Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai skanumynai

Labas kepėjėlės 4u.gif

matau, daug čia visokiausių meduolių prikepę, pasiskaičiau, bet ne visai supratau, kurie minkšti būna? kas išbandėt įvairesnius receptus, gal galit patarti, pagal kurį kepti, kad būtų minkšti?
ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agotas @ 2009 12 18, 11:32)
Gal Neryte nesupyks, jei atskysiu, nes neseniai teko ieskot siu produktu:) Kukuruzu miltu radau ekologisku produktu skyrelyje Maximoje, pieno milteliu prie kavos ( siaip ten atrodo buvo sausa grietinele), o ausytes reikia kiek giliau ikisti 4u.gif

ačiū, nes ir man ta bėda buvo, niekur nerandu šių dviejų produktų, jau galvojau, gal vaikiško mišinio nusipirkti lotuliukas.gif

Beje, mačiau maximoje dr. oetker firmos tokių mažų šokoladinių gabaliukų pakeliuose, grynai kaip šuniukų nosytės bigsmile.gif

QUOTE(Nakviša @ 2009 12 18, 13:01)
Kalėdiniai Cypsiuko meduoliai, "dizainas" mano vyresnėlio smile.gif
Šiandiena išsinešė į mokyklą, klasės draugams, vaišėms.

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kriziukas @ 2009 12 18, 14:05)
Labas kepėjėlės 4u.gif

matau, daug čia visokiausių meduolių prikepę, pasiskaičiau, bet ne visai supratau, kurie minkšti būna? kas išbandėt įvairesnius receptus, gal galit patarti, pagal kurį kepti, kad būtų minkšti?
ačiū 4u.gif

Išbandžiau ir Bea ir cipsiuko mirksiukas.gif jei neperkepti tai abieji būna minkštučiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 12 18, 13:11)
ačiū, nes ir man ta bėda buvo, niekur nerandu šių dviejų produktų, jau galvojau, gal vaikiško mišinio nusipirkti  lotuliukas.gif

Beje, mačiau maximoje dr. oetker firmos tokių mažų šokoladinių gabaliukų pakeliuose, grynai kaip šuniukų nosytės
bigsmile.gif

As pirkau tuos pagaliukus akytems. Nosyciu nedaryk is sokolado, nes kepant istirps jos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dajolu @ 2009 12 18, 13:27)
As pirkau tuos pagaliukus akytems. Nosyciu nedaryk is sokolado, nes kepant istirps jos  mirksiukas.gif

Tikra tiesa doh.gif
Nors reikia dar pažiūrėt ir ko jos, nes tik pažiūrėjau, bet nepirkau dar unsure.gif

Ir dar- kur rasti maistinių dažų? Jau nervina, nes akropolio maximoj nėra, Pašilaičiuose šiandien pasakė, kad nėra ir niekada nebuvo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 12 18, 13:37)
<...>
Ir dar- kur rasti maistinių dažų? Jau nervina, nes akropolio maximoj nėra, Pašilaičiuose šiandien pasakė, kad nėra ir niekada nebuvo  blink.gif

"Karolinos" Maximoje pirkau, 4 spalvu dažų tubelės, buvo berods ir 8 g.gif
Ten už gėrrimų stelažų, kur ledų šaldytuvai stovi, lentynose išdelioti visokia "chemija": želė ruošiniai, sausi kisieliai ir pan.
Atsakyti
QUOTE(zojaa @ 2009 12 18, 14:14)
sveikos kepejeles,

bandziau vakar kepti meduolius (dariau pagal Cipciuka), tai labai skanus meduoliukai, iskepti buvo minksti, o veliau sukietejo, bet vistiek skanus. Problema man atsitiko tokia, kad jie kai iskilo "isplauke" ir prarado forma, tokie paplauke blynai gavosi, gal kas turi ideju kas ne taip? as tai itariu, kad sodos gal maziau reik det? dejau kaip recepte(dariau is puses, tai dejau 1 arbatini sauksteli). Gal kas bandet det kepimo milteliu? Help!!!! blush2.gif

as esu kepusi ir is puses normos ir is visos ir is dvieju viska dariau kaip recepte nurodyta ir tik su soda, bet niekada neisplauke, gal tesla perminksta, nu ta prasme gal miltu daugiau reiketu.
Atsakyti
sveikutes 4u.gif

aciu bea uz receptuka meduoliu 4u.gif neturiu ka parodyti, nes greitai istirpo... tik gal labiau juos eglutes puosybai naudociau blush2.gif nes man jie tokie traskus ir kieti gavosi ... mmm... essen.gif

aciu Nerytei uz minkstucius meduoliukus bigsmile.gif

imetu foto, tik nepykit, pirmas blynas ir nekaip su dekoravimu man blush2.gif blush2.gif
user posted image user posted image

ir aciu *Mamytei* uz namelio recepta 4u.gif pasirodau irgi, bet labai suvargau su juo- na nebutu pirmas blynas, toks paterliotas, bet kitamet jau zinau ka ir kaip darysiu kitaip biggrin.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 12 18, 09:39)
Malonu, kad patiko mano eglute rolleyes.gif
cia is mamos kraitelio nusigvelbiau kazkada  blush2.gif

Genda, Neryte, - pagal kokius receptuskepėte šiuos meduoliukus?
4u.gif
Atsakyti
gundausi kepti pagal šitą Bea receptą:

Kočiojamos meduolių tešlos receptas

500 g miltų
100 g margarino
200 g medaus
200 g cukraus
2 kiaušiniai
kepimo milteliai
arbatinis šaukštelis prieskonių mišinio (gvazdikėliai, kardamonas, cinamonas, muškato riešutas, viskas sumalta)

tik nesuprantu,kiek reik kepimo miltelių, gal kas jau darėt ir žinot?

ačiū!
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2009 12 18, 13:42)
"Karolinos" Maximoje pirkau, 4 spalvu dažų tubelės, buvo berods ir 8  g.gif
Ten už gėrrimų stelažų, kur ledų šaldytuvai stovi, lentynose išdelioti visokia "chemija": želė ruošiniai, sausi kisieliai ir pan.

Ačiū bigsmile.gif
Reiks užsukti, tikiuosi rasiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aitė @ 2009 12 18, 14:54)
gundausi kepti pagal šitą Bea receptą:

Kočiojamos meduolių tešlos receptas

500 g miltų
100 g margarino
200 g medaus
200 g cukraus
2 kiaušiniai
kepimo milteliai
arbatinis šaukštelis prieskonių mišinio (gvazdikėliai, kardamonas, cinamonas, muškato riešutas, viskas sumalta)

tik nesuprantu,kiek reik kepimo miltelių, gal kas jau darėt ir žinot?

ačiū!

man labai kieti gavosi sitie blush2.gif tokie traskuciai biggrin.gif

as kepiau situos thumbup.gif Nerytes Kalediniai meduoliai
Atsakyti