Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai skanumynai

sveikos supermamos 4u.gif issikepiau as irgi jau kaledom meduoliukus pagal bea receptuka,siektiek,kietoki,bet uzdariau i dezute ir manau tikrai suminkstes smile.gif bet jau su puosyba tai nekas nekas lotuliukas.gif aisingas ciki isejo,bet,kad jau rankos turbut per daug dreba doh.gif bet kaip pirmam kartui dzin,kitais metais bus geriau ax.gif

user posted image

dariau is dvigubos normos,tai gavosi laaabai daug,tik spejau suktis prie orkaites smile.gif

user posted image

saldziu svenciu mergaites 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamusiuka @ 2009 12 18, 13:25)
Išbandžiau ir Bea ir cipsiuko mirksiukas.gif jei neperkepti tai abieji būna minkštučiai thumbup.gif

reikia bandyt gal abu receptus? bigsmile.gif g.gif

QUOTE(Blondie* @ 2009 12 18, 15:10)
Šiandien kepiau pagal Bea receptą, tikrai skanūs gavos, tokie traškučiai  rolleyes.gif  paglazūravusi įdėjau dar į dėžutę, gal šiek tiek suminkštės...
Bet tokie tikri kieti meduoliukai, su arbatyte bus mmm...  cool.gif

tai neminkšti gavosi? nes dabar pasimetus esu... kitos kepėjos rašo, kad minkšti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kriziukas @ 2009 12 18, 20:16)
reikia bandyt gal abu receptus? bigsmile.gif  g.gif
tai neminkšti gavosi? nes dabar pasimetus esu... kitos kepėjos rašo, kad minkšti unsure.gif

tiesiog manau jei storiau kociosi gausis minkstesni,o jei ploniau kietuciai,o ir siaip i dezute sudejus jie per laika suminksteja,ir kuo ilgiau laikomi tuo skanesni pasidaro 4u.gif
Atsakyti
aš pagal cipciuko receptą kepiau, labai skanu, tik sunkiai tešla kočiojosi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulė_virė: 18 gruodžio 2009 - 21:28
QUOTE(čikuraku @ 2009 12 18, 19:11)
Neryte,

grazi eglute, o tie meskiai po egle tai jau is allegro tie wosp, sventines akcijos?

dekui uz kompimentus wink.gif

meskinai jau seniai pas mus namie. sedi.. nors allegro daznai daudojames cool.gif
Atsakyti
QUOTE(kriziukas @ 2009 12 18, 22:16)

Na man tai tokie kietukai gavos, viską dariau pagal receptą. Nors jiems iškepus, trumpam buvau įkišusi į šiltą orkaitę, kad greičiau glazūra išdžiūtų. Po to sudėjau į dėžutę, tai kietoki man jie, kažin ar jau suminkštės g.gif
Bet tikrai skanūs, ir labai kvepia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(uogyte777 @ 2009 12 18, 15:28)
Aš darau tik pagal šį receptą.

ačiū už pagalbą wink.gif
Atsakyti
laba 4u.gif
klausimukas, gal zinote kur yra pirkti ivariu formeliu, egluciu , meskuciu, angeliuku... as turiu elementarias, taciau jos mazos.
aciu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ishiri @ 2009 12 18, 23:33)
laba  4u.gif
klausimukas, gal zinote kur yra pirkti ivariu formeliu, egluciu , meskuciu, angeliuku... as turiu elementarias, taciau jos mazos.
aciu  ax.gif

Jau buvo minėta keletą puslapių atgal blush2.gif Bet paiskartosiu, nes šiandien kaip tik ir pirkome lotuliukas.gif ŠV. Gertrūdos 39, parduotuvė "Kepėjas" 4u.gif
Atsakyti
sveikos merginos,
aš ir kepiau praeitais metais namuką,....bet man pačiau jis per kietas aš noriu minkšto meduolinio namelio ir ji papuošti,tik recepto na niekaip nerandu,tokį yra dariusi,bet jau mirusi mano teta.tai jis buvo minkštas ir tuščiaviduris namelis,bet kaip pačiai pasidaryt nesumastau. Nes kieti maži meduoliukai,man patinka prisikepu,bet kieto tokio namelio nėr kaip laužyt... g.gif verysad.gif
Atsakyti
labas kepejeles smile.gif

pristatau jums savo pirmaji blyna ax.gif
user posted image
namukas keptas pagal bea, tik per daug miltu idejau, tai toks kietokas gavosi, bet skonis thumbup.gif

user posted image
o cia dalis pagal Cypciuka keptu ir sheimyniskai dekoruotu meduoliuku smile.gif tik as juos truputi perkepiau blush2.gif tai dabar kai kurie ne guminukai, o tokie traskus burnoje iskart istirpstantys smile.gif vienu zodziu skonis vistiek pasakiskas thumbup.gif

aciu mergytes uz tokius nuostabius receptukus 4u.gif

dabar bandysiu Nerytes saldziu suniukus rolleyes.gif tik norejau paklausti ar galima jiems vietoj sviesto likusi nuo meduoliuku margarina sunaudoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(ASARITE @ 2009 12 19, 09:29)

na namelį jau senokai reikėjo kept... tada jis suminkštėja per laiką wink.gif

QUOTE(kariatide @ 2009 12 19, 10:30)
tik norejau paklausti ar galima jiems vietoj sviesto likusi nuo meduoliuku margarina sunaudoti g.gif

as dariau su margarinu rolleyes.gif laaabai skanūs vistiek gavosi ax.gif ax.gif

ir aš šiandien fabrikėlį atidariau lotuliukas.gif
užsimaišiau meduolių iš 5 normų wacko.gif bet čia turiu 7 eglutes iškept... ir tikiuos liks meduoliam dar biggrin.gif
Atsakyti