bet kažkuri mama rašė kur galima isigyti ivairiausiu maistiniu dazu Kaune? g.gif
Atsakyti
Vakar kepėm bandomuosius meduoliukus pagal cipciuką blush2.gif Skanutėliai thumbup.gif Tačiau klausimas dėl tos nelemtos tešlos, kas tai yra " malonį tešla" lotuliukas.gif Nes tiek kiek dėjom mes miltų, tai trūkinėjo tešla 4u.gif
Atsakyti
niu gelbekit mamkos blush2.gif
bandau daryt sausainiukus pagal Bea recepta... nu man tokia biri tesla gaunas, kad neikaip jos negaliu iskociot schmoll.gif tai ka mn su ja darytt? gal dadet kazko? ar jau laikas mest laukan? gaila produktu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Majita @ 2009 12 20, 13:15)
Vakar kepėm bandomuosius meduoliukus pagal cipciuką  blush2.gif  Skanutėliai  thumbup.gif  Tačiau klausimas dėl tos nelemtos tešlos, kas tai yra " malonį tešla"  lotuliukas.gif  Nes tiek kiek dėjom mes miltų, tai trūkinėjo tešla  4u.gif

man ir taip pat buvo. labai trukineja. tai as iskociojau, isspaudziau formas ir atsargiai dejau i skarda. kai iskepe tai liuks buvo

Ligita, as tai pagal Cipciuka kepiau, bet ir pagal Bea gal jums taip pat iseitu
Atsakyti