Labas kepėjėlės
matau, daug čia visokiausių meduolių prikepę, pasiskaičiau, bet ne visai supratau, kurie minkšti būna? kas išbandėt įvairesnius receptus, gal galit patarti, pagal kurį kepti, kad būtų minkšti?
ačiū
QUOTE(agotas @ 2009 12 18, 11:32)
Gal Neryte nesupyks, jei atskysiu, nes neseniai teko ieskot siu produktu:) Kukuruzu miltu radau ekologisku produktu skyrelyje Maximoje, pieno milteliu prie kavos ( siaip ten atrodo buvo sausa grietinele), o ausytes reikia kiek giliau ikisti
ačiū, nes ir man ta bėda buvo, niekur nerandu šių dviejų produktų, jau galvojau, gal vaikiško mišinio nusipirkti
Beje, mačiau maximoje dr. oetker firmos tokių mažų šokoladinių gabaliukų pakeliuose, grynai kaip šuniukų nosytės
QUOTE(Nakviša @ 2009 12 18, 13:01)
Kalėdiniai Cypsiuko meduoliai, "dizainas" mano vyresnėlio
Šiandiena išsinešė į mokyklą, klasės draugams, vaišėms.
Šiandiena išsinešė į mokyklą, klasės draugams, vaišėms.
QUOTE(kriziukas @ 2009 12 18, 14:05)
Labas kepėjėlės
matau, daug čia visokiausių meduolių prikepę, pasiskaičiau, bet ne visai supratau, kurie minkšti būna? kas išbandėt įvairesnius receptus, gal galit patarti, pagal kurį kepti, kad būtų minkšti?
ačiū
ačiū
Išbandžiau ir Bea ir cipsiuko jei neperkepti tai abieji būna minkštučiai
QUOTE(Will @ 2009 12 18, 13:11)
ačiū, nes ir man ta bėda buvo, niekur nerandu šių dviejų produktų, jau galvojau, gal vaikiško mišinio nusipirkti
Beje, mačiau maximoje dr. oetker firmos tokių mažų šokoladinių gabaliukų pakeliuose, grynai kaip šuniukų nosytės
As pirkau tuos pagaliukus akytems. Nosyciu nedaryk is sokolado, nes kepant istirps jos
QUOTE(dajolu @ 2009 12 18, 13:27)
As pirkau tuos pagaliukus akytems. Nosyciu nedaryk is sokolado, nes kepant istirps jos
Tikra tiesa
Nors reikia dar pažiūrėt ir ko jos, nes tik pažiūrėjau, bet nepirkau dar
Ir dar- kur rasti maistinių dažų? Jau nervina, nes akropolio maximoj nėra, Pašilaičiuose šiandien pasakė, kad nėra ir niekada nebuvo
QUOTE(Will @ 2009 12 18, 13:37)
<...>
Ir dar- kur rasti maistinių dažų? Jau nervina, nes akropolio maximoj nėra, Pašilaičiuose šiandien pasakė, kad nėra ir niekada nebuvo
"Karolinos" Maximoje pirkau, 4 spalvu dažų tubelės, buvo berods ir 8
Ten už gėrrimų stelažų, kur ledų šaldytuvai stovi, lentynose išdelioti visokia "chemija": želė ruošiniai, sausi kisieliai ir pan.
QUOTE(zojaa @ 2009 12 18, 14:14)
sveikos kepejeles,
bandziau vakar kepti meduolius (dariau pagal Cipciuka), tai labai skanus meduoliukai, iskepti buvo minksti, o veliau sukietejo, bet vistiek skanus. Problema man atsitiko tokia, kad jie kai iskilo "isplauke" ir prarado forma, tokie paplauke blynai gavosi, gal kas turi ideju kas ne taip? as tai itariu, kad sodos gal maziau reik det? dejau kaip recepte(dariau is puses, tai dejau 1 arbatini sauksteli). Gal kas bandet det kepimo milteliu? Help!!!!
bandziau vakar kepti meduolius (dariau pagal Cipciuka), tai labai skanus meduoliukai, iskepti buvo minksti, o veliau sukietejo, bet vistiek skanus. Problema man atsitiko tokia, kad jie kai iskilo "isplauke" ir prarado forma, tokie paplauke blynai gavosi, gal kas turi ideju kas ne taip? as tai itariu, kad sodos gal maziau reik det? dejau kaip recepte(dariau is puses, tai dejau 1 arbatini sauksteli). Gal kas bandet det kepimo milteliu? Help!!!!
as esu kepusi ir is puses normos ir is visos ir is dvieju viska dariau kaip recepte nurodyta ir tik su soda, bet niekada neisplauke, gal tesla perminksta, nu ta prasme gal miltu daugiau reiketu.
sveikutes
aciu bea uz receptuka meduoliu neturiu ka parodyti, nes greitai istirpo... tik gal labiau juos eglutes puosybai naudociau nes man jie tokie traskus ir kieti gavosi ... mmm...
aciu Nerytei uz minkstucius meduoliukus
imetu foto, tik nepykit, pirmas blynas ir nekaip su dekoravimu man
ir aciu *Mamytei* uz namelio recepta pasirodau irgi, bet labai suvargau su juo- na nebutu pirmas blynas, toks paterliotas, bet kitamet jau zinau ka ir kaip darysiu kitaip
aciu bea uz receptuka meduoliu neturiu ka parodyti, nes greitai istirpo... tik gal labiau juos eglutes puosybai naudociau nes man jie tokie traskus ir kieti gavosi ... mmm...
aciu Nerytei uz minkstucius meduoliukus
imetu foto, tik nepykit, pirmas blynas ir nekaip su dekoravimu man
ir aciu *Mamytei* uz namelio recepta pasirodau irgi, bet labai suvargau su juo- na nebutu pirmas blynas, toks paterliotas, bet kitamet jau zinau ka ir kaip darysiu kitaip
QUOTE(Nerytė @ 2009 12 18, 09:39)
Genda, Neryte, - pagal kokius receptuskepėte šiuos meduoliukus?
gundausi kepti pagal šitą Bea receptą:
Kočiojamos meduolių tešlos receptas
500 g miltų
100 g margarino
200 g medaus
200 g cukraus
2 kiaušiniai
kepimo milteliai
arbatinis šaukštelis prieskonių mišinio (gvazdikėliai, kardamonas, cinamonas, muškato riešutas, viskas sumalta)
tik nesuprantu,kiek reik kepimo miltelių, gal kas jau darėt ir žinot?
ačiū!
500 g miltų
100 g margarino
200 g medaus
200 g cukraus
2 kiaušiniai
kepimo milteliai
arbatinis šaukštelis prieskonių mišinio (gvazdikėliai, kardamonas, cinamonas, muškato riešutas, viskas sumalta)
ačiū!
QUOTE(Nakviša @ 2009 12 18, 13:42)
"Karolinos" Maximoje pirkau, 4 spalvu dažų tubelės, buvo berods ir 8
Ten už gėrrimų stelažų, kur ledų šaldytuvai stovi, lentynose išdelioti visokia "chemija": želė ruošiniai, sausi kisieliai ir pan.
Ačiū
Reiks užsukti, tikiuosi rasiu
QUOTE(aitė @ 2009 12 18, 14:54)
gundausi kepti pagal šitą Bea receptą:
500 g miltų
100 g margarino
200 g medaus
200 g cukraus
2 kiaušiniai
kepimo milteliai
ačiū!
500 g miltų
100 g margarino
200 g medaus
200 g cukraus
2 kiaušiniai
kepimo milteliai
ačiū!
man labai kieti gavosi sitie tokie traskuciai
as kepiau situos Nerytes Kalediniai meduoliai