sveikos supermamos issikepiau as irgi jau kaledom meduoliukus pagal bea receptuka,siektiek,kietoki,bet uzdariau i dezute ir manau tikrai suminkstes bet jau su puosyba tai nekas nekas aisingas ciki isejo,bet,kad jau rankos turbut per daug dreba bet kaip pirmam kartui dzin,kitais metais bus geriau
dariau is dvigubos normos,tai gavosi laaabai daug,tik spejau suktis prie orkaites
saldziu svenciu mergaites
QUOTE(mamusiuka @ 2009 12 18, 13:25)
Išbandžiau ir Bea ir cipsiuko jei neperkepti tai abieji būna minkštučiai
reikia bandyt gal abu receptus?
QUOTE(Blondie* @ 2009 12 18, 15:10)
Šiandien kepiau pagal Bea receptą, tikrai skanūs gavos, tokie traškučiai paglazūravusi įdėjau dar į dėžutę, gal šiek tiek suminkštės...
Bet tokie tikri kieti meduoliukai, su arbatyte bus mmm...
Bet tokie tikri kieti meduoliukai, su arbatyte bus mmm...
tai neminkšti gavosi? nes dabar pasimetus esu... kitos kepėjos rašo, kad minkšti
QUOTE(kriziukas @ 2009 12 18, 20:16)
reikia bandyt gal abu receptus?
tai neminkšti gavosi? nes dabar pasimetus esu... kitos kepėjos rašo, kad minkšti
tiesiog manau jei storiau kociosi gausis minkstesni,o jei ploniau kietuciai,o ir siaip i dezute sudejus jie per laika suminksteja,ir kuo ilgiau laikomi tuo skanesni pasidaro
QUOTE(čikuraku @ 2009 12 18, 19:11)
Neryte,
grazi eglute, o tie meskiai po egle tai jau is allegro tie wosp, sventines akcijos?
grazi eglute, o tie meskiai po egle tai jau is allegro tie wosp, sventines akcijos?
dekui uz kompimentus
meskinai jau seniai pas mus namie. sedi.. nors allegro daznai daudojames
QUOTE(kriziukas @ 2009 12 18, 22:16)
Na man tai tokie kietukai gavos, viską dariau pagal receptą. Nors jiems iškepus, trumpam buvau įkišusi į šiltą orkaitę, kad greičiau glazūra išdžiūtų. Po to sudėjau į dėžutę, tai kietoki man jie, kažin ar jau suminkštės
Bet tikrai skanūs, ir labai kvepia
QUOTE(uogyte777 @ 2009 12 18, 15:28)
Aš darau tik pagal šį receptą.
ačiū už pagalbą
laba
klausimukas, gal zinote kur yra pirkti ivariu formeliu, egluciu , meskuciu, angeliuku... as turiu elementarias, taciau jos mazos.
aciu
klausimukas, gal zinote kur yra pirkti ivariu formeliu, egluciu , meskuciu, angeliuku... as turiu elementarias, taciau jos mazos.
aciu
QUOTE(ishiri @ 2009 12 18, 23:33)
laba
aciu
aciu
Jau buvo minėta keletą puslapių atgal Bet paiskartosiu, nes šiandien kaip tik ir pirkome ŠV. Gertrūdos 39, parduotuvė "Kepėjas"
sveikos merginos,
aš ir kepiau praeitais metais namuką,....bet man pačiau jis per kietas aš noriu minkšto meduolinio namelio ir ji papuošti,tik recepto na niekaip nerandu,tokį yra dariusi,bet jau mirusi mano teta.tai jis buvo minkštas ir tuščiaviduris namelis,bet kaip pačiai pasidaryt nesumastau. Nes kieti maži meduoliukai,man patinka prisikepu,bet kieto tokio namelio nėr kaip laužyt...
aš ir kepiau praeitais metais namuką,....bet man pačiau jis per kietas aš noriu minkšto meduolinio namelio ir ji papuošti,tik recepto na niekaip nerandu,tokį yra dariusi,bet jau mirusi mano teta.tai jis buvo minkštas ir tuščiaviduris namelis,bet kaip pačiai pasidaryt nesumastau. Nes kieti maži meduoliukai,man patinka prisikepu,bet kieto tokio namelio nėr kaip laužyt...
labas kepejeles
pristatau jums savo pirmaji blyna
namukas keptas pagal bea, tik per daug miltu idejau, tai toks kietokas gavosi, bet skonis
o cia dalis pagal Cypciuka keptu ir sheimyniskai dekoruotu meduoliuku tik as juos truputi perkepiau tai dabar kai kurie ne guminukai, o tokie traskus burnoje iskart istirpstantys vienu zodziu skonis vistiek pasakiskas
aciu mergytes uz tokius nuostabius receptukus
dabar bandysiu Nerytes saldziu suniukus tik norejau paklausti ar galima jiems vietoj sviesto likusi nuo meduoliuku margarina sunaudoti
pristatau jums savo pirmaji blyna
namukas keptas pagal bea, tik per daug miltu idejau, tai toks kietokas gavosi, bet skonis
o cia dalis pagal Cypciuka keptu ir sheimyniskai dekoruotu meduoliuku tik as juos truputi perkepiau tai dabar kai kurie ne guminukai, o tokie traskus burnoje iskart istirpstantys vienu zodziu skonis vistiek pasakiskas
aciu mergytes uz tokius nuostabius receptukus
dabar bandysiu Nerytes saldziu suniukus tik norejau paklausti ar galima jiems vietoj sviesto likusi nuo meduoliuku margarina sunaudoti
QUOTE(ASARITE @ 2009 12 19, 09:29)
na namelį jau senokai reikėjo kept... tada jis suminkštėja per laiką
QUOTE(kariatide @ 2009 12 19, 10:30)
tik norejau paklausti ar galima jiems vietoj sviesto likusi nuo meduoliuku margarina sunaudoti
as dariau su margarinu laaabai skanūs vistiek gavosi
ir aš šiandien fabrikėlį atidariau
užsimaišiau meduolių iš 5 normų bet čia turiu 7 eglutes iškept... ir tikiuos liks meduoliam dar