Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai skanumynai

QUOTE(ASARITE @ 2009 12 19, 10:29)
sveikos merginos,
aš ir kepiau praeitais metais namuką,....bet man pačiau jis per kietas aš noriu minkšto meduolinio namelio ir ji papuošti,tik recepto na niekaip nerandu,tokį yra dariusi,bet jau mirusi mano teta.tai jis buvo minkštas ir tuščiaviduris namelis,bet kaip pačiai pasidaryt nesumastau. Nes kieti maži meduoliukai,man patinka prisikepu,bet kieto tokio namelio nėr kaip laužyt... g.gif  verysad.gif

kad kietas nebutu, dek i tesla papildomai kefyro, tada gaunasi minkstesnis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2009 12 19, 10:47)
ir aš šiandien fabrikėlį atidariau  lotuliukas.gif 
užsimaišiau meduolių iš 5 normų wacko.gif bet čia turiu 7 eglutes iškept... ir tikiuos liks meduoliam dar  biggrin.gif

bigsmile.gif thumbup.gif ogogogogogooooo. Dideles eglutes? Is Bea teslos?
As dar is Cypsiuko ko gero kepsiu pora normu...o dar siand svajoju kuciukus kept. Ale kazko nelabai nuo ryto darbai rutuliojasi kaip noretusi g.gif

Atsakyti
o kaip darote tuos langelius nameliu, kur is saldainiu? buvau issisaugujusi, bet dabar nerandu doh.gif ax.gif padekite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irenairsavi @ 2009 12 19, 12:25)
kad kietas nebutu, dek i tesla papildomai kefyro, tada gaunasi minkstesnis  mirksiukas.gif

ačiū ačiū 4u.gif , pabandysiu su kefyru,taip noriu namelio minkšto.
O VISŲ JŪSŲ NAMUKAI ŠAUNŪS 4u.gif 4u.gif
Dar aš dariau klaidą, kad per plonai iškočiojau tešlą ir man sukepė labiau,tai paskui laužėme gabaliukais namuką..
o mebuoliukus kepsiu traškius plonesnius thumbup.gif
Atsakyti
Mergaitės, skubiai ieškau šablonų sausainiams, meduoliams. Gal turit ką nors?

Neturiu aš gražių formelių, tai sakau išsikirpsiu ir išpjaustysiu g.gif
Atsakyti
o kaip dekoruoti su sokoladu? paprastai ji istirpinti ir tepti ant sausainiuku? galvoju daryti balta glaju,gal dar kokios spalvos imaisyti,ir sokoladini g.gif
Atsakyti
kalėdų karštligė drinks_cheers.gif

kur pirkti maistinių dažų? įsivaizdavau, kad įprastiniuose pc yra, bet nei rimi nei maximoje nerandu.. ax.gif o meduoliukus spalvinti reikia unsure.gif help 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(skarbonke @ 2009 12 19, 15:01)
o kaip dekoruoti su sokoladu? paprastai ji istirpinti ir tepti ant sausainiuku? galvoju daryti balta glaju,gal dar kokios spalvos imaisyti,ir sokoladini g.gif

uztenka ji istirpinti mirksiukas.gif o toks sokaladinis glajus net ir skaniau blush2.gif

as net pritrukus aisingo kai kurias namuko detales klijavau su jau siek tiek pastingusiu sokoladu, tai man zymiai greiciau sustingo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(disiel @ 2009 12 19, 15:21)
kalėdų karštligė  drinks_cheers.gif

kur pirkti maistinių dažų? įsivaizdavau, kad įprastiniuose pc yra, bet nei rimi nei maximoje nerandu..  ax.gif  o meduoliukus spalvinti reikia  unsure.gif  help  4u.gif

kalvarijų g. vienoj parduotuvytėj yra.. Tortų puošimo temoje visos žino ten biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laimasa @ 2009 12 19, 16:11)
o kaip darote tuos langelius nameliu, kur is saldainiu? buvau issisaugujusi, bet dabar nerandu doh.gif  ax.gif padekite 4u.gif

ispjauni langelius.kepi meduolius
i pabaiga, bent jau as sutrupinau saldainius
suberiau ir pakepiau dar gal 10 min
man grazus langeliai gavosi su cool saldaineliais. tie kur braskiniai su grietinele smile.gif
Atsakyti
atnesu parodyti savo keverzones blush2.gif rolleyes.gif daziau su pirktiniais aisingo "piestukais" ( juoda, zalia, raudona, melina) ir pati dar dariau balta ir raudona aisinga, gavosi viskas thumbup.gif raudona spalva kai dariau tai pritrukau pudros, tai gavosi kiek skystoka, bet nieko, sunaudojau tongue.gif biggrin.gif kaip pirmas kartas tai atleistina biggrin.gif prikeverzojom daug, margai ir belekaip biggrin.gif grozio pati matau kad mazai, bet smagu, jauciasi kaledos wub.gif
laukiu, tuoj turetu parvesti maiselius, kaspinelius, tai sudesiu graziai, papuosiu ir bus liux priedai prie dovaneliu thumbup.gif

kadangi formeliu didesniu neutrejau, tai dariau mazuliukus sausainius, tai siuo metu papuostu yra 112 sausainiu, o dar kiek suvalgyta ir dukrytes sulauzyta biggrin.gif

va dabar su foto jau viskas gerai thumbup.gif isidejo thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dani84: 19 gruodžio 2009 - 16:25
laba diena,ir aš prikepiau jusų išgirtų sausainiukų smile.gif
user posted image
iškepiau 5 skardas tikiuosi liks ką ir padekoruot smile.gif nes didžioji dukra klausė; mama ar čia kokio E nepridėjus nes valgau,valgau ir sustot negaliu
Atsakyti