Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai skanumynai

QUOTE(dani84 @ 2009 12 19, 17:54)
atnesu parodyti savo keverzones  blush2.gif  rolleyes.gif  daziau su pirktiniais aisingo "piestukais" ( juoda, zalia, raudona, melina) ir pati dar dariau balta ir raudona aisinga, gavosi viskas  thumbup.gif  raudona spalva kai dariau tai pritrukau pudros, tai gavosi kiek skystoka, bet nieko, sunaudojau  tongue.gif  biggrin.gif  kaip pirmas kartas tai atleistina  biggrin.gif  prikeverzojom daug, margai ir belekaip  biggrin.gif  grozio pati matau kad mazai, bet smagu, jauciasi kaledos  wub.gif 
laukiu, tuoj turetu parvesti maiselius, kaspinelius, tai sudesiu graziai, papuosiu ir bus liux priedai prie dovaneliu  thumbup.gif

kadangi formeliu didesniu neutrejau, tai dariau mazuliukus sausainius, tai siuo metu papuostu yra 112 sausainiu, o dar kiek suvalgyta ir dukrytes sulauzyta  biggrin.gif

va dabar su foto jau viskas gerai  thumbup.gif  isidejo  thumbup.gif

user posted image

super thumbup.gif wub.gif tikras kaledinis stebuklas
Atsakyti
QUOTE(pinciukas @ 2009 12 19, 17:12)

iškepiau 5 skardas tikiuosi liks ką ir padekoruot smile.gif nes didžioji dukra klausė; mama ar čia kokio E nepridėjus nes valgau,valgau ir sustot negaliu

lotuliukas.gif oi kaip skaniai susijuokiau is to E lotuliukas.gif

QUOTE(deiido @ 2009 12 19, 17:27)
super  thumbup.gif  wub.gif  tikras kaledinis stebuklas

wub.gif aciu
Atsakyti
Sveikutės, kas kepė kalėdinę eglutę pagal šį receptą, paaiškinkit, čia tik tryniai dedami? g.gif Kažkaip eigoje neradau, kad būtų minimi baltymai. Dėkui.
Receptas:
20 kiausiniu,
1kg sviesto,
1kg cukraus,
3,5kg miltu,
0,5l grietines,
2a.s.sodos,
1 a.s citrinos rugsties,
1pakelis vanilino,
truputis citrinos sulciu.
Glajui: (zvaigzdutems klijuoti):
0,5kg cukraus,
2 stiklines vandens,
200g sviesto,
1 pakelis kakavos(cia nesupratau kokio dydzio,bet bandysiu is akies deti),
Glajui(eglei puosti)
4 kiausiniu baltymai,
1kg miltinio cukraus,
0,5a.s citrinos rugsties.
Atsakyti
QUOTE(pinciukas @ 2009 12 19, 16:12)
laba diena,ir aš prikepiau jusų išgirtų sausainiukų smile.gif

ale pagal koki recepta? cipciuko?

su tuo E ir mane prajuokinai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(neli @ 2009 12 19, 17:05)
Sveikutės, kas kepė kalėdinę eglutę pagal šį receptą, paaiškinkit, čia tik tryniai dedami? g.gif  Kažkaip eigoje neradau, kad būtų minimi baltymai. Dėkui.
Receptas:
20 kiausiniu,
1kg sviesto,
1kg cukraus,
3,5kg miltu,
0,5l grietines,
2a.s.sodos,
1 a.s citrinos rugsties,
1pakelis vanilino,
truputis citrinos sulciu.
Glajui: (zvaigzdutems klijuoti):
0,5kg cukraus,
2 stiklines vandens,
200g sviesto,
1 pakelis kakavos(cia nesupratau kokio dydzio,bet bandysiu is akies deti),
Glajui(eglei puosti)
4 kiausiniu baltymai,
1kg miltinio cukraus,
0,5a.s citrinos rugsties.

Cia dedami tik tryniai.
Atsakyti
labuka, na va siandien iskepiau meduoliu pagal nerytes recepta. Pasaka, gavosi mano svajoniu meduoliai. tik pastebejimas: dariau beveik is trigubos normos, o sodos dejau ir tai maziau nei reiktu: 5 arbat. saukstelius. o jie man taip putesi ir kilo doh.gif bet jau i gala tai jau grazus isejo wub.gif sakau gal itakos tam turi , kad kai pradejau kocioti ir jau kepti tesla dar buvo silta? nes pabaigoj kai atveso tai gerai gavosi wub.gif
Atsakyti
Mano sestadieninis uzsiemimas. Meduoliukai pagal cipciuka. 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Mergaites, tik nesusaudykit.... as cia per temele skersai isilgai prasibegau, na niekur nepamaciau to cypciuko recepto unsure.gif , (aisku skubedama, bet) gal ne visi zabali mato ? padekit aklai saldumynu istroskusiai moteriskei blush2.gif Nes suintrigavote tai juodai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 12 19, 19:44)
ale pagal koki recepta? cipciuko?

pagal bea receptą
Papildyta:
ryt vėl kepsiu nes jau tų neliko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pinciukas: 19 gruodžio 2009 - 21:43
QUOTE(dani84 @ 2009 12 19, 16:54)
atnesu parodyti savo keverzones 

QUOTE(Awdrute @ 2009 12 19, 22:16)
Mano sestadieninis uzsiemimas.

Vaje koks grozis, man patinka spalvoti rolleyes.gif

Besigrozint jusu meduoliukais ...supratau ko truksta mano meskuciams doh.gif , ogi sypseneliu lotuliukas.gif akytes, sagutes sirdutes yra, o sypseneliu nera-ir vaizdelio nera lotuliukas.gif lekiu pasitaisysiu, greitai nupiesiu.
Atsakyti
QUOTE(1juraciukas @ 2009 12 19, 23:37)
Mergaites, tik nesusaudykit.... as cia per temele skersai isilgai prasibegau, na niekur nepamaciau to cypciuko recepto  unsure.gif , (aisku skubedama, bet) gal ne visi zabali mato ? padekit aklai saldumynu istroskusiai moteriskei  blush2.gif Nes suintrigavote tai juodai  doh.gif

Cipciuko meduoliai 4u.gif
http://www.supermama...;#entry22148331
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2009 12 19, 20:26)
Cia dedami tik tryniai.

Dėkui, jau užmaišiau tešlą, gal kas pavyks g.gif

Kepiau ir aš meduoliukų, pagal cipciuką , tik puošiant daug glajaus nedėjau, nes mano vaikai nelabai jį mėgsta.
user posted image
Atsakyti